آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در بیلد جدید gsdx 1617 به بعد,مشکل مه gow2 حل شده و نیازی به استفاده از پلاگین قدیمی نیست,فقط باید تیک native رو بزنید که حالت سایه و 2 تایی بودن تصویر از بین بره.:excited:
از لینک زیر آخرین بیلد به همراه آخرین gsdx رو بگیرید.
http://www.mediafire.com/orleans
ببخشید میشه اسم کامل آخرین بیلد و آخرین ورژن Gsdx که مشکل Gow2 رو حل کرده بنویسید تا اشتباها دان نکنم ؟

من تو سيوباf1مشكل ندارم اما تو loadآه برنامه ميهنگه.راستي اگه بازي رو از روي دي وي دي اجرا كنم چيزي نميشه؟چون از وقتي ويندو عوض كردم از فرداش هيچ كدوم از برنامه هاي ايميج ساختن رو اجرا نميكنه.همه برنامه ها رو دانلود كردم.

من تو سيوباf1مشكل ندارم اما تو loadآه برنامه ميهنگه.راستي اگه بازي رو از روي دي وي دي اجرا كنم چيزي نميشه؟چون از وقتي ويندو عوض كردم از فرداش هيچ كدوم از برنامه هاي ايميج ساختن رو اجرا نميكنه.همه برنامه ها رو دانلود كردم.

نه ولی افت فریم میگیری تو بعضی جاها بازی گیر میکنه شما وقتی win عوض میکنی باید اون image هارو هم با اون برنامه قبلی بیاری با چی imageگر فتی ؟

من با alchohol 120%ايميج گرفتم اما الان ميخوام از بازي هاي ديگه هم ايميج بگيرم كه نميشه.يعني برنامه هاي ساخت ايميجم باز نميشه.:(:((

gow2 الان که بازیش کردم مشکل نداشت

راستی این رو هم اضافه کنم که باید با انالوگ دسته رو تنظیم و بازی کنید

سلام.ديدم دوستان دارن در مورد دسته سحبت كنن منم يه چيزي بگم.منم اول ازlily padاستفاده ميكردم اما تو بعضي بازي ها دكمه هاي اين جهت ها كار نميكرد كه الان ازsssxpad 1.7استفاده ميكنم تو هيچ بازي هم مشكل نداشتم تاحالا.ace combatهم كدو شمارش؟توي بازي ace combat zeroدسته من كار ميكنه.

اره همین ZERO میگم.از همین استفاده کردم اما کار نکرد.اگر لینک دانلدش رو میزارید شاید فرجی شد با اون کار کرد

ببخشید میشه اسم کامل آخرین بیلد و آخرین ورژن Gsdx که مشکل Gow2 رو حل کرده بنویسید تا اشتباها دان نکنم ؟

داخل تمام ورژن های جدید این مشکل حل شده

از وقتي ويندو عوض كردم از فرداش هيچ كدوم از برنامه هاي ايميج ساختن رو اجرا نميكنه.همه برنامه ها رو دانلود كردم.

من با alchohol 120%ايميج گرفتم اما الان ميخوام از بازي هاي ديگه هم ايميج بگيرم كه نميشه.يعني برنامه هاي ساخت ايميجم باز نميشه.:(:((

میگم بازی مال t20 توی دستگاه نذاشتی؟چون من یه بار بازی این شرکت رو توی دستگاه گذاشتم روی سی دی قفل گذاشته بود تمام برنامه های ایمیجم خراب شد تا اخر مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم البته روی ویندوز ویستا و 7 این فقل کار نمیکنه اما چه فایده ایمیجم با ویندوز ویستا گرفتم اما به خاطر اون قفل برنامه ps2 نمیتونست بازی رو اجرا کنه تا اخر بازی رو از اینترنت دانلود کردم درست شد.

آخرین ویرایش:
نه رفیق منظورم خدایی نکرده این نبود که شما وارد نیستس نه گفتم شاید هواست نبوده ولی من این بازیهارو تست کردم رضا جان برای من مشکلی نداره با کیبورد تست کن ببین twinpad رو تست کردی؟

میدونم درست میگی شما کارت درسته فرهاد جان اتفاقا خیلی کار خوبی کردی که گذاشتی که بقیه استفاده کنن
مشکل رو کشف کردم از دسته بود دسته دیگه عمر خودشو کرده و و خراب شده بود و انالوگ پد کار نمیکرد که آرتور هم درست گفت همونطور که گفتی خودم همون دیشب رو کیبورد تست کردم حل شد
البته اون که دوستمون هم میگه پلاگین خوبیه ولی خوب شما با همون lily کار کنید البته twinpad هم که فرهاد گفته من کار باش کردم خیلی خوبه و کار باش راحته
حالا پیشنهاد بدین که دسته خفن و عالی چی هست الان تو بازار که حسابی یه حالی بش بدیم که دیگه برای همه بازی ها هم بکار بیاد مثلا برای شبیه ساز دلفین هم بکار بیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستانی هم که دنبال انواع بازی ها هستن خبر بدن که الان آرشیو کامل شده و میتونم خییلی از بازی ها و شبیه ساز بازی ها از آتاری تا پلی 2 رو براتون ردیف کنم

پس من منتظرم که برای دسته و بازی ها هر کی حرفی داشت

آخرین ویرایش:
کمک

بچه ها من چیکار کنم هر طوری تنظیم میکنم آخر don't send error میده...:((...

تصاویری از بازی GOWهست که در زیر میبینید بدون مشکل اجرا میشه
GOW2_INGAME.JPG

GOW2_INGAME.JPG

راستی این غول اولش چطوری رد کنم گیر کردم هی میرم پشت تیر کمونه منو با دستش میگیره میزنه تو دیوار توش موندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا پیشنهاد بدین که دسته خفن و عالی چی هست الان تو بازار که حسابی یه حالی بش بدیم که دیگه برای همه بازی ها هم بکار بیاد مثلا برای شبیه ساز دلفین هم بکار بیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من دسته PS2 بخرید و با تبدیل وسلش کنید به کامپیوتر خیلی عالی میشه و هم عمر بشتر نسبت به دسته های USB داره البته هواستون باشه دسته اصل بخرید همه دسته های اصل دکمه و شکشون نرمه ولی تقلبی ها دارای دکمه های زبر هستند برای بازی گیم کیوب هم مثل PS2 دکمه ها رو برات تنظیم میکنه

راستی این غول اولش چطوری رد کنم گیر کردم هی میرم پشت تیر کمونه منو با دستش میگیره میزنه تو دیوار توش موندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باید اون وقتی که صورتش رو نردیک میاره برید جفتش و با مثلت بهش ضربه بزنید بعد از اینکه بی هوش شد اون موقع برید پشت تیر کمونه

اینو دان کن حتما 2010 ++ Cرو دان کن
Pcsx2-r1647.7z
دان کردم ولی مشکلم حل نشد یهو وسط بازی جاهایی که فیلم داره یا اتفاقاتی که خود بازی انجام میده تصویر سیاه میشه ولی کلید ها رو که میزنم عمل میکنه استارت هم میزنم عمل میکنه جون ما یه کمکی بکن این چشه !!! :(

دان کردم ولی مشکلم حل نشد یهو وسط بازی جاهایی که فیلم داره یا اتفاقاتی که خود بازی انجام میده تصویر سیاه میشه ولی کلید ها رو که میزنم عمل میکنه استارت هم میزنم عمل میکنه جون ما یه کمکی بکن این چشه !!! :(

از اینجا دانلود کنید

http://www.mediafire.com/orleans

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or