آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کلنگ جان مشکلم حل نشد هرچی هست از این پچه هست باید چیکار کنم ؟ یعنی مثلا یه جا MPEG فعال باشه بعد برای یه صحنه دیگه Skip MPEG کنم

کممممممممممک!کشت منو این PCSX2!

سلام.چند روزه دارم دور اجرای این PS2 می پلکم اما داره منو دیوونه میکنه!!!!
چندتا هم پلاگین و بایوس با بدبختی دانلود کردم و ریختم توی پوشه ی خودش اما ...
توی تنظیمات همه چیز حله به جز CDVD که خطا میده.روی gigaherz... هست.اونو به یه جیز دیگه تغییر میدم.روی OK میزنم این ارور رو میده:
ur8k1fu37a57dnhobry6.jpg

بعد دوباره تنظیمات refresh میشه و دوباره CDVDRom رو تغییر میدم و روی OK میزنم و میره توی برنامه.(اگه DVD رو هم تنظیم نکنم میره توی برنامه)
از بازی هم با الکل 120% ایمیج گرفتم.
بعد روی execute میزنم و این ارور رو میده:
ecleq2adlgqwtvn2bksr.jpg

همینطور بعدش مث همین ولی برای Mcd002.ps2 !!!
بعد هم این ارور:
wml5w4cmxf513kgdowve.jpg

البته با تغییر بایوس این ارور آخریه یه خورده تغییر میکنه ولی باز مهم اینه که این ارور رو میده.
از روی DVD هم همین مشکلا رو دارم.(منظورم بدون استفاده از ایمیج)
CPU هم از SSSE3 پشتیبانی میکنه.
سیستمم هم فک نکنم برا اجرای بازی های Ps2 کم باشه:
CPU : Intel E5200 , 2.5 GHz doul core
VGA : ATI Radeon HD 4670 , 512 mb
Ram : 2.00 GB
من الآن 46 تا پلاگين و 196 تا پچ و 6 تا بایوس و 4 تا ورژن PCSX2 دارم و باز هم نمیتونم بازیا رو اجرا کنم!
لطفا کمک کنید که دارم دیوونه میشم.

سلام.اول از همه ي كساني كه اينجا زحمت ميكشن مخصوصا كلنگ عدالت تشكر كنم كه واقعا كمك كردن.
نه بابا ويستا كجا بود؟ايكس پي سرويس پك2.حل شدهمينجوري خودش!يه بار ري استارت كردم درست شد و جالب اينجاست 62 فريم هم تو بازي ميگيرم!
و اينكه اقاي حسام1994 من باidm از مديا فاير دانلود ميكنم مشكلي نداره.
فقط دوستاني كه اين بيلد ها رو آپلود ميكنن لطفا بدون پلاگين آپلود كنن كه ما دايال آپي ها هر دفعه مجبور به دانلود 2مگابايت نشيم.

سلام.چند روزه دارم دور اجرای این PS2 می پلکم اما داره منو دیوونه میکنه!!!!
چندتا هم پلاگین و بایوس با بدبختی دانلود کردم و ریختم توی پوشه ی خودش اما ...
توی تنظیمات همه چیز حله به جز CDVD که خطا میده.روی gigaherz... هست.اونو به یه جیز دیگه تغییر میدم.روی OK میزنم این ارور رو میده:
ur8k1fu37a57dnhobry6.jpg

بعد دوباره تنظیمات refresh میشه و دوباره CDVDRom رو تغییر میدم و روی OK میزنم و میره توی برنامه.(اگه DVD رو هم تنظیم نکنم میره توی برنامه)
از بازی هم با الکل 120% ایمیج گرفتم.
بعد روی execute میزنم و این ارور رو میده:
ecleq2adlgqwtvn2bksr.jpg

همینطور بعدش مث همین ولی برای Mcd002.ps2 !!!
بعد هم این ارور:
wml5w4cmxf513kgdowve.jpg

البته با تغییر بایوس این ارور آخریه یه خورده تغییر میکنه ولی باز مهم اینه که این ارور رو میده.
از روی DVD هم همین مشکلا رو دارم.(منظورم بدون استفاده از ایمیج)
CPU هم از SSSE3 پشتیبانی میکنه.
سیستمم هم فک نکنم برا اجرای بازی های Ps2 کم باشه:
CPU : Intel E5200 , 2.5 GHz doul core
VGA : ATI Radeon HD 4670 , 512 mb
Ram : 2.00 GB
من الآن 46 تا پلاگين و 196 تا پچ و 6 تا بایوس و 4 تا ورژن PCSX2 دارم و باز هم نمیتونم بازیا رو اجرا کنم!
لطفا کمک کنید که دارم دیوونه میشم.

خوب توجه کن ارور اول شما در تنظیمات gsdx تنظیمات render ت رو روی null گزاشتی باید روی hardware باشه

ارور دوم برای اینه که memcaed شما یا خرابه یا باید پاکش کنی و یا باید یه مموری جدید بزاری slot یک مشکل داره
من برات یدونه پایین میزارم memcards.rar

ارور سوم برای اینه که شما باید بایوسات فرمت bin باشه از اینجا دان کن ..
PS2 Bios 30004R V6 Pal.zip
ps2bios.scph77001.usa.2006.v2.20.rar
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.rar
scph10000.bin

از بازیت هم image بگیر و با پلاگین linzup کار کن اگه از طریق excute نرفت از قسمت file image برو

آخرین ویرایش:
کلنگ جان مشکلم حل نشد هرچی هست از این پچه هست باید چیکار کنم ؟ یعنی مثلا یه جا MPEG فعال باشه بعد برای یه صحنه دیگه Skip MPEG کنم

ببینم در قسمت دمو بازی این شکلی میشه یا در بازی معمولی؟

Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)

سلام به دوستان بلاخره برنامه 2010 ++C هم اومد حتما دان کنید در زیر گزاشتم ;)
vcredist_x86.exe2.exe

و در اینجا هم یک pcsx2-r1631-vc10.7z هست که برای gabset هست برنامه نویس GSDX هست در زیر میتونی دان کنید :smile:
pcsx2-r1631-vc10.7z

آقا اين pcsx2r1628بايوس هاي منو نميشناسه.تازه هيچ كدوم از پلاگين ا هم تنظيماتشونو نمياره.
و اينكه اين++Cاگه ميشه فشرده كنين.ممن.ون.الان هم دارم بيلد جديدو دان ميكنم ببينم چي ميشه.

نحوه کار CPU در PCSX2 9.6

سلام اینم کاراییهای قسمتهای CPU CONFIG هست در شبیه ساز PCSX2 9.6

اول از همه ویژگیهای CPU خودتون رو که از تیم PCSX2 شناخته شد رو کنترل کنید

CPU Vendor: این گزینه به شما مدل شرکت CPU تون رو میگه (AMD یا INTEL)
Family: نوع CPU شما رو نشون میده
CPU Speed: سرعت واقعی CPU شمار نشون میده
Features: این به شما دارا بودن ویژگیهای CPU شما رو نشون میده نکته: اینها برای کار کردن برای PCSX2 بسیار مهم هستند و باید نسبت به ساپورت کردن CPU تون اینهارو انتخاب کنید

نکته2 : این شبیه ساز با CPU INTEL سازگار شده و این CPU از ویژگیهای زیر برخوردار هست که به نسبت به CPU شما میتونید این موارد رو استفاده کنید ;)
SSE_SSE2_SSE3_SSSE3_SSE4.1_SSE4.2
در CPU های AMD هم این موارد هست
SSE_SSE2_SSE3_SSE4.A هست و شما میتونید از گزینه SSE2 استفاده کنید

"EErec - EE/IOP Recompiler": وقتی این گزینه رو تیک بزنید به شما سرعت میده و بسیار هم سازگار هست همیشه انتخاب این گزینه توصیه میشه و اگر مدل یواش رو میخواهید این گزینه رو تیک نزنید

VU0rec": برای فعال شدن Recompiler VU0 unit'ı این گزینه رو تیک کنید به شما سرعت میده ولی نسبت به VU1rec ناقص کار میکنه زدن یا نزدنش با خودتون هست

"VU1rec": برای فعال کردن Recompiler VU1 این تیک رو بزنید سرعت بالایی میده در بعضی از بازیها شاید درست کار کنه و در بعضی از بازیها نه

"Multi-threaded GS mode(MTGS)": این گزینه برای CPU های چند هسته ای هست که سرعت CPU شمارو 2 برابر نسبت به قدرت CPU شما بالا میبره در بعضی وماقع شاید ناسزگاری درست کنه فقط برای CPU های چند هسته ای این گزینه انتخاب بشه

"Frame Limiting(FL)": خوب انتخاب این گزینها هرکدام برای نوع گرفتن سرعت در تصویر شماست
ویگژگیهای پرش و محدود کردن رو دارا میباشد که برای تغییر این گزینها میتونید از دکمه F4 در بازی استفاده کنید تغییرات در CONSSOLE شما به نمایش در میاد و میتونید ببینید

"Normal": محدودیت سرعت نداره تا اونجایی که بشه سرعت رو زیاد میکنه

"Limit": از گزینهای قدیمی frame limiter هست موقع انتخاب برای بازیهای PAL 50 فریم میده و برای بازیهای NTSC 60 فریم میده

"Frame Skip": انتخاب این گزینه شاید بازی دچار جهش بشه البته نه مثل قبل زیاد ولی به شما سرعت زیاد میده و بازی دچار جهش میشه

"VU Skip": این گزینه دیگر وجود ندارد

Detailed Settings: این گزینها هر کدام به بیشتر شدن و یا کم شدن سرعت تاثیر دارن و باید به درستی از اینها استفاده بشه پس اگه از اینها بلد نیستید استفاده کنید همه رو 0 بزارید :biggrin1:

MICROVU : این گزینه برای پیدا کردن ایراد هست که در برنامه پیش میاد و برای BETA TESTER ها هست اگر بلد نیستسد استفاده نکنید

موفق باشید .

خوب ورژن جديدو دانلود كرم.اما حالا ارور ميده كهmsncr100.dllرو پيدا نميكنه.لطفا يهmsvcrبزاريد.

توی بازی معمولی

ببین این کارهارو هم تست نشد سیو جلوترش رو برات میزارم در ADVANCED گزینهای CLAMP MODE رو روی FULL و HIGH بزار اینهارو تغییر بده و بازیت رو از گزینه RUN و EXCUTE ران کن

ساختن PATCH تکته بسیار مشکل

ساختن يك Patch براي رد كردن فيلم بازيهاي PS2
سلام

براي ساختن patch اولين كار اينه كه اين برنامه رو از اين آدرس داونلود كنين.
کد:

http://www.ckemu.com/public/pcsx2/pa...2dis099_23.zip

بعد از اين كه اين فايل رو داونلود كردين اون رو از حالت فشرده خارج كنين و برين توي برنامه PS2Dis. دي وي دي بازي رو بذارين توي درايوش و اون رو باز كنين. توي دي وي دي چند تا فايل رو مي بينين كه ما فقط با يكي از اونا كار داريم. يكي از فايلها اسمي به شكل SCES / SLES / SCUS / PBPX / SLPM كه بعد از اون هم چند تا عدد هستش.
001.jpg

از برنامه ps2dis و از منوي File==> Open اون فايل رو انتخاب كنين. بعد به منوي Edit==> Find Pattern برين.
002.jpg

پنجره اي شبيه اين پنجره ظاهر ميشه.
003.jpg

توي اين قسمت اين عبارت رو بنويسين.
کد:

4000838c0800e0030000628c

يه خط رو پيدا مي كنه.( اگه تو اين قسمت چيزي پيدا نشد بايد بيخيال شين)
004.jpg

اگه چيزي پيدا شد، از زير اون بگردين و عبارتي كه شامل Lw هست رو پيدا كنين. معمولا اين خط دو خط پايين تر از همون خطي هست كه شما پيدا كردين. به آدرس اون نگاه كنين. توي اين عكس آدرس مثلا 00236cd8 هست. آدرس شما فرق ميكنه. يادداشتي از اين آدرسي بردارين. چند بار چك كنين كه حتما درست باشه آدرسي كه نوشتين. اگه يه حرف يا عدد اشتباه باشه ممكنه اصلا بازي اجرا نشه.

حالا يك فايل متني ايجاد كنين و اين متن رو توش بنويسين.

کد:

gametitle=NAME OF YOUR GAME comment=Skips Video (sceMpegIsEnd) //Skip Videos patch=0,EE,YOUR NUMBER,word,24020001

توي اين متن به جاي NAME OF YOUR GAME اسم بازي رو بنويسين. به جاي YOUR NUMBER هم آدرسي رو كه يادداشت كرده بودين رو بنويسين. باز هم بعد از نوشتن چك كنين كه درست نوشتين يا نه. بعد فايل رو با همون پسوند txt ذخيره كنين. اين فايل متني رو به پوشه patches توي فولدر PCSX2 كپي كنين. بعد برنامه PCSX2 رو اجرا كنين و اين گزينه رو به حالت انخاب در بيارين.
005.jpg

بعد بازي رو اجرا كنين.

PCSX2 نتونست patch شما رو فعال كنه؟ نگران نباشيد. روي صفحه ديباگر كه باز ميشه و اين پيغام رو به شما ميده، يه عدد جلوي CRC نوشته شده.

اون عدد رو يادداشت كنين و PCSX2 رو ببندين. به پوشه Patches برين و اون فايل txt رو كه داشتين، با اسم زير Rename كنين.
006.jpg

کد:

YOUR CRC.pnach

به جاي YOUR CRC عددي رو كه نوشته بودين رو بنويسين. دقت كنين كه پسوند فايل رو هم بايد عوض كنين. يعني اين فايل نبايد ديگه فايل متني باشه.

تموم شد. حالا برنامه رو باز كنين و برين توي بازي. اگه بازي باز هم گير كرد مشكل از اينجا نيست و شما بايد تقريبا بيخيال بازي بشين.

منبع http://forums.pcsx2.net/thread-4067.html

خوب توجه کن ارور اول شما در تنظیمات gsdx تنظیمات render ت رو روی null گزاشتی باید روی hardware باشه

ارور دوم برای اینه که memcaed شما یا خرابه یا باید پاکش کنی و یا باید یه مموری جدید بزاری slot یک مشکل داره
من برات یدونه پایین میزارم memcards.rar

ارور سوم برای اینه که شما باید بایوسات فرمت bin باشه از اینجا دان کن ..
PS2 Bios 30004R V6 Pal.zip
ps2bios.scph77001.usa.2006.v2.20.rar
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.rar
scph10000.bin

از بازیت هم image بگیر و با پلاگین linzup کار کن اگه از طریق excute نرفت از قسمت file image برو
ممنونم از کمکتون.
بالاخره PC من هم بازی های PS2 رو به روی خودش دید!
من همه ی کارایی رو که گفتید انجام دادم ولی همه ی ارور ها رو دوباره داد!:((
ولی برنامه رو که دوباره یه جای دیگه نصب کردم ، همه چیز حل شد!:laughing:;)
فقط یه مشکل دارم اونم سرعت بازیه.
توی GOW حدود 42 ، 43 فریم میگیرم و توی WE 12 روی Pal حدود 50 فریم.هر دوتاشون آهسته حرکت میکنن و GOW غیر قابل تحمل تره!
یه سوال هم دارم.توی GOW دوتا از جهت ها کار نمیکنه!این مربوط به باطن بازی هست یا تنظیمات؟آخه کار باهاش زیادی سخته.لذت بازی رو از بین میبره ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or