آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آموزش شبيه‌ساز PCSX2 به زبان ساده و ابتدايي

كلنگ جان لطف كن اينو ببين اگه مورد قبول بود بزارش توي پست اول تا همه استفاده كنن :

آموزش شبيه‌ساز PCSX2 به زبان ساده و ابتدايي را از اينجا يا اينجا دانلود كنيد.

كلنگ جان لطف كن اينو ببين اگه مورد قبول بود بزارش توي پست اول تا همه استفاده كنن :

آموزش شبيه‌ساز PCSX2 به زبان ساده و ابتدايي را از اينجا يا اينجا دانلود كنيد.

squall جان بسیار عالی بود دستت درد نکنه حتما همین کارو میکنم ممنو هستم ;)

آخرین ویرایش:
سلام
من هربازی رو با فریم 45 میگیرم.ولی تصویرش آهستس.مثل :Tekken 4_GOW 1_SvR 2009.
مشکل از چیه؟
ممنون.

اگه میشه لینک پچ از بین بردن مه رو هم برای GoW 1 بزارید.

سلام.بازی fifa street رو گیر آوردم و بدون مشکل گرافیکی اجراش کردم.از دوستان کسی هنوز با این بازی مشکل گرافیکی داره ؟
فقط باید در gsdx رندر رو از hardware به software تغییر بدید.بقیه تنظیمات به صورت پیش فرض برنامست.
ولی یه مشکل که هست وقتی قدرتی میزنید بازی هنگ میکنه.

سلام؛
ببخشید تنظیمات GOW II , DMC 3 و MGS:SE رو میخواست. اگر در صفحات پیشین هست بگید.
ممنون

سلام
من هربازی رو با فریم 45 میگیرم.ولی تصویرش آهستس.مثل :Tekken 4_GOW 1_SvR 2009.
مشکل از چیه؟
ممنون.

اگه میشه لینک پچ از بین بردن مه رو هم برای GoW 1 بزارید.

اين patch رو هم بریز در مورد کند بودن سیستمت چیه اخرین ورژن pcsx2 9.6 رو دان کن و تنظیمات رو هم بگو

سلام؛
ببخشید تنظیمات GOW II , DMC 3 و MGS:SE رو میخواست. اگر در صفحات پیشین هست بگید.
ممنون

اول اینکه تنظیمات بازی gow2 در چند صفحه قبل موجوده دوم اینکه شما اول این بازیهارو اجرا کن مشکلی داشتی ما کمکت میکنیم چه تنظیماتی میخوایی سوم نوع سیستمت رو هم بگو

اين patch رو هم بریز در مورد کند بودن سیستمت چیه اخرین ورژن pcsx2 9.6 رو دان کن و تنظیمات رو هم بگو
این پچ که مال GOW 2 بود.برای از بین بردن مه GOW 1 پچی نیست.

CPU:4000 AMD Dual Core
VGA:8500 gt 512
RAM: 3 GIG
ورژن pcsx2-beta-1474 رو دان کردم.
پلاگین گرافیک Gsdx 1571 SSe2 1.15
تمام تیکهای Speed hack رو زدم.
تنظیمات سی پی یو:90 45 1 1 .تیک micro vu رو با Frame skip برداشتم.
Advenced رو هم همه گزینه های Flash To zero رو زدم.بقیه رو None و Chop\Zero هستن
.

آخرین ویرایش:
سلام من ئارم بازی فینال فانتزی 10 رو بازی میکنم یه جای بازی که میرن تو اون کویر بازی همهچیش بهم میزنه بعد میاد بیرون ! چی کار کنم . همه تنظیماتم دستکاری کردم ولی باز چیزی نشد
سیستممم خوب هست کور آی 7 و جی تی ایکس 260
کمک کنید لطفا

سلام.بازی fifa street رو گیر آوردم و بدون مشکل گرافیکی اجراش کردم.از دوستان کسی هنوز با این بازی مشکل گرافیکی داره ؟
فقط باید در gsdx رندر رو از hardware به software تغییر بدید.بقیه تنظیمات به صورت پیش فرض برنامست.
fifa street 2 يا 1 در ضمن من هنوز باهاش مشكل دارم

درقسمت رندر hardware به software را تغيير ميدم گرافيك بهتر ميشه نه مثل خود سوني 2 و سرعت هم پايين است چيكار كنم درست شه

تونستم اون تیکرو رد کنم
از ورژن .0.95
استفاده کردم مموری رو اونجا کپی کردم با اون ورژن اون یه تیکرو رد کردم برگشتم ورژن آخر

سلام دوست عزیز درسته بازی از لحاظ گرافیکی بهتر شده اما اصلا سرعت خوبی ندارد وهنگ میکنه و فرم ان از 20-35 بیشتر نمیشه و هر کاری میکنه همینه اگر بشه بازی با HARDWARE اجرا کرد بدون مشکل گرافیکی خیلی عالی بود
با تشکر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or