ببخشید میشه اسم کامل آخرین بیلد و آخرین ورژن Gsdx که مشکل Gow2 رو حل کرده بنویسید تا اشتباها دان نکنم ؟در بیلد جدید gsdx 1617 به بعد,مشکل مه gow2 حل شده و نیازی به استفاده از پلاگین قدیمی نیست,فقط باید تیک native رو بزنید که حالت سایه و 2 تایی بودن تصویر از بین بره.:excited:
از لینک زیر آخرین بیلد به همراه آخرین gsdx رو بگیرید.
http://www.mediafire.com/orleans
ببخشید میشه اسم کامل آخرین بیلد و آخرین ورژن Gsdx که مشکل Gow2 رو حل کرده بنویسید تا اشتباها دان نکنم ؟
من تو سيوباf1مشكل ندارم اما تو loadآه برنامه ميهنگه.راستي اگه بازي رو از روي دي وي دي اجرا كنم چيزي نميشه؟چون از وقتي ويندو عوض كردم از فرداش هيچ كدوم از برنامه هاي ايميج ساختن رو اجرا نميكنه.همه برنامه ها رو دانلود كردم.
از برنامه Ultra ISO استفاده کن .من با alchohol 120%ايميج گرفتم اما الان ميخوام از بازي هاي ديگه هم ايميج بگيرم كه نميشه.يعني برنامه هاي ساخت ايميجم باز نميشه.![]()
gow2 الان که بازیش کردم مشکل نداشت
سلام.ديدم دوستان دارن در مورد دسته سحبت كنن منم يه چيزي بگم.منم اول ازlily padاستفاده ميكردم اما تو بعضي بازي ها دكمه هاي اين جهت ها كار نميكرد كه الان ازsssxpad 1.7استفاده ميكنم تو هيچ بازي هم مشكل نداشتم تاحالا.ace combatهم كدو شمارش؟توي بازي ace combat zeroدسته من كار ميكنه.
ببخشید میشه اسم کامل آخرین بیلد و آخرین ورژن Gsdx که مشکل Gow2 رو حل کرده بنویسید تا اشتباها دان نکنم ؟
از وقتي ويندو عوض كردم از فرداش هيچ كدوم از برنامه هاي ايميج ساختن رو اجرا نميكنه.همه برنامه ها رو دانلود كردم.
من با alchohol 120%ايميج گرفتم اما الان ميخوام از بازي هاي ديگه هم ايميج بگيرم كه نميشه.يعني برنامه هاي ساخت ايميجم باز نميشه.![]()
نه رفیق منظورم خدایی نکرده این نبود که شما وارد نیستس نه گفتم شاید هواست نبوده ولی من این بازیهارو تست کردم رضا جان برای من مشکلی نداره با کیبورد تست کن ببین twinpad رو تست کردی؟
حالا پیشنهاد بدین که دسته خفن و عالی چی هست الان تو بازار که حسابی یه حالی بش بدیم که دیگه برای همه بازی ها هم بکار بیاد مثلا برای شبیه ساز دلفین هم بکار بیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی این غول اولش چطوری رد کنم گیر کردم هی میرم پشت تیر کمونه منو با دستش میگیره میزنه تو دیوار توش موندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دان کردم ولی مشکلم حل نشد یهو وسط بازی جاهایی که فیلم داره یا اتفاقاتی که خود بازی انجام میده تصویر سیاه میشه ولی کلید ها رو که میزنم عمل میکنه استارت هم میزنم عمل میکنه جون ما یه کمکی بکن این چشه !!!اینو دان کن حتما 2010 ++ Cرو دان کن
Pcsx2-r1647.7z
دان کردم ولی مشکلم حل نشد یهو وسط بازی جاهایی که فیلم داره یا اتفاقاتی که خود بازی انجام میده تصویر سیاه میشه ولی کلید ها رو که میزنم عمل میکنه استارت هم میزنم عمل میکنه جون ما یه کمکی بکن این چشه !!!![]()