آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها میشه بگین قبل اجرای برنامه چه پیش نیاز هایی میخواد تا نصب بشه؟
من هر کاری کردم عمرا نیومد و dont send میده.دیگه مطمئن شدم مشکل از تنضیمات نیستش.
ممنون

خوب شما اول بگو به چه طریقی بازی رو ران میکنی بازی رو از cd اجرا میکنی یا image این مشکل میتونه با زدن یک تیک به وجود بیاد نوع سیستمت رو هم بگو

من یه بازی gow2 دارم که زیرنویس فارسی!!! شده speed hack هم بالاتر 2x نمیتونم بذارم که اگه 3x بذارم وسط فیلم اول کرش میکنه و وقتی هم رو 2x میذارم با هر حرکت کریتوس صفحه سفید میشه سرعت هم خیلی کنده آیا این مشکلات ربطی به زیر نویس بودن بازی داره و لطفا تنظیماتشو بذارید و اسپید هک من هم vucycle نداره چیکار کنم

من یه بازی gow2 دارم که زیرنویس فارسی!!! شده speed hack هم بالاتر 2x نمیتونم بذارم که اگه 3x بذارم وسط فیلم اول کرش میکنه و وقتی هم رو 2x میذارم با هر حرکت کریتوس صفحه سفید میشه سرعت هم خیلی کنده آیا این مشکلات ربطی به زیر نویس بودن بازی داره و لطفا تنظیماتشو بذارید و اسپید هک من هم vucycle نداره چیکار کنم

vucycle تو قسمت speed hack هست یه درجه هست اگه نداری باید ورژن جدید رو ذان کنی

سلام.من اين تيكnativeرو زدم خلي فريم ميده حالا به بازي ها.من قبلاgowرو با 30 فريم اجرا ميكردم الان 40 فريم تو جاهاي شلوغ.حتما اين تيك رو بزنيد خيلي خوبه.من با اين بازي ها هم امتحان كردم:
resident evil4-15فريم اضافه شد
GTA Vice city stories & liberty city stories-15-20 frame
god of war2-10 frame
Crash Nitro kart 20f\ frame
راستي موقع اجراي tekken5ارور ميده.اينه ارورش
ee bus error,addr=0x503e4586 [store]
بعدش ميگه برنامه الان بسته ميشه.

اقاي گلنگ عدالت جواب بده

بهترين تنظيمات خداي جنگ 1و2 با بيلد هاي جديد

این مشخصات سیستم شماست
intel core 2due e7300
ram 2gig
vga :pci ex 9300 gs هست که سیستم خوبیه شما از بازیت image داری نداری بگیر پسوند iso باشه با image burn میتونی بگیری در قسمت cpu تیکmtgs رو بزن و تیکهای microvu رو غیر فعال کن در speed hak هم از x2 و سه تیک بقلی رو فقط بزن و VUCYCLE رو تا اخر ببر جلو
برای بازی از GSDX استفاده کن و تیک NATIVE رو بزن اگه تیکهای TEXTURE ******ING رو برداری کیفیت پایین میاد ولی سرعت بالا میره در ADVANCED همه چی DEFAULT باشه حتما از بازی IMAGE بکیر

همه کار کردم اما بازی باز اهسته هست کیفیتش کم می کنم کمی بهتر می شه اما دیگه درست کار نمی کنه.

سلام
آقا من توی Gow 2 یه مشکل پیدا کردم وقتی یه جایی از بازی میرسم که باید یه چیزیو خراب کنم و بعدش فیلم داره وقتی خرابش میکنم صفحه سیاه میشه و بعدش هیچی نمیشه ولی بازی هنوز در حال اجراست . Start که میزنم عمل میکنه . میشه کمکم کنید ؟

سلام
آقا من توی Gow 2 یه مشکل پیدا کردم وقتی یه جایی از بازی میرسم که باید یه چیزیو خراب کنم و بعدش فیلم داره وقتی خرابش میکنم صفحه سیاه میشه و بعدش هیچی نمیشه ولی بازی هنوز در حال اجراست . Start که میزنم عمل میکنه . میشه کمکم کنید ؟

این patch رو بریز مشکل حل میشه نشد بگو تا یه راه دیگه بگم
(3) 2F123FD8.pnach

اقاي گلنگ عدالت جواب بده

بهترين تنظيمات خداي جنگ 1و2 با بيلد هاي جديد

اخرین ورژن DX9 و ++C رو دان کنید از بازیت هم حتما IMAGE بگیر ید
در قسمت GSDX تیک NATIVE رو نزنید و از Internal res 1024x768 کار کنید البته میتونید بیشتر هم کنید البته تیکهای FBA or Logarithmic Z options رو تست نکردم
از ورژن 1076یا 1476 استفاده کن
من از SOUND SPU2.X.1.2 استفاده کردم عالی بود

تنظیمات CPU
نوع فریمNORMAL بزار و همرو روی 0 باشه در تنظیمات INTERLACING رو روی NONE بزار
نکته اگه بازیت PAL هست فریم رو روی 50 بزار اگر بازیت NTSC هست رو روی 60 ریم باشه و بقیه رو به این ترتیب بزار دومی هم 45 و سومی و چهارمی گزینه 1.1 باشه تیکهای MICROVU رو هم نزنید

تنظیمات Speed Hacks
Use X2 cycle rates بزار و تمام تیکهارو بزن و VUCYCLE رو هم تا اخر ببر مشکلی پیش نمیاد

تنظیمات Advanced options
همه چی روی DEFAULT باشه CHOP/ZERO و تیکهای FLUSH ZERO هم بزنید __________________

این patch رو بریز مشکل حل میشه نشد بگو تا یه راه دیگه بگم
(3) 2F123FD8.pnach
این رو قبلا ریختم برای کرش کردن توی دمو و اینا ... اما حالا یه چیز دیگه هست وقتی اونجا رو خراب میکنم صفحه سیاه میشه و دیگه هیچی نمیشه ولی هنوز بازی در حال اجراست ! استارت که میزنم عمل میکنه ?!؟

سلام.موقع اجراي Tekken5ارور ميده و بعد از برنامه خارج ميشه.اين متن ارور هست:
An Unhandled or unrecovered exception occured with the messeg:

این رو قبلا ریختم برای کرش کردن توی دمو و اینا ... اما حالا یه چیز دیگه هست وقتی اونجا رو خراب میکنم صفحه سیاه میشه و دیگه هیچی نمیشه ولی هنوز بازی در حال اجراست ! استارت که میزنم عمل میکنه ?!؟

خوب تو تنظیمات ADVANCED گزینه CLAMB MODE رو روی NORMAL یا HIGHER بزار

خوب بازیت IMAGE داری ؟ بایوست رو هم عوض کن و از جدیدترین ورژن استفاده کن

این مشکل بیلد های جدیده فک کننم .
برای حلشم فک کنم گفته بودن بجای run cd/dvd از همون Execute استفاده کنید .@ فک کنم اینجوری حل بشه مشکلت

خوب بازیت IMAGE داری ؟ بایوست رو هم عوض کن و از جدیدترین ورژن استفاده کن
سلام
راستی فرهاد . در مورد اون سوالی که کرده بودم گفته بودم شبیه ساز تو ویندوزای جدیدم اجرا نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست! فهمیدم مشکل از نصب نبودن دات نت فریم وورک .net framework هست . دانت نت فریم وورک 2 و 3 رو نصب کردم عین هولو اومد بالا .
گفتم محض اطلاع گزارش کار بدم خدمت حاجی که بدونی آخر کار من چی شد .

فعلا رفتیم تا 7 8 ماه دیگه بزرگ شیم برگردیم
TAEL_SmileyCenter_BMC%20%2898%29.gif

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or