سلام.چند روزه دارم دور اجرای این PS2 می پلکم اما داره منو دیوونه میکنه!!!!
چندتا هم پلاگین و بایوس با بدبختی دانلود کردم و ریختم توی پوشه ی خودش اما ...
توی تنظیمات همه چیز حله به جز CDVD که خطا میده.روی gigaherz... هست.اونو به یه جیز دیگه تغییر میدم.روی OK میزنم این ارور رو میده:
![]()
بعد دوباره تنظیمات refresh میشه و دوباره CDVDRom رو تغییر میدم و روی OK میزنم و میره توی برنامه.(اگه DVD رو هم تنظیم نکنم میره توی برنامه)
از بازی هم با الکل 120% ایمیج گرفتم.
بعد روی execute میزنم و این ارور رو میده:
![]()
همینطور بعدش مث همین ولی برای Mcd002.ps2 !!!
بعد هم این ارور:
![]()
البته با تغییر بایوس این ارور آخریه یه خورده تغییر میکنه ولی باز مهم اینه که این ارور رو میده.
از روی DVD هم همین مشکلا رو دارم.(منظورم بدون استفاده از ایمیج)
CPU هم از SSSE3 پشتیبانی میکنه.
سیستمم هم فک نکنم برا اجرای بازی های Ps2 کم باشه:
CPU : Intel E5200 , 2.5 GHz doul core
VGA : ATI Radeon HD 4670 , 512 mb
Ram : 2.00 GB
من الآن 46 تا پلاگين و 196 تا پچ و 6 تا بایوس و 4 تا ورژن PCSX2 دارم و باز هم نمیتونم بازیا رو اجرا کنم!
لطفا کمک کنید که دارم دیوونه میشم.
کلنگ جان مشکلم حل نشد هرچی هست از این پچه هست باید چیکار کنم ؟ یعنی مثلا یه جا MPEG فعال باشه بعد برای یه صحنه دیگه Skip MPEG کنم
توی بازی معمولیببینم در قسمت دمو بازی این شکلی میشه یا در بازی معمولی؟
خوب ورژن جديدو دانلود كرم.اما حالا ارور ميده كهmsncr100.dllرو پيدا نميكنه.لطفا يهmsvcrبزاريد.
توی بازی معمولی
ممنونم از کمکتون.خوب توجه کن ارور اول شما در تنظیمات gsdx تنظیمات render ت رو روی null گزاشتی باید روی hardware باشه
ارور دوم برای اینه که memcaed شما یا خرابه یا باید پاکش کنی و یا باید یه مموری جدید بزاری slot یک مشکل داره
من برات یدونه پایین میزارم memcards.rar
ارور سوم برای اینه که شما باید بایوسات فرمت bin باشه از اینجا دان کن ..
PS2 Bios 30004R V6 Pal.zip
ps2bios.scph77001.usa.2006.v2.20.rar
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.rar
scph10000.bin
از بازیت هم image بگیر و با پلاگین linzup کار کن اگه از طریق excute نرفت از قسمت file image برو
gabset اين چيهسلام به دوستان بلاخره برنامه 2010 ++C هم اومد حتما دان کنید در زیر گزاشتم![]()
vcredist_x86.exe2.exe
و در اینجا هم یک pcsx2-r1631-vc10.7z هست که برای gabset هست برنامه نویس GSDX هست در زیر میتونی دان کنید :smile: pcsx2-r1631-vc10.7z