آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
يادم رفت يه چيز ديگه رو هم بگم:برنامه من الان:r1045هست.فكر كنم برا فوريه باشه.جديد ترين ورژن برنامه بصورت كم حجم چيست.بعد بگم كه همه بايوس ها و پلاگين هاي جديد هم دانلود ميكنم.فقط يه راه حل برا تيك زدن تو 2تا بازي و gowراهنماي اجراش رو بزارين.ممنون.

اول اینکه ورژن برنامت خیلی قدیمی هست ورژن جدید رو دان کن و تنظیماتی که برای gow1 گزاشتی رو بگو

پلاگين كارت گرافيك:gsdx 1591sse2
صدا:spu2-x 1.1.0 ايميج هم گرفتم.تنظيمات ادونس و سي پي يو هم مثل عكس هايي كه توي4sharedآپلود كرده بودين.راه حل اين تيكا رو هم بگين تو dark watchفريم بازي40 هست.
ممنون.

دوستان درود کسایی که تو بازی GOW2 در قسمت دموی بازیشون هنگ میکنه از این PATCH استفاده کنن مشکل حل میشه ;)
(3) 2F123FD8.pnach

و اینم برای کسایی که در GOW1 در دمو هنگ میشه :biggrin1:
(2) D6385328.pnach

پلاگين كارت گرافيك:gsdx 1591sse2
صدا:spu2-x 1.1.0 ايميج هم گرفتم.تنظيمات ادونس و سي پي يو هم مثل عكس هايي كه توي4sharedآپلود كرده بودين.راه حل اين تيكا رو هم بگين تو dark watchفريم بازي40 هست.
ممنون.

جدید ترین ورژن رو دان کن اگه CPUت هست دز تنظیمات CPU تیک MTGS رو بزن تیکهای MICROVU غیر فعال کن در تنظیمات SPEED HACK در جه VUCYCLE رو تا اخر ببر و همه تیکهارو بزن
ورژن کارت گرافیکت رو اپدیتکن و برنامهای ++C و STUDIO رو سیستمت نصب کن بازیت رو از طریقه اجرا کن
RUN<<EXCUTE

از اين روش براي رد کردنش استفاده کن
براي اون دسته از دوستاني که تو دموي بازي کرش ميکنه اين کار رو انجام بدن
وقتي هنوز فيلم (دمو) در حال پخشه ( و گير نکرده! بازي) Escape رو بزنيد
2. بريد به Misc -> Patch Browser -> click on Skip MPEG
3.بر روي patch کليک کنيد. Edit رو فشار بديد و در PlaceToPatch 1 رو قرار بديد و تو بخش enabled هم 1 رو قرار بديد .
4. حالا بريد به Misc -> Eneable Patches
حالا هم Run -> Execute رو بزنيد و بايد وارد بخش مبارزه شده باشيد .
اينم بريز
من این کارها رو کردم درست شد فقط توی Edit گزینه Enabled یک و دو نداره ، به جاش Yes و No داره اونو رو چی بذارم ؟
یک مشکل دیگه هم دارم وقتی توی جاهای خلوت هستم سرعت بازی خوبه و 60 فریم میگیرم ولی توی جنگ و اینا میاد روی 20 و خیلی کند میشه . نمیشه کاریش کرد ؟

من این کارها رو کردم درست شد فقط توی Edit گزینه Enabled یک و دو نداره ، به جاش Yes و No داره اونو رو چی بذارم ؟
یک مشکل دیگه هم دارم وقتی توی جاهای خلوت هستم سرعت بازی خوبه و 60 فریم میگیرم ولی توی جنگ و اینا میاد روی 20 و خیلی کند میشه . نمیشه کاریش کرد ؟

از اون patch ی که برات گزاشتم استفاده کردی مشکل رو حل میکنه در مورد فریم هم شما باید بدونی که این برنامه هست و داره از قدرت cpu میکشه هر کجا که فضای کمتری باشه cpu کمتر بهش فشار میاد و نیاز به خوندن اون قسمت رو نداره و هر چی فضا بیشتره cpu بیشتر کا رمیکنه و مجبور میشه اون قسمتهارو بخونه مثل خوده ps2 نیست که همه چی render شده باشه

من همه كارا رو كردم اما حل نشد:((من با سي پي يو خودم حداكثر چقد فريم ميگيرمۀ
مدلcpu:
Amd atholon 64 procceser 3200

برای اینکه محتویات مموری کارد رو ببینی فقط باید از منوی FILE در شبیه ساز گزینه RUN BIOS رو بزنی (که این گزینه RUN BIOS جدیدا به شبیه ساز اضافه شده و مثل قبلا نیازی به تغییر پلاگین نیست). و بعد روی BROWSER ضربدر میزنی تا وارد قسمت مموری کارد بشی و اونجا میتونی سیوها رو پاک و یا کپی کنی.

برای انتقال سیوها به مموری کارت دیگه در همین قسمت مموری کارد با زدن ضربدر روی بازی مورد نظر و بعد کپی , سیو به مموری کارد دیگه انتقال داده میشه.میتونی یه مموری کارد جدید بسازی و همه ی سیو ها رو یکی یکی از 4 مموری کارد به یه مموری کارد انتقال بدید.

در بیلد جدید شبیه ساز در صورتی که در پوشه شبیه ساز مموری کاردی نباشه .میتونید از 8 مگ تا 64 مگ مموری کارد داشته باشید.
اين گزينه RUN BIOS نبود

اين گزينه RUN BIOS نبود

RUN%20BIOS.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or