آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
درود

براي من امكانش هست كه بيلد هاي جديد رو بگيرم و پلاگين هاش رو بزارم تو اكانت مديافايرم خواستم ببينم كار مفيدي هست يا خير و استقبال ميشه يا نه.

اگر موافقيد اعلام كنيد.

خیلی خوبه دوست عزیز اگه میتونی که کارمون راحتر میشه من به شخصه پایم

از بابت ترينري كه براي FFX داده بودي ممنونم ولي بازي رو كلا خراب ميكنه. از چيت كردن خوشم نمياد. جاي زياد سختي هم نداره كه بخوام با چيت ردش كنم. من همه شماره هاش رو از يك تا ده بدون چيت تموم كردم. بهترينشون هم اول شماره هشت بعد ده و بعد چهار بود.

درود

براي من امكانش هست كه بيلد هاي جديد رو بگيرم و پلاگين هاش رو بزارم تو اكانت مديافايرم خواستم ببينم كار مفيدي هست يا خير و استقبال ميشه يا نه.

اگر موافقيد اعلام كنيد.
منم موافقم عزیز فقط اسم شریفت هم بگو که بات آشنا بشیم جیگر
کار خیلی خوبی میکنی اگه بزاری این مدیا فایر هم حرف نداره خداییش این چند وقته که اومده همرو صاف کرده

خیلی خوبه دوست عزیز اگه میتونی که کارمون راحتر میشه من به شخصه پایم

منم موافقم عزیز فقط اسم شریفت هم بگو که بات آشنا بشیم جیگر
کار خیلی خوبی میکنی اگه بزاری این مدیا فایر هم حرف نداره خداییش این چند وقته که اومده همرو صاف کرده

يه سر به اينجا بزنيد:
http://www.mediafire.com/?sharekey=e3c0f488edaaeb2636df4e8dca14196924b838c910aa022fce018c8114394287

نظرتون رو حتما بگيد.
اگر كمكتون كرد و صلاح دونستيد به پست اول اضافه كنيد.

يه سر به اينجا بزنيد:
http://www.mediafire.com/?sharekey=e3c0f488edaaeb2636df4e8dca14196924b838c910aa022fce018c8114394287

نظرتون رو حتما بگيد.
اگر كمكتون كرد و صلاح دونستيد به پست اول اضافه كنيد.

خیلی توپ بود UP های خودته؟ و یک چیزیه دیگه تمام اینها جدیدن ؟ یا اینکه ورژن قدیدمی هم توش هست چون همه واسه امروز بود

آخرین ویرایش:
از بابت ترينري كه براي FFX داده بودي ممنونم ولي بازي رو كلا خراب ميكنه. از چيت كردن خوشم نمياد. جاي زياد سختي هم نداره كه بخوام با چيت ردش كنم. من همه شماره هاش رو از يك تا ده بدون چيت تموم كردم. بهترينشون هم اول شماره هشت بعد ده و بعد چهار بود.

باهات موافقم مخصوصا 8 و SQULL واقعا شاهکارش بود 12 رو زیاد باهاش حال نکردم

خیلی توپ بود UP های خودته؟ و یک چیزیه دیگه تمام اینها جدیدن ؟ یا اینکه ورژن قدیدمی هم توش هست چون همه واسه امروز بود

خواهش ميكنم دوست عزيز
منظورتون رو دقيق متوجه نشدم اما پلاگين هارو خودم آپلود كردم چون اونجا اكانت منه.
البته من كاري نكردم فقط جديدترين بيلد رو گرفتم و پلاگين هاش رو فشرده كردم و ...
در مورد جديد بودن ، جديد كه نميشه گفت ولي همگي آخرين ورژن هستند و تصميم دارم كه به همين شكل ادامه بدم و فقط جديدترين ها رو آپلود كنم.

خیلی خوب بود اگه همیشه بیای و آپدیت شده بزاری مشتری زیاد داری و کامل همرو بزاری و جدید ممنون

خواهش ميكنم.
براي من فرقي نداره كه هر روز اينكارو انجام بدم يا زمان هاي مشخص اما به شخصه به فكر اين بودم كه هفته به هفته اينكار رو انجام بدم.
حالا هرجور دوستان صلاح دونستند ما هم همونطور اجرا ميكنيم.

سلام.خسته نباشيد.اخر اين عقده ي بازي كردن MGS3SE منو ميكشه.الان دارم اجراش ميكنم اما موقعي كه ميره توي بازي سرعت فريم ميشه 10.چيكار كنم؟

سلام.خسته نباشيد.اخر اين عقده ي بازي كردن MGS3SE منو ميكشه.الان دارم اجراش ميكنم اما موقعي كه ميره توي بازي سرعت فريم ميشه 10.چيكار كنم؟
درود

براي راهنمايي بهتر در اينجور مواقع لطف كنيد مشخصات سيستم رو كامل بگيد.

intel 3.4 core2 due
2 gig ram
geforce 7300 gt
درود

سيستمتون خوبه و نبايد اينجوري اجرا كنه البته از نظر گرافيكي يك مقدار ضعيف هستش كه فكر نكنم چنين تاثيري روي اجراي بازي بزاره.
شما اول Directx و درايور كارت گرافيكتون رو بايد آپديت كنيد و بعد از اون آخرين ورژن شبيه ساز رو از آدرسي كه تو امضام هست بگيريد.
در مورد تنظيمات شبيه ساز هم Speedhack هارو حتما فعال كنيد.

اگر اعمال فوق رو انجام داديد و باز هم بازي كند بود احتمال داره كه مشكل از شبيه ساز باشه كه در اون صورت چاره اي جز صبر كردن نيست.

سلام.
من میخوام بازی متال گیر رو اجرا کنم . برنامه رو از سایت خودش دانلود کردم. پلاگین ها رو هم دارم ولی بازی اجرا نمیشه فقط با پلاگین CDVDnull برنامه اجرا میشه ولی دیسک رو نمیخونه ( نشونش نمیده) عوضش دوتا ممو ری داره . باید چیکار کنم؟؟؟

::::ویرایش بازیو اجرا کردم ولی سرعتش کم و زیاد میشه یه جاهایی هم خیلی کم میشه
سیستم هم خیلی قوی هست (مال دوستمه ) :cpu i7 920
گرافیک 4850 گیگا بایت
رم 3 گیگ.

تنظیمات مناسب برای این بازی چیه؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام امروز من 2 تا از بازی های پلی 2 رو با 40 50 فریم اجرا کردم و اصلا دیگه مشکلی هم تداشتم با همین سیستم توی امضام ولی خوب فقط همین دوبازی که arecena heart اسمش بود 1 و2 که تو سبک بازی کمبد بود ولی خوب بنتظرتون فردا همین cpu رو فعلا عوض کنم راه میوفته سیستم ؟؟ برای گیم کیوب هم دارم کار میکنم

ااین تنظیمات من هست
..

=======================================
یه جا این عکس رو برای تنظیمات دیدم ولی برنامه من اینجوری نیست....
http://forums.pcsx2.net/attachment.php?thumbnail=18629

یکی راهنمایی کنه بگه تنظیمات مناسب برای متال گیر 3 چیه؟؟؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or