آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فرهاد جان اینم شخصات سیستم جدید هست موقتا میزارم تا بعد کامل میزارم البته میخواستم 4 هسته ای بزارم خیلی اذیتم کردن 1 هفته بدون سیستم بودم و آخرش گفت که فعلا تو بازار نیست و منم بیخیال شدم فعلا تا .......... لطفا تنظیماتشو بگو به نظرت که با هم اتفاق نظر پیدا کنیم و مشکلی دیگه نداشته باشه باشم مثه فریم زیاد یا کم یا بازی های مثه gow و .......

cpu:amd athlon (tm)7750 dual core
ram 4 gig
VGA : GeForce 9600GT 1GIG DDR3 GIGA

فرهاد جان اینم شخصات سیستم جدید هست موقتا میزارم تا بعد کامل میزارم البته میخواستم 4 هسته ای بزارم خیلی اذیتم کردن 1 هفته بدون سیستم بودم و آخرش گفت که فعلا تو بازار نیست و منم بیخیال شدم فعلا تا .......... لطفا تنظیماتشو بگو به نظرت که با هم اتفاق نظر پیدا کنیم و مشکلی دیگه نداشته باشه باشم مثه فریم زیاد یا کم یا بازی های مثه gow و .......

cpu:amd athlon (tm)7750 dual core
ram 4 gig
VGA : GeForce 9600GT 1GIG DDR3 GIGA

مبارکه رضا جان تنظیمات که در قسمت cpu تیک MTGS رو بزن و تیکهای MICROVU رو فعال نکن
در ADVANCED هم همه چی رو روی DEFAULT بزار تیکهای FLUSH ZERO رو بزن البته بعضی بازیها این تیک دچار مشکل میکنه تست باید بکنی ببنی برای بازی GOW از GSDX ورژن 1.4 ورژنهای قدیمی کار کن 1076-1476 اینا بهتر هستند نکته اگه تیک NATIVE رو بزنی سرعت بیشتر میشه ولی کیفیت پایین میاد واگه بزنی برعکس در SPEED HACK هم همه تیکها و VUCYCLE رو تا اخر ببر

سلام.مشكل جديد::cheesygri
آقا اين بازيharvest moon a wonderful lifeمنتو بازي 40-445فيرم ميگيرم اما بازي خيلي كنده راه حل لطف كنيد.
سيستم.ram 1gb
cpu amd 64 3200
vga 512mb 7300gs

با اجازه من يه چيز ديگه هم بگم:
اين2تا بازيgta liberty city-dead to rights2من توشون 7-8 فريم ميگيرم بايد چيكر كنم بيشتر بشه؟
بعد اين پچ ها رو از كجا گير بيارم.
راستي آقا فرهاد ممنون gowرو با25-35 بازي ميكنم.خيلي ممنون:biggrin1::love:

سلام دوستان
من یک بازی دارم به نام soviet strike با فرمت mdf نمی دونم بازی sega saturn یا بازی پلی استیشن هر نوع امولاتوری رو تست کردم جواب نداده
دوستان امولاتوری می شناسن که ایمیج mdf ساپورت کنه و این بازی رو راه باهاش راه بندازم
سپاسگزارم

هر بازی که امتحان می کنم اولش سرعت داره ولی بعد سرعتش تا 10 فریم پایین می اید مثل pes 2009یا بازی gow of war 2هم از همون اول سرعتش پایین است درضمن از تمام ورژن های جدیدم استفاده می کنم
مشخصات سیستمم هم است فک کنم دو هسته ای5200-گرافیک 1gb-رم2gb
dashty.net5631badad2.jpg

آخرین ویرایش:
سلام.مشكل جديد::cheesygri
آقا اين بازيharvest moon a wonderful lifeمنتو بازي 40-445فيرم ميگيرم اما بازي خيلي كنده راه حل لطف كنيد.
سيستم.ram 1gb
cpu amd 64 3200
vga 512mb 7300gs
خوب این بازی یه جورایی هنوز مشکل داره من خودم 60 فریم میگیرم ولی انگار 30 فریم هست این مشکل خوب سازگار نشدن بازی هست با این برنامه از frame skipاستفاده کن بهتر میشه

با اجازه من يه چيز ديگه هم بگم:
اين2تا بازيgta liberty city-dead to rights2من توشون 7-8 فريم ميگيرم بايد چيكر كنم بيشتر بشه؟
بعد اين پچ ها رو از كجا گير بيارم.
راستي آقا فرهاد ممنون gowرو با25-35 بازي ميكنم.خيلي ممنون:biggrin1::love:
خواهش میکنم . در تنظیمات gsdx تیک native رو بزن و vucycle رو تا اخر ببر ببین با zerogsچه جوری ران میشه

سلام دوستان
من یک بازی دارم به نام soviet strike با فرمت mdf نمی دونم بازی sega saturn یا بازی پلی استیشن هر نوع امولاتوری رو تست کردم جواب نداده
دوستان امولاتوری می شناسن که ایمیج mdf ساپورت کنه و این بازی رو راه باهاش راه بندازم
سپاسگزارم

احتمالا برای dc هست مشکلت رو اینجا مطرح کن
Dolphin Gamecube/Wii Emulator

هر بازی که امتحان می کنم اولش سرعت داره ولی بعد سرعتش تا 10 فریم پایین می اید مثل pes 2009یا بازی gow of war 2هم از همون اول سرعتش پایین است درضمن از تمام ورژن های جدیدم استفاده می کنم
مشخصات سیستمم هم است فک کنم دو هسته ای5200-گرافیک 1gb-رم2gb
dashty.net5631badad2.jpg

این مشخصات سیستم شماست
intel core 2due e7300
ram 2gig
vga :pci ex 9300 gs هست که سیستم خوبیه شما از بازیت image داری نداری بگیر پسوند iso باشه با image burn میتونی بگیری در قسمت cpu تیکmtgs رو بزن و تیکهای microvu رو غیر فعال کن در speed hak هم از x2 و سه تیک بقلی رو فقط بزن و VUCYCLE رو تا اخر ببر جلو
برای بازی از GSDX استفاده کن و تیک NATIVE رو بزن اگه تیکهای TEXTURE ******ING رو برداری کیفیت پایین میاد ولی سرعت بالا میره در ADVANCED همه چی DEFAULT باشه حتما از بازی IMAGE بکیر

خوب این بازی یه جورایی هنوز مشکل داره من خودم 60 فریم میگیرم ولی انگار 30 فریم هست این مشکل خوب سازگار نشدن بازی هست با این برنامه از frame skipاستفاده کن بهتر میشه

خواهش میکنم . در تنظیمات gsdx تیک native رو بزن و vucycle رو تا اخر ببر ببین با zerogsچه جوری ران میشه
با zero gsكه افتضاح!اين gta LCS-VCS با gsdxمن 18-20 فريم ميگيرم اما بازي خوب اجرا نميشه.

بچه ها میشه بگین قبل اجرای برنامه چه پیش نیاز هایی میخواد تا نصب بشه؟
من هر کاری کردم عمرا نیومد و dont send میده.دیگه مطمئن شدم مشکل از تنضیمات نیستش.
ممنون

بچه ها میشه بگین قبل اجرای برنامه چه پیش نیاز هایی میخواد تا نصب بشه؟
من هر کاری کردم عمرا نیومد و dont send میده.دیگه مطمئن شدم مشکل از تنضیمات نیستش.
ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or