آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه مشکل خیلی جالبی واسم پیش اومده!الان من تو بازی Tekken 5 فریمم زیر 60 نمیاد اکثرا طرفای 70 می گیرم!ولی هنوزم یه کمی آرومه بازی!معلومه جا داره سریع تر بشه!نمیدونین چرا اینجوریه؟فک کنم PCSX2 می خواد دلمو خوش کنه بهم Fake Frame میده!:laughing:

ممنونم از کمکتون.
بالاخره PC من هم بازی های PS2 رو به روی خودش دید!
من همه ی کارایی رو که گفتید انجام دادم ولی همه ی ارور ها رو دوباره داد!:((
ولی برنامه رو که دوباره یه جای دیگه نصب کردم ، همه چیز حل شد!:laughing:;)
فقط یه مشکل دارم اونم سرعت بازیه.
توی GOW حدود 42 ، 43 فریم میگیرم و توی WE 12 روی Pal حدود 50 فریم.هر دوتاشون آهسته حرکت میکنن و GOW غیر قابل تحمل تره!
یه سوال هم دارم.توی GOW دوتا از جهت ها کار نمیکنه!این مربوط به باطن بازی هست یا تنظیمات؟آخه کار باهاش زیادی سخته.لذت بازی رو از بین میبره ...

از پلاگین lilypad استفاده کن برای سرعت هم شما سیستمت چیه؟ از ورژنهای جدید pcsx2 استفاده کن و در speed hack از x2 و سه تیک بقلش رو فقط بزن و vucycle رو max کن

یه مشکل خیلی جالبی واسم پیش اومده!الان من تو بازی Tekken 5 فریمم زیر 60 نمیاد اکثرا طرفای 70 می گیرم!ولی هنوزم یه کمی آرومه بازی!معلومه جا داره سریع تر بشه!نمیدونین چرا اینجوریه؟فک کنم PCSX2 می خواد دلمو خوش کنه بهم Fake Frame میده!:laughing:

این بازی این شکلی هست من 80 الی 90 تا میگیرم ولی بازم یه جورایی کنده با اینکه دو بعدی هست نمیدونم چرا تو تنطیمات gsdx رو عوض کنی بهتر میشه مثلا تیک texture hitlering بردار و تیک 8bit رو بزن
offtopic.gif
lamer.gif
buba.gif
lamer.gif

دوستان حداقل سیستمی ک این نرم افزار می خواد چیه ؟

برای اینکه بتونی راحت بازیهارو ران کنی یه cpu دو هعسته ای و گرافیک سری 8 البته گرافیکت pixel shader 3 رو داشته باشه با cpu تک هسته ای هم میشه بازی کرد

ممنونم از کمکتون.
بالاخره PC من هم بازی های PS2 رو به روی خودش دید!
من همه ی کارایی رو که گفتید انجام دادم ولی همه ی ارور ها رو دوباره داد!:((
ولی برنامه رو که دوباره یه جای دیگه نصب کردم ، همه چیز حل شد!:laughing:;)
فقط یه مشکل دارم اونم سرعت بازیه.
توی GOW حدود 42 ، 43 فریم میگیرم و توی WE 12 روی Pal حدود 50 فریم.هر دوتاشون آهسته حرکت میکنن و GOW غیر قابل تحمل تره!
یه سوال هم دارم.توی GOW دوتا از جهت ها کار نمیکنه!این مربوط به باطن بازی هست یا تنظیمات؟آخه کار باهاش زیادی سخته.لذت بازی رو از بین میبره ...
سلام.فريم بازي هاتون كه خوبه.من gow1رو تو بازي 40 فريم ميگيرم روون اجرا ميشه وgow2رو 45-50 فريم ميگيرم.اونم با سي پي يو تك هسته اي.اينه تنظيمات منه راحت خيلي از بازي ها رو اجرا كردم.:
cpu:نوع فريم رو روnormal گزاشتم او گزينه پاييني ها رو هم همه رو 0.شما كه سي پي يو 2هسته اي داري تيكMTGSرو هم بزن.
speed hacks:تو اين تنظيمات همه تيك ها رو من زدم VUcycleرو هم تا آخر سمت چپ كشيدم.
emutin engineهم روي2xگزاشتم.
Advance:همه رو روي defueltsگزاشتم.
تنظيمات پلاگينgsdx:تنظيمات خود برنامه فقط تيكnativeرو زدم فوقلعاده به بازي هام فريم اضافه كرد.
اون دوستي كه گفته بود تو تيكن5 60 فريم ميگيره اما بازي آهسته هست بايد بگم منم 55-60فريم ميگيرم اما بازي روون هست و تا حالا 3 تا كاراكتر آزاد كردم.موفق باشيد.

اين كلمپيوتر من ديوونه شده!ويندوزم رو عوض كردم الان و بازي dead to rights IIو GTA VCS,SA فريم بازي رو ميزنه 120-100 بعد بازي خيلي سريع هست.چيكار كنم؟قبلا از فريم كم ميناليديم الان از فريم زياد!:laughing:

بازم سلام!ببخشيدها من هي پست ميدم:biggrin1:اما چيكار كنم چاره اي ندارم!من قبلا با alchohol120%ايميج ميگرفتم اما الان برنامه اجرا نميشه يعني هيچ كدوم از برنامه هاييي كه دارم براي ساخت ايميج از cd-dvdاجرا نميشه.بي ايميج هم كه نميشه بازي كرد.حالا من چيكار كنم؟:biggrin1:

اين كلمپيوتر من ديوونه شده!ويندوزم رو عوض كردم الان و بازي dead to rights IIو GTA VCS,SA فريم بازي رو ميزنه 120-100 بعد بازي خيلي سريع هست.چيكار كنم؟قبلا از فريم كم ميناليديم الان از فريم زياد!:laughing:
خوب حالش رو ببر :biggrin1: تو قسمت cpuاگه میخوای فریم درست بشه روی limit بزار

بازم سلام!ببخشيدها من هي پست ميدم:biggrin1:اما چيكار كنم چاره اي ندارم!من قبلا با alchohol120%ايميج ميگرفتم اما الان برنامه اجرا نميشه يعني هيچ كدوم از برنامه هاييي كه دارم براي ساخت ايميج از cd-dvdاجرا نميشه.بي ايميج هم كه نميشه بازي كرد.حالا من چيكار كنم؟:biggrin1:

با برنامهای imageburn و یا magic iso میتونی از بازیت image بگیری ;)

خوب حالش رو ببر :biggrin1: تو قسمت cpuاگه میخوای فریم درست بشه روی limit بزار

با برنامهای imageburn و یا magic iso میتونی از بازیت image بگیری ;)
يعني عجيب نيست؟الان كه دارم اين++cرو ميدانلودم بعد ميرم ببينم چي ميشه.

سلام به دست داران ps2 و فرهاد عزیز و ...
خوب من نبودم چند روزی ولی امروز که واستم بعضی بازی هارو اجرا کنم به یه مشکل برخوردم که به نشرم خنده داره که نمیدونم از چیه؟؟؟؟؟؟؟ حالا که سیستم و همه چیز ردیفهوفراهم و خیلی راحت با تنظیمات و ... راحت بازی ها میان و هیچ مشکلی نیست از حاظ گرافیکی و فریم و .....بطوری که از بای gow2 راحت80 90 فریم میگیرم و تازه باید بزارمش روی software که فریم بیاد پایین البته در آینده بتون میگم کدوم بازی ها باید برن روی سافت تا مشکل گرافیکی نداشته باشن و با شبیه ساز ساز گار بشن مثه street fifa و.......
همونطور که میدونید من با دلفینم کار میکن و..........
امروز توی بعضی بازی ها مثه gow2 gta tna ,...........
مشکل دسته بازی داشتم همونطور که فکر کنم آرتور32 داره همونطور که فرهاد گفت از lilypad
استفاده کردم و حتی توی خود منوی بازی ها هم مشکلی نیست و دسته کار مکینه و قشنگ بالا پایین و ضربدر دایره و......کار میکنه تا میره توی بازی بالا پایین و عقب جلو عمل نمیکنه ولی خوب البته بقیه دکمه همه از قبیل ال1 2 آر 1 2 و......... عمل میکنه ولی اینا نه؟؟؟؟؟؟؟حالا این دوستمونم اومد و xpadder رو معرفی کرد اگه بیاد و بیشتر توضیح بده که کلا چه کنیم که این مشکل حل بشه راحت بشینیم این بازی هارو حالشونو ببریم به قول high light خیلی خوبه و مشکل دسته هم نداشته باشیم
در مورد ایمسج هم بتون بگم که فرهاد گفت برنامه ای مثه nero و clone هم برای ایمسج خوب هستن که من کلون سی دی رو بتون معرفی میکنم که بسیار عالی برای این کار هست راحت میتونین .2 مگ حجم ستاپ رو دانلود کنید آخرین ورژن و من هم کرکش رو دارم آخرین ورژن رو که عالی برای این جور کاراس و از بقیه سرتره

لطفا تاپیک رو هم زیاد و بی مورد شلوغ نکنید و درانجام کارای شخصی از پیام خصوصی و.....استفاده کنید چون من تاپیک رو خوندم و ودیدم که جای.................بهتره تاپیک ادیت بشه و پستهای اضافه و fake حذف بشن
در کل موفق باشین

سلام به دست داران ps2 و فرهاد عزیز و ...
خوب من نبودم چند روزی ولی امروز که واستم بعضی بازی هارو اجرا کنم به یه مشکل برخوردم که به نشرم خنده داره که نمیدونم از چیه؟؟؟؟؟؟؟ حالا که سیستم و همه چیز ردیفهوفراهم و خیلی راحت با تنظیمات و ... راحت بازی ها میان و هیچ مشکلی نیست از حاظ گرافیکی و فریم و .....بطوری که از بای gow2 راحت80 90 فریم میگیرم و تازه باید بزارمش روی software که فریم بیاد پایین البته در آینده بتون میگم کدوم بازی ها باید برن روی سافت تا مشکل گرافیکی نداشته باشن و با شبیه ساز ساز گار بشن مثه street fifa و.......
همونطور که میدونید من با دلفینم کار میکن و..........
امروز توی بعضی بازی ها مثه gow2 gta tna ,...........
مشکل دسته بازی داشتم همونطور که فکر کنم آرتور32 داره همونطور که فرهاد گفت از lilypad
استفاده کردم و حتی توی خود منوی بازی ها هم مشکلی نیست و دسته کار مکینه و قشنگ بالا پایین و ضربدر دایره و......کار میکنه تا میره توی بازی بالا پایین و عقب جلو عمل نمیکنه ولی خوب البته بقیه دکمه همه از قبیل ال1 2 آر 1 2 و......... عمل میکنه ولی اینا نه؟؟؟؟؟؟؟حالا این دوستمونم اومد و xpadder رو معرفی کرد اگه بیاد و بیشتر توضیح بده که کلا چه کنیم که این مشکل حل بشه راحت بشینیم این بازی هارو حالشونو ببریم به قول high light خیلی خوبه و مشکل دسته هم نداشته باشیم
در مورد ایمسج هم بتون بگم که فرهاد گفت برنامه ای مثه nero و clone هم برای ایمسج خوب هستن که من کلون سی دی رو بتون معرفی میکنم که بسیار عالی برای این کار هست راحت میتونین .2 مگ حجم ستاپ رو دانلود کنید آخرین ورژن و من هم کرکش رو دارم آخرین ورژن رو که عالی برای این جور کاراس و از بقیه سرتره

لطفا تاپیک رو هم زیاد و بی مورد شلوغ نکنید و درانجام کارای شخصی از پیام خصوصی و.....استفاده کنید چون من تاپیک رو خوندم و ودیدم که جای.................بهتره تاپیک ادیت بشه و پستهای اضافه و fake حذف بشن
در کل موفق باشین

سلام رضا چان خوش اومدی در مورد مشکلت با همین lilypad هم مشکل حل میشه شما باید تمام جهات رو به پلاگین معرفی کنی به یاد داشته باش که در بعضی مواقع در شناسوندن جهات با همدیگه تداخل پیدا میکنه در منو فرق میکنه شما اگه یک جهتت کار کنه بالا پایین میشه ولی در بازی فرق میکنه مثلا در بازی mgs3 با شوک سمت راست میدوه و جهت ها اهسته و با شوک راست دوربین هست این یه عکس گزاشتم طبق این عمل کنی مشکلت حل میشه
hi.gif
wavey.gif

lilypad.JPG

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or