آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خودمو کشتم از 37 تا بالاتر نمیره . برم cpu چی بخرم
لطفا چیزی که بتونم به راحتی تمام بازی کنم رو پیشنهاد کنید .
لطفا قیمت هم بدید .

یه cpu دو هسته ای بگیر که دیگه راحت بشی intel باشه 70 تا هست

سلام
من میخواستم بدونم میشه harvestmoon:save the homeland رو با این شبیهشاز بازی کرد؟
و این که با سیستمم چند فریم میگیرم
راستی اون چیزایی که باید دان کنم رو لینکش رو بدین ممنون میشم.اینقدر لینک هستش ادم قاط میزنه.
cpu p4 3.2
vga ati 4850
ram 2gig
بازم ممنون
سلام
من Pcsx2-r1569
رو دان کردم با یه سری پلاگین که تو صفحه قبل بود.البته فکر کنم مال خودش کافیه.فقط مونده بایوس که من اینا رو گرفتم
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200
PS2 Bios 30004R V6 Pal
BIOS Version 12 USA
اما هیچ کدوم داخل بازی نمیرن.یا کرش میکنن یا میرن توی منوی تنظیمات زبان و ساعت و از این مزخرفات:sick:
واقا نمیدونم چیکار باید کرد.اگه یکی بیاد راهمنایی کنه ممنون میشم.
------------------------
نخیر هیچکی نیست.:((:((
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
من Pcsx2-r1569
رو دان کردم با یه سری پلاگین که تو صفحه قبل بود.البته فکر کنم مال خودش کافیه.فقط مونده بایوس که من اینا رو گرفتم
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200
PS2 Bios 30004R V6 Pal
BIOS Version 12 USA
اما هیچ کدوم داخل بازی نمیرن.یا کرش میکنن یا میرن توی منوی تنظیمات زبان و ساعت و از این مزخرفات:sick:
واقا نمیدونم چیکار باید کرد.اگه یکی بیاد راهمنایی کنه ممنون میشم.
------------------------
نخیر هیچکی نیست.:((:((
ممنون

سلام دوست عزیز وقتی این مشکل میاد یعنی داره برنامه اره بایوست رو لود میکنه و مشکل اینه که اگه از بازیت image 'گرفتی باید با پلاگینهایی که برای لودش هست به برنامه بشناسونی واگه داری با cdrom کار میکنی باید cdrom رو به برنامه بشناسونی البته از بازیت image بگیر داری کدوم بازی میری؟ دقیق از تنظیماتت بگو که چی کار کردی

من از بازی harvest moon:save the homeland یه ایمج گرفتم.چطوری پلاگینارو بشناسونم؟
تنضیمات رو هم دست نزدم فقط قسمت بایوس بود که بایوس رو اونجا تنضیم کردم .با تنضیمات گیم پد.همین

harvestmoon:save the homeland راحت اجرا میشه با فریم بالا با هر ورژنی
پلاگین گرافیکGsdx
بقیه Default

پلاگین گرافیک 3 تا Gsdx داریم که من اولی رو انتخاب کردم
-----------------
من مشکلم اینه که اصلا توی بازی نمیره فقط میره توی منوی تنظیمات کنسول و انتخاب زبان و ساعت و........
و بعضی اوقات کرش میکنه.
لوگوی ps میاد بعدش توی تنظیمات کنسول و دیگر هیچ

شما نمیخواددیگه چیزی بشناسونی از gsdx کار بکش این بازی دیگه مشکلی نداره از پلاگین linzup 0.9 استفاده کن پسوند بازیت هم iso باشه بهتره شما اگه cpu ت دو هسته ای نیست در تنظیماتش تیک mtgs رو نزن از گیم پد lilypad کار بکش اگه جوی استیک داری نه که ازtwin pad
در تنظیمات advanced همه چی رو روی دیفالت بزار بایوس هم از اروپا یا امریکا استفاده کن
در تنظیمات سی پی یو تیکهای MICROVU رو نزن و در تنظیمات SPEED HACK همه تیکها رو بزن و VUCYCLE رو تا اخر بکش اخرین ورژن رو در چند صفحه قبل دان کن و از این طریق بازیت رو ران کن .
FILE و RUN CD/VD رو بزن در ورژن جدید در قسمت FILE گزینه جدیدی برای انتخاب IMAGE به طور مستقیم هست

همه این کارایی که شما گفتین رو کردم فقط اگین linzup 0.9 کدوم قسمت هست؟برا twin pad کدوم رو انتخاب کنم؟
ورژنی که من دان کردمPcsx2-r1569 هستش.
و بایوس هم امریکا و اروپا رو تست کردم.ولی وقتی image رو انتخاب میکنم این تصویر میاد و dont send میده

http://upload.iranblog.com/7/1248574801.jpg
cpu p4 3.2
ram 2gig
vga:4850
فکر کنم دیگه باید harvestmoon رو بالا بیاره ولی...........

همه این کارایی که شما گفتین رو کردم فقط اگین linzup 0.9 کدوم قسمت هست؟برا twin pad کدوم رو انتخاب کنم؟
ورژنی که من دان کردمPcsx2-r1569 هستش.
و بایوس هم امریکا و اروپا رو تست کردم.ولی وقتی image رو انتخاب میکنم این تصویر میاد و dont send میده

http://upload.iranblog.com/7/1248574801.jpg
cpu p4 3.2
ram 2gig
vga:4850
فکر کنم دیگه باید harvestmoon رو بالا بیاره ولی...........

ببین با خود cd تست کن ببین گمونم موقع image بد گرفتی

ببین با خود cd تست کن ببین گمونم موقع image بد گرفتی
نه فکر نمیکنم از ایمج باشه.دوباره ایمج گرفتم.
الان یه چیزی توجه مو جلب کرد اینو نگاه کن

1248568713.jpg

وقتی بایوس رو انتخاب میکنم این نوشته ها میان.نباید پلاگینی به برنامه اضافه کرد

-----------------------------------------------------------------------------------------
من برا اینکه مطمئن بشم از نسخه شبیه ساز نیست گرفتم نسخه های قبلی رو دانلود کردم.
الان نسخه pcsx2-r1458 رو تست کردم.دیگه اون ارور ها رو نداد و حتی پنجره اجرا باز شد ولی باز هم ارور بوت شدن system.cnf رو داد و بعد هم dont send.اینم عکسش:
1248618208.jpg

لطفا یکی بیاد من رو راهنمایی کنه باید چیکار کنم.گویا فرهاد جان کار دارن نمیتونن لطفا یکی بیاد بگه باید چیکار کنم.ممنون

پ.ن:154 صفحه تاپیک رفته جلو اما حالا که من کمک میخوام از دیروز ساعت 8 تا حالا یه نفر هم پست نداده.ای تو روحت شانس.

آخرین ویرایش:
نه فکر نمیکنم از ایمج باشه.دوباره ایمج گرفتم.
الان یه چیزی توجه مو جلب کرد اینو نگاه کن

1248568713.jpg

وقتی بایوس رو انتخاب میکنم این نوشته ها میان.نباید پلاگینی به برنامه اضافه کرد

-----------------------------------------------------------------------------------------
من برا اینکه مطمئن بشم از نسخه شبیه ساز نیست گرفتم نسخه های قبلی رو دانلود کردم.
الان نسخه pcsx2-r1458 رو تست کردم.دیگه اون ارور ها رو نداد و حتی پنجره اجرا باز شد ولی باز هم ارور بوت شدن system.cnf رو داد و بعد هم dont send.اینم عکسش:
1248618208.jpg

لطفا یکی بیاد من رو راهنمایی کنه باید چیکار کنم.گویا فرهاد جان کار دارن نمیتونن لطفا یکی بیاد بگه باید چیکار کنم.ممنون

پ.ن:154 صفحه تاپیک رفته جلو اما حالا که من کمک میخوام از دیروز ساعت 8 تا حالا یه نفر هم پست نداده.ای تو روحت شانس.

و ست عزیز شما یه عکس از تنظیماتی که گزاشتی بزار یا بنویس ببینیم چه میکنیم شما سعی کن بایوسهارو هم همه رودان کنی ببیم پسوند فایل بازیت چیه؟

و ست عزیز شما یه عکس از تنظیماتی که گزاشتی بزار یا بنویس ببینیم چه میکنیم شما سعی کن بایوسهارو هم همه رودان کنی ببیم پسوند فایل بازیت چیه؟
توی قسمت speedhacks همه تیک ها رو زدم EE sync hacks رو x1.5 گزاشتم و vu cycle رو تا اخر کشیدم.
قسمت advanced رو دست نزدم.
قسمت game fix همه تیک ها رو زدم.
قسمت cpu تیک multi رو برداشتم وmicroVU هام هم تیک ندارن.fram limiting هم limit رو انتخاب کردم و قسمت عدد ها هم به این صورت هستش از بالا
70
45
1
1
قسمت configure رو هم دست نزدم.فقط بایوس رو تغیییر میدم.
من الان 4 تا رو دان کردم.چشم!
فایلمم که پسوندش که iso. هست.
راستی برا اجرا از cd باید کدوم فایل رو از cd انتخاب کرد؟
فقط میشه بگید چرا این ارور بوجود میاد؟منظورم همین
Boot Error < SYSTEM.CNF
هستش.
ممنون

آخرین ویرایش:
توی قسمت speedhacks همه تیک ها رو زدم EE sync hacks رو x1.5 گزاشتم و vu cycle رو تا اخر کشیدم.
قسمت advanced رو دست نزدم.
قسمت game fix همه تیک ها رو زدم.
قسمت cpu تیک multi رو برداشتم وmicroVU هام هم تیک ندارن.fram limiting هم limit رو انتخاب کردم و قسمت عدد ها هم به این صورت هستش از بالا
70
45
1
1
قسمت configure رو هم دست نزدم.فقط بایوس رو تغیییر میدم.
من الان 4 تا رو دان کردم.چشم!
فایلمم که پسوندش که iso. هست.
راستی برا اجرا از cd باید کدوم فایل رو از cd انتخاب کرد؟
فقط میشه بگید چرا این ارور بوجود میاد؟منظورم همین
Boot Error < SYSTEM.CNF
هستش.
ممنون

خیلی خوبه . شما نیازی نیست فایلی از CD انتخاب کنی شما فقط درایو بازیت رو به پلاگین بشناسون این پلاگینها خوبن CDVDOLIIO که هم میتونی درایو بازیت رو بهش بدی و از CD کار کنی و هم از ایمیج و شما چون دازی با IMAGE کار میکنی میتونی از دو راه بازی رو ران کنی
1 اینکه به قسمت CONFIGURE ّبری و با پلاگین LINZUP فایلت رو انتخاب و راه دیگه در گزینه FILE گزینه RUN ISO IMAGE رو انتخاب کنی هم میشه این مشکل فکر کنم برای بایوس باشه کارت گرافیکت رو هم UPDATE کن

آخرین ویرایش:
درود به برو بچ اینم از چند پلاگین جدید که برای امروز و چند روز پیش هست پلاگینهایی برای صدا و دسته ;)
ورژن جدید
TwinPad 0.8.2.zip

برای اومدن این پلاگین شما نیاز به این DLL هم دارید که باید در WIN32 در این قسمت بریزید "C:\Windows\System32\" وبرای WIN 64 در این جا "C:\Windows\SysWow64\"
اینم از این DLL که باید دان بشه
dx8vb.zip

اینم از جدید ترین ورژن صدا ;) SPU2-X.1.2.Win32.zip

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or