آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
FFX GAMERS

کسایی که دارن بازی FFX رو با این شبیه ساز میرن بگن تا براشون یه برنامه توووپ بزارم ;) :biggrin1:

کسایی که دارن بازی FFX رو با این شبیه ساز میرن بگن تا براشون یه برنامه توووپ بزارم ;) :biggrin1:
شرمنده كه اين را ميگم شما بهتره تنظيماتي را بذاريد كه از شما ميخواهند نه اين.........

لطفا بازيهاي pes2009 fifa street2 mortal kombat shaolin monks rise to hor را بذاريد

ممنون

من كه كلا نفهميدم چي به چيه؟؟؟ :cheesygri اين بايوس مايوس ها چيه ديگه؟؟؟؟ :cheesygri
من مي خوام shadow of the colosus بازي كنم الان بايد چي كار كنم؟؟؟
واقعا ممنون ميشم كمك كنيد...
راستس براي هر باي لازمه تنظيمات رو عوض كرد يا از اين بايوس ها جدا نصب كرد؟؟؟ :confused:
مي شه لينك تمام برنامه هاي مورد نياز رو بديد؟
ممنون ميشم :love:

با سلام
اين سايه را چه جوری در God Of Warحذف کنم پدرمو در اورد
اگر PCSX آمده برای God Of War دارين قرار دهيد مرسی

Intel quad 8200
Ram 4Gig
Ati 4670 1G
Vista 32Bit Sp2

من پايم. لطفا بزار

با سلام
اين سايه را چه جوری در God Of Warحذف کنم پدرمو در اورد
اگر PCSX آمده برای God Of War دارين قرار دهيد مرسی

Intel quad 8200
Ram 4Gig
Ati 4670 1G
Vista 32Bit Sp2

توي قسمت تنظيمات پلاگين گرافيك GSdx گزينه Native رو بزن حل ميشه.
اگه حل نشد چند صفحه قبل يه پچ بود از اون استفاده كن.

شرمنده كه اين را ميگم شما بهتره تنظيماتي را بذاريد كه از شما ميخواهند نه اين.........

لطفا بازيهاي pes2009 fifa street2 mortal kombat shaolin monks rise to hor را بذاريد

ممنون

از اینجا دان کن http://www.mediafire.com/?sharekey=e...4e75f6e8ebb871

در مورد بازیات هم یک میلیون بار من این بازی هارو ندارم fifa street هنوز مشکل داره به گفته خودشون فقط با render software میشه این مشکل رو حل کرد pes 2209 رو هم pc یش هست خیلیم گرافیکش خوبه

مي شه لينك تمام برنامه هاي مورد نياز رو بديد؟
ممنون ميشم :love:

جواب شمارو در چند صفحه قبل دادیم به پست اول برو همه چی هست دان کن بایوس و پلاگیم و خود برنامه

ممنون
سلام

دوست عزيز شما چرا اينطور برخورد ميكنيد؟
اگر كسي كمكي از دستش بر بياد كه دريغ نميكنه.

GSDx

آخرین ورژن پلاگین GSDX :
GSDX 1.0.1.9 Revision 1571 (Download )H

در این بیلد مشکلات بسیار زیادی حل شده مثل مشکلات Texture Hitlering :biggrin1:

- Automatic texture ******ing should be ok now, occasionally point ******ing was used. Tested it on the ps2 and figured with no mip levels LoD and minification settings are just ignored altogether.
- Also run a few tests on the gather instruction with the reference rasterizer and found a fatal flaw with it. It returns the four samples for bilinear sampling (in a funny order, which isn't documented of course, x = bl, y = br, z = tr, w = tl), but there is no way to guess which four were selected exactly. Due to some hidden rounding error it might grab different texels than I would when calculating the position of the upper-left texel, of which the fractional part is be used for the interpolation. When the texel positions do not match it leaves annoying discontinuity errors. Oh well...

آخرین ویرایش:
آخرین ورژن پلاگین GSDX :
GSDX 1.0.1.9 Revision 1571 (Download )H

در این بیلد مشکلات بسیار زیادی حل شده مثل مشکلات Texture Hitlering :biggrin1:

- Automatic texture ******ing should be ok now, occasionally point ******ing was used. Tested it on the ps2 and figured with no mip levels LoD and minification settings are just ignored altogether.
- Also run a few tests on the gather instruction with the reference rasterizer and found a fatal flaw with it. It returns the four samples for bilinear sampling (in a funny order, which isn't documented of course, x = bl, y = br, z = tr, w = tl), but there is no way to guess which four were selected exactly. Due to some hidden rounding error it might grab different texels than I would when calculating the position of the upper-left texel, of which the fractional part is be used for the interpolation. When the texel positions do not match it leaves annoying discontinuity errors. Oh well...

مرسی ولی لینکت مشکل داره دوباره up کن

مرسی ولی لینکت مشکل داره دوباره up کن
شرمنده فرهاد جان،تصحیح شد!
لینک درست : http://212.92.18.46/gsdx/GSdx-r1571-vc10.7z
نکته:
همیشه میتونید آخرین ورژن پلاگین GSDX رو از اینجا دانلود کنید.
بالاترین پلاگین جدیدترینشه.روی یکی از اینا (
save-16x16.png
) کلیک کنید و پلاگین رو دانلود کنید.

آخرین ویرایش:
درود

براي من امكانش هست كه بيلد هاي جديد رو بگيرم و پلاگين هاش رو بزارم تو اكانت مديافايرم خواستم ببينم كار مفيدي هست يا خير و استقبال ميشه يا نه.

اگر موافقيد اعلام كنيد.

درود به برو بچ اینم از چند پلاگین جدید که برای امروز و چند روز پیش هست پلاگینهایی برای صدا و دسته ;)
ورژن جدید
TwinPad 0.8.2.zip

برای اومدن این پلاگین شما نیاز به این DLL هم دارید که باید در WIN32 در این قسمت بریزید "C:\Windows\System32\" وبرای WIN 64 در این جا "C:\Windows\SysWow64\"
اینم از این DLL که باید دان بشه
dx8vb.zip

اینم از جدید ترین ورژن صدا ;) SPU2-X.1.2.Win32.zip
پچ براي دسته وقتي ميخواهم تنظيم كنيد كار نميكنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or