آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام. ببخشید میشه بگید با این سیستم اصلا می تونم بازی های PS2 رو اجرا کنم یا نه ؟
((مشه مثلا EVIL DEAD AIM یا ZERO رو اجرا کنم))
Ram:2GB
CPU:2.8intel
VGA:7300GS *512mb

اصولا با هر pc 4 میشه با این شبیه ساز کار کرد ولی با فریم ریت پایین هر جقدر pc ت فوی باشه بهتر و راحتر بازی میکنی در مورد بازی evil dead aim هم راحت میتونی بازی کنی در مورد zero متجه نشدم منظورت بازی ace combat zero هست نه نمیشه

با تشکر از شما
ولی اون خط ها نمیرن
حتی تو plagin zero هم اینجوری هست.
تو بازی MK : DECEPTION هم محیط نیست.

به این اموزشی که گزاشتم نگاه کن و طبقش عمل کن

تنظیمات ADVANCED در PCSX2 9.6

EErec options:

Round mode : طرز محاسبات کارت شما رو تغییر میده و اگر در بازی شما بازی هنگ کنه و ایست کنه این قسمت رو تغییر بدبد

Clamp mode : بازیهایی که بیمورد سرعت دارن رو به صورت ارام در میاره و گزینه NONE بیشترین سرعت رو میده ولی با کیفیت و سازگاری پایین ولی در FULL سرعت پایین هست و سازگاری و کیفیت بالا
اگر تصویر بازی شما خط خط میشه از گزینهای EXTRA و یا FULL استفاده کنید
نکته :»»»» گزینه FULL فقط زمانی کار میکنه شما در قسمت
VUrecs گزینه Extra+Preserve Sign انتخاب کرده باشید ;)

Flush to Zero: سرعت نسباتا کمی میده ولی سازگاری رو هم کم میکنه
Denormals are Zero: سرعت زیاد میکنه و هیچ مشکلی هم به وجود نمیاره :-"

VUrecs options:

Round mode: دقیقا مثل EErec کار میکنه
Clamp mode: سرعتهای بیمورد رو میگیره و متعادل نگه میداره . گزینه NONE سرعت بالایی میده ولی از سازگاری و کیفیت پایین پرخودار هست ولی گزینه extra+preserve sign یواش ولی با سازگاری و کیفیت بالا هست
اگر بازی شما در بازی خط خط میشه گزینه extra+preserve sign انتخاب کنید
Flush to Zero: سرعت نسباتا کمی میده ولی سازگاری رو هم کم میکنه
Denormals are Zero: سرعت زیاد میکنه و هیچ مشکلی هم به وجود نمیاره :-"

Defaults button: تمام تنظیمات رو به صورت پیشرفته میکنه که این گزینه هم باعث سرعت و هم باعث سازگاری بیشتری میشه

موفق باشید باقی گزینهارو هم براتون میزارم :biggrin1:

درود به برو بچ اینم از چند پلاگین جدید که برای امروز و چند روز پیش هست پلاگینهایی برای صدا و دسته ;)
ورژن جدید
TwinPad 0.8.2.zip

برای اومدن این پلاگین شما نیاز به این DLL هم دارید که باید در WIN32 در این قسمت بریزید "C:\Windows\System32\" وبرای WIN 64 در این جا "C:\Windows\SysWow64\"
اینم از این DLL که باید دان بشه
dx8vb.zip

اینم از جدید ترین ورژن صدا ;) SPU2-X.1.2.Win32.zip
پچ براي دسته وقتي ميخواهم تنظيم كنيد كار نميكنه

الان این دو تا پست برای چیه دادی؟ یکیش هم میدیدم بعد اینکه میشه خودت این نوشته بالا رو بخونی به ما هم بگی دقیق چی گفتی :confused:

رضا جان جواب دوستمون رو در page قبل دادم

ممنونم ازت داش آقا فرهاد عزیز که صبورانه و مسئولانه و با حوصله و.... به همه سوالات جواب میدی و باید یه خسته نباشید ویژه بت گفت چون دس تنها این تاپیک خیلی مهم رو داری پیش میبری وبا این همه حجم سوالات خیلی زحمت میکشی دست مریزاد داداش از بقیه دوستان هم تشکر میکنم و این که توی پاسخ زیاد عجله نکنید و بزارید داش فرهاد ما هم یکم نفسی چاق کنه و بدونید که در طول یک روز حتما براتون پاسخ داده میشه و نگران نباشید خداوکیلی ماکروسافت هم چنین
help
نداره که انقدر سریع آموزش و جواب داشته باشه:-"

موفق باشید

ممنونم ازت داش آقا فرهاد عزیز که صبورانه و مسئولانه و با حوصله و.... به همه سوالات جواب میدی و باید یه خسته نباشید ویژه بت گفت چون دس تنها این تاپیک خیلی مهم رو داری پیش میبری وبا این همه حجم سوالات خیلی زحمت میکشی دست مریزاد داداش از بقیه دوستان هم تشکر میکنم و این که توی پاسخ زیاد عجله نکنید و بزارید داش فرهاد ما هم یکم نفسی چاق کنه و بدونید که در طول یک روز حتما براتون پاسخ داده میشه و نگران نباشید خداوکیلی ماکروسافت هم چنین
help
نداره که انقدر سریع آموزش و جواب داشته باشه:-"

موفق باشید

ممنونم رضا جان شما لطف داری تا اونجایی که بشه با کمک دوستان سعی میکنیم هر چی که بلدیم رو به بچه بگیم اگه دیر میشه باید ببخشن دیگه :love:

الان این دو تا پست برای چیه دادی؟ یکیش هم میدیدم بعد اینکه میشه خودت این نوشته بالا رو بخونی به ما هم بگی دقیق چی گفتی :confused:
اون پلاگيني كه براي دسته گذاشته بودي ريختم وقتي ميخواهم دكمه را بشناسم عمل نميكنه

Last edited by a moderator:
اموزش کار با SPEED HACK در PCSX2 9.6

خوب درود به دوستان در صفحه قبل نحوه کاراییهای تنظیمات ADVANCED رو به زبان سادذه گفتیم حالا اینجا میخواهیم به قسمت تنظیمات SPEED HACK بپردازیم امیدوارم بدرتون بخوره ;)

Speed Hacks

خوب این قسمت در ورژن جدید PCSX2 به وجود اومده که چند نوع HACK برای سرعت رو با هم به وجود میاره . که باعث خطا در بازی شدن . ناسازگاری . و باعث مشکلات عجیب در برنامه میشه . پس باید با دقت از این گزینها استفاده کنید . و تمام اینها برای بازیهای خواص هست و هر بازی باعث سرعت نمیشه

Emotion Engine EE Sync Hacks :

اینها مواردی برای کار سرعت بیشتر پردازنده شما برای استفاده هستند :biggrin1:

Default Cycle Rate: این یک هک نیست . اینو برای تنظیمات پیش فرض انتخاب کنید .
Use x1.5 Cycle rate: سرعت رو کمی زیاد میکنه و سازگاری رو هم کمی کم میکنه .
Use x2 Cycle rate: سرعت خیلی زیاد میکنه و سازگاری رو هم بیشتر کم میکنه و در قسمت ویدئوی بازیها در قسمت صدا شاید به صورت کشیده بشه
Use x3 Cycle rate سرعت رو بسیار زیاد میکنه و سازگاری رو هم کم و شاید هم بعضی از بازیهارو راه ندازه .البته این قسمت در ورژنهای جدید حذف شده ;)

Emotion Engine EE MISC Hacks :

INTC Sync hack
: این هک به باعث میشه که بازی به جای دور زدن در شبیه ساز به جهت درست و سازگار با برنامه پیش بره . و در بیشتر بازی باعث سرعت میشه و از نظر سازگاری با برنماه مشکلی به وجود نمیاره

Enable IOP x2 Cycle rate: کاراییش مشابه EE Sync هست ولی IOP هنوز در حال ایراد گیری هست و باعث کمی سرعت هم میشه و سازگاری رو هم کمی کم میکنه

WaitCycles Sync hack: بین EE & IOP یک همگام سازی محکم به وجود میاره
این به سرعت هم کمک میکنه ولی شاید باعث هنگ کردن در بعضی از بازیها بشه

Escape hack: یه هک واقعی نیست ولی در بازیهای FULL SCREEN باعث بیرون اومدن سریع از بازی میشه

امیدوارم بدرتون خورده باشه بقیرو هم میگم ;)

آقا من میخواهم بازی shadow of colossuse را اجرا کنم ارور bios میده لطفا هر کسی بلد هست از اول قرار دادن dvd تو دستگاه تا همه تنظیمات رو بگه من از هیچ کدوم bios یا pluginها سر در نمیارم ثانیا بگم نزدیک 10تا بایوس تو فلدرش ریختم ملی اجرا نشد

اقایون ببخشید ولی میشه یکی اموزش کامل با هر چی که نیاز داره بنویسه؟؟

آقا من میخواهم بازی shadow of colossuse را اجرا کنم ارور bios میده لطفا هر کسی بلد هست از اول قرار دادن dvd تو دستگاه تا همه تنظیمات رو بگه من از هیچ کدوم bios یا pluginها سر در نمیارم ثانیا بگم نزدیک 10تا بایوس تو فلدرش ریختم ملی اجرا نشد

ببینم تو قسمت configury در قسمت بایوس پلاگینهای بایوس اومده؟ دوم اینکه بایوسهارو کجا ریختی؟ سوم اینکه برای اینکه راحت بازی کنی حتما از بازیت image بگیر بعد بازی کن وقتی image گرفتی میتونی با پلاگین linzup بازیی که از image گرفتی رو بشناسونی بعد بازی کنی وقتی ورژن جدید هم میاد pcsx2 رو خودش رو تو پوشه اصلی بقیرو تو قسمت پلاگینها بریز با پلاگین gsdx کار کن برای گرافیکت هست

اقایون ببخشید ولی میشه یکی اموزش کامل با هر چی که نیاز داره بنویسه؟؟

اموزش چیرو میخوای؟ موارد مورد نیاز هم ایناست

بایوس
BIOS Version 12 USA.bin
PS2 Bios 30004R V6 Pal.zip
ps2bios.scph77001.usa.2006.v2.20.rar
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.rar
ps2bios.scph77001.usa.2006.v2.20.rar
scph39001.bin
scph10000.rar
scph10000.bin
و خود برنامه اصلی که میتونی از اینجا دان کنی ;)
DOWNLOAD
اینم لینک دیگه هست برای پلاگینهای جدید برنامه
http://www.mediafire. com/xomixxonix

البته ورژن جدید dx9 رو هم باید دان کنید
DirectX March 2009

آخرین ویرایش:
اموزش چیرو میخوای؟ موارد مورد نیاز هم ایناست
منظورشون آموزش رسمی برنامه که در فروم سایت به انگلیسی موجوده رو یکی بیاد به فارسی بذاره!
در ضمن اون لینکی هم که دادی واسه برنامه خیلی قدیمیه! و تازه خود بچه ها باید کامپایلش کنن!
آخرین ورژن رو میتونید از Orleans بگیرید !
تمامی این بیلد ها هم بیلد های رسمی هستن که کاربران میان در سایت رسمی برنامه در Google Code باگ ها و مشکلات رو ریپورت میکنن و در این بیلد های جدید مشکلات حل میشه!
http://code.google.com/p/pcsx2/
باید با هیتلر شکننده برید ! قسمت Update رو نگاه کنید !
راستی این یعنی چی؟ :biggrin1: : که به همراه C++ هست که خیلی عالی شده!

این شبیه ساز کلاً با این زبان ها نوشته شده :
C++ : 61%
C# : 30%
Other : 9%

منظورشون آموزش رسمی برنامه که در فروم سایت به انگلیسی موجوده رو یکی بیاد به فارسی بذاره!
در ضمن اون لینکی هم که دادی واسه برنامه خیلی قدیمیه! و تازه خود بچه ها باید کامپایلش کنن!
آخرین ورژن رو میتونید از Orleans بگیرید !
تمامی این بیلد ها هم بیلد های رسمی هستن که کاربران میان در سایت رسمی برنامه در Google Code باگ ها و مشکلات رو ریپورت میکنن و در این بیلد های جدید مشکلات حل میشه!
http://code.google.com/p/pcsx2/
باید با هیتلر شکننده برید ! قسمت Update رو نگاه کنید !
راستی این یعنی چی؟ :biggrin1: : که به همراه C++ هست که خیلی عالی شده!

این شبیه ساز کلاً با این زبان ها نوشته شده :
C++ : 61%
C# : 30%
Other : 9%

خوب اینارو که ما میدونستیم که چی حالا اینارو میگی در مورد حرفمم در این ورژن جدید گفتم که برنامه ++c رو خودشون گزاشتن دیگه نیازی به دانلود نیست این حرفمم خیلی قدیمی هست رفتی اینو پیدا کردی که چی؟ :confused: در مورد کدوم لینک میگی قدیمی هست اون لینیکی که دادی ما خیلی وقته اونجا میریم :-" به لینک جدید در پست اول و پست بالا و صفحه قبل نگاه کن اینکه من به زبان فارسی دو قسمت advanced و speed hack رو اموزش دادم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or