فرهاد جان اینم شخصات سیستم جدید هست موقتا میزارم تا بعد کامل میزارم البته میخواستم 4 هسته ای بزارم خیلی اذیتم کردن 1 هفته بدون سیستم بودم و آخرش گفت که فعلا تو بازار نیست و منم بیخیال شدم فعلا تا .......... لطفا تنظیماتشو بگو به نظرت که با هم اتفاق نظر پیدا کنیم و مشکلی دیگه نداشته باشه باشم مثه فریم زیاد یا کم یا بازی های مثه gow و .......
cpu:amd athlon (tm)7750 dual core
ram 4 gig
VGA : GeForce 9600GT 1GIG DDR3 GIGA
رو god of war 2 اجرا میشه کامل
خوب این بازی یه جورایی هنوز مشکل داره من خودم 60 فریم میگیرم ولی انگار 30 فریم هست این مشکل خوب سازگار نشدن بازی هست با این برنامه از frame skipاستفاده کن بهتر میشهسلام.مشكل جديد::cheesygri
آقا اين بازيharvest moon a wonderful lifeمنتو بازي 40-445فيرم ميگيرم اما بازي خيلي كنده راه حل لطف كنيد.
سيستم.ram 1gb
cpu amd 64 3200
vga 512mb 7300gs
خواهش میکنم . در تنظیمات gsdx تیک native رو بزن و vucycle رو تا اخر ببر ببین با zerogsچه جوری ران میشهبا اجازه من يه چيز ديگه هم بگم:
اين2تا بازيgta liberty city-dead to rights2من توشون 7-8 فريم ميگيرم بايد چيكر كنم بيشتر بشه؟
بعد اين پچ ها رو از كجا گير بيارم.
راستي آقا فرهاد ممنون gowرو با25-35 بازي ميكنم.خيلي ممنون:biggrin1:
سلام دوستان
من یک بازی دارم به نام soviet strike با فرمت mdf نمی دونم بازی sega saturn یا بازی پلی استیشن هر نوع امولاتوری رو تست کردم جواب نداده
دوستان امولاتوری می شناسن که ایمیج mdf ساپورت کنه و این بازی رو راه باهاش راه بندازم
سپاسگزارم
هر بازی که امتحان می کنم اولش سرعت داره ولی بعد سرعتش تا 10 فریم پایین می اید مثل pes 2009یا بازی gow of war 2هم از همون اول سرعتش پایین است درضمن از تمام ورژن های جدیدم استفاده می کنم
مشخصات سیستمم هم است فک کنم دو هسته ای5200-گرافیک 1gb-رم2gb
با zero gsكه افتضاح!اين gta LCS-VCS با gsdxمن 18-20 فريم ميگيرم اما بازي خوب اجرا نميشه.خوب این بازی یه جورایی هنوز مشکل داره من خودم 60 فریم میگیرم ولی انگار 30 فریم هست این مشکل خوب سازگار نشدن بازی هست با این برنامه از frame skipاستفاده کن بهتر میشه
خواهش میکنم . در تنظیمات gsdx تیک native رو بزن و vucycle رو تا اخر ببر ببین با zerogsچه جوری ران میشه