dll از حالت زيپ در نمايد ارور ميدهددرود به برو بچ اینم از چند پلاگین جدید که برای امروز و چند روز پیش هست پلاگینهایی برای صدا و دسته![]()
ورژن جدید
TwinPad 0.8.2.zip
برای اومدن این پلاگین شما نیاز به این DLL هم دارید که باید در WIN32 در این قسمت بریزید "C:\Windows\System32\" وبرای WIN 64 در این جا "C:\Windows\SysWow64\"
اینم از این DLL که باید دان بشه dx8vb.zip
اینم از جدید ترین ورژن صداSPU2-X.1.2.Win32.zip
از اين استفاده كنيد:dll از حالت زيپ در نمايد ارور ميدهد
اين بازي فكر كنم فعلا مشكل داره سرعتش خوبهسلام دوستان بازی FIFA STREET 2 هر کاری میکنیم درست نمیشه کسی نمی تونه این مشکل حل کنه؟
حتما از برنامه دانلود مسنجری یا دیگر برنامه ها کار می کنه عزیزم به طور ساده بدون هیچ برنامه ی دانلودی زیپ رو دانلود کن.dll از حالت زيپ در نمايد ارور ميدهد
اين بازي فكر كنم فعلا مشكل داره سرعتش خوبه
سلام دوستان بازی FIFA STREET 2 هر کاری میکنیم درست نمیشه کسی نمی تونه این مشکل حل کنه؟
با اجازه آقا فرهادفرهاد من راستی درایو گرافیک آپدیت نیست دارم دانلودش میکنم د رایور جدیدش رو که فکر کنم مشکل دیگه حل بشه و و کمک کنه به فریم به نظرت تاثیر داره ؟؟؟؟؟؟؟
تنظیمات GSDX بهتر شد ولي سرعت پايين استبازیتون رو با ZEROGS هم تست کنید اگه نشد در قسمت تنظیمات GSDX قسمت RENDER 'گرافیک رو روی SOFTWARE بزارید مشکلتون حل میشه و یک چیزه دیگه در پوشهای برنامه هم در قسمت INI همه پوشهای توش رو پاک کنید
ممنون درست شداز اين استفاده كنيد:
http://www.mediafire.com/?sharekey=e3c0f488edaaeb2636df4e8dca141969e04e75f6e8ebb871
موفق باشيد.
TwinPad 0.8.2.zipدرود به برو بچ اینم از چند پلاگین جدید که برای امروز و چند روز پیش هست پلاگینهایی برای صدا و دسته![]()
ورژن جدید
TwinPad 0.8.2.zip
برای اومدن این پلاگین شما نیاز به این DLL هم دارید که باید در WIN32 در این قسمت بریزید "C:\Windows\System32\" وبرای WIN 64 در این جا "C:\Windows\SysWow64\"
اینم از این DLL که باید دان بشه dx8vb.zip
اینم از جدید ترین ورژن صداSPU2-X.1.2.Win32.zip
TwinPad 0.8.2.zip
نميايد هر كاري كردم اين گزينه نيامد
با سلام خدمت تمامی دوستان بنده جدیدا" با سایت خوب شما آشنا شدم و این اولین پست منه. دوستان من این تاپیکو گشتم اما کاملا" متوجه نشدم که برای بازی2 god of war و taken 5 کدام نرم افزارو دانلود کنم و چه تنظیماتی انجام بدم . بنده رو راهنمایی بفرمایید