كپي كردم نيامداون dll رو کی دادیم رو باید تو مسیری که گفتم کپی کنی میادش
شرمنده كه اين را ميگم شما بهتره تنظيماتي را بذاريد كه از شما ميخواهند نه اين.........کسایی که دارن بازی FFX رو با این شبیه ساز میرن بگن تا براشون یه برنامه توووپ بزارم:biggrin1:
مي شه لينك تمام برنامه هاي مورد نياز رو بديد؟من كه كلا نفهميدم چي به چيه؟؟؟ :cheesygri اين بايوس مايوس ها چيه ديگه؟؟؟؟ :cheesygri
من مي خوام shadow of the colosus بازي كنم الان بايد چي كار كنم؟؟؟
واقعا ممنون ميشم كمك كنيد...
راستس براي هر باي لازمه تنظيمات رو عوض كرد يا از اين بايوس ها جدا نصب كرد؟؟؟ :confused:
کسایی که دارن بازی FFX رو با این شبیه ساز میرن بگن تا براشون یه برنامه توووپ بزارم:biggrin1:
با سلام
اين سايه را چه جوری در God Of Warحذف کنم پدرمو در اورد
اگر PCSX آمده برای God Of War دارين قرار دهيد مرسی
Intel quad 8200
Ram 4Gig
Ati 4670 1G
Vista 32Bit Sp2
شرمنده كه اين را ميگم شما بهتره تنظيماتي را بذاريد كه از شما ميخواهند نه اين.........
لطفا بازيهاي pes2009 fifa street2 mortal kombat shaolin monks rise to hor را بذاريد
ممنون
مي شه لينك تمام برنامه هاي مورد نياز رو بديد؟
ممنون ميشم![]()
سلامشرمنده كه اين را ميگم شما بهتره تنظيماتي را بذاريد كه از شما ميخواهند نه اين.........
لطفا بازيهاي pes2009 fifa street2 mortal kombat shaolin monks rise to hor را بذاريد
ممنون
آخرین ورژن پلاگین GSDX :
GSDX 1.0.1.9 Revision 1571 (Download)H
در این بیلد مشکلات بسیار زیادی حل شده مثل مشکلات Texture Hitlering :biggrin1:
- Automatic texture ******ing should be ok now, occasionally point ******ing was used. Tested it on the ps2 and figured with no mip levels LoD and minification settings are just ignored altogether.
- Also run a few tests on the gather instruction with the reference rasterizer and found a fatal flaw with it. It returns the four samples for bilinear sampling (in a funny order, which isn't documented of course, x = bl, y = br, z = tr, w = tl), but there is no way to guess which four were selected exactly. Due to some hidden rounding error it might grab different texels than I would when calculating the position of the upper-left texel, of which the fractional part is be used for the interpolation. When the texel positions do not match it leaves annoying discontinuity errors. Oh well...
شرمنده فرهاد جان،تصحیح شد!مرسی ولی لینکت مشکل داره دوباره up کن
پچ براي دسته وقتي ميخواهم تنظيم كنيد كار نميكنهدرود به برو بچ اینم از چند پلاگین جدید که برای امروز و چند روز پیش هست پلاگینهایی برای صدا و دسته![]()
ورژن جدید
TwinPad 0.8.2.zip
برای اومدن این پلاگین شما نیاز به این DLL هم دارید که باید در WIN32 در این قسمت بریزید "C:\Windows\System32\" وبرای WIN 64 در این جا "C:\Windows\SysWow64\"
اینم از این DLL که باید دان بشه dx8vb.zip
اینم از جدید ترین ورژن صداSPU2-X.1.2.Win32.zip