آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در مورد فيفا استريت 2 هنوز اين بازي و مورتال كمبت شاه الين مشكل دارند

درفيفا بدن ادمها را نشن نميده و مورتال را اصلا اجرا نميكنه مشكل از كجاست

درود به برو بچ اینم از چند پلاگین جدید که برای امروز و چند روز پیش هست پلاگینهایی برای صدا و دسته ;)
ورژن جدید
TwinPad 0.8.2.zip

برای اومدن این پلاگین شما نیاز به این DLL هم دارید که باید در WIN32 در این قسمت بریزید "C:\Windows\System32\" وبرای WIN 64 در این جا "C:\Windows\SysWow64\"
اینم از این DLL که باید دان بشه
dx8vb.zip

اینم از جدید ترین ورژن صدا ;) SPU2-X.1.2.Win32.zip
dll از حالت زيپ در نمايد ارور ميدهد

با سلام
این اولین پست منه
لطفا تنظیمات لازم برای اجرای winning eleven 12 با این نرم افزار را برام توضیح بدین .
بهترین ورزن این برنامه برای اجرای این بازی کدومه ؟؟؟
مرسی

سلام دوستان بازی FIFA STREET 2 هر کاری میکنیم درست نمیشه کسی نمی تونه این مشکل حل کنه؟

اين بازي فكر كنم فعلا مشكل داره سرعتش خوبه

سلام دوستان بازی FIFA STREET 2 هر کاری میکنیم درست نمیشه کسی نمی تونه این مشکل حل کنه؟

بازیتون رو با ZEROGS هم تست کنید اگه نشد در قسمت تنظیمات GSDX قسمت RENDER 'گرافیک رو روی SOFTWARE بزارید مشکلتون حل میشه و یک چیزه دیگه در پوشهای برنامه هم در قسمت INI همه پوشهای توش رو پاک کنید

فرهاد من راستی درایو گرافیک آپدیت نیست دارم دانلودش میکنم د رایور جدیدش رو که فکر کنم مشکل دیگه حل بشه و و کمک کنه به فریم به نظرت تاثیر داره ؟؟؟؟؟؟؟

فرهاد من راستی درایو گرافیک آپدیت نیست دارم دانلودش میکنم د رایور جدیدش رو که فکر کنم مشکل دیگه حل بشه و و کمک کنه به فریم به نظرت تاثیر داره ؟؟؟؟؟؟؟
با اجازه آقا فرهاد

درايور بيشتر كمك ميكنه به سازگاري ولي در مواردي ( بازي هاي PC بيشتر ) ممكن است كه سرعت رو افزايش بده.

بازیتون رو با ZEROGS هم تست کنید اگه نشد در قسمت تنظیمات GSDX قسمت RENDER 'گرافیک رو روی SOFTWARE بزارید مشکلتون حل میشه و یک چیزه دیگه در پوشهای برنامه هم در قسمت INI همه پوشهای توش رو پاک کنید
تنظیمات GSDX بهتر شد ولي سرعت پايين است

درود به برو بچ اینم از چند پلاگین جدید که برای امروز و چند روز پیش هست پلاگینهایی برای صدا و دسته ;)
ورژن جدید
TwinPad 0.8.2.zip

برای اومدن این پلاگین شما نیاز به این DLL هم دارید که باید در WIN32 در این قسمت بریزید "C:\Windows\System32\" وبرای WIN 64 در این جا "C:\Windows\SysWow64\"
اینم از این DLL که باید دان بشه
dx8vb.zip

اینم از جدید ترین ورژن صدا ;) SPU2-X.1.2.Win32.zip
TwinPad 0.8.2.zip

نميايد هر كاري كردم اين گزينه نيامد

با سلام خدمت تمامی دوستان بنده جدیدا" با سایت خوب شما آشنا شدم و این اولین پست منه. دوستان من این تاپیکو گشتم اما کاملا" متوجه نشدم که برای بازی2 god of war و taken 5 کدام نرم افزارو دانلود کنم و چه تنظیماتی انجام بدم . بنده رو راهنمایی بفرمایید

کسی نمیتونه کمک کنه؟اومدیم بازی سنتر تا مشکلمون حل بشه. اما .......

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or