آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
زیاد خودتو خسته نکن من هرچی پچ بود ریختم کار نکرد ولی همه Evil هارو با این برنامه تا اخر رفتم
:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

من خودم تست کردم :mad: بیخود اسپم نده
save game silen hill origin.rar

ببین رفیق شما اول بگو اینهایی رو که من گزاشتم رو چی کار باهاشون کردی چجوری ازشون استفاده کردی که میگی اجرا نمیشه؟ من خودم با همون اولی که دادم کارم راه افتاد اینم از سیو که ببینی که میشه
save game silen hill origin.rar
اولین پچ رو که داده بودین اکستراکت کردم یه فایل با پسوند pnach اومد بعد ریختم تو پوشه paches و فعالش کردم بعد اویکی ها رو هم دوباره همون فایلو با نت پد باز کردم و جایگزین کردم

اولین پچ رو که داده بودین اکستراکت کردم یه فایل با پسوند pnach اومد بعد ریختم تو پوشه paches و فعالش کردم بعد اویکی ها رو هم دوباره همون فایلو با نت پد باز کردم و جایگزین کردم

تو قسمت misc تیک enable patch رو میزنی؟

سلام رفقا آیا پلاگین یا پچی وجود نداره که در خدای جنگ هم مه وجود داشته باشه هم مشکلی نباشه چون با مه گرافیکش بهتره ؟ راستی چرا خدای جنگ من سایه نداره؟

با سلام خدمت تمامی دوستان بنده جدیدا" با سایت خوب شما آشنا شدم و این اولین پست منه. دوستان من این تاپیکو گشتم اما کاملا" متوجه نشدم که برای بازی2 god of war و taken 5 کدام نرم افزارو دانلود کنم و چه تنظیماتی انجام بدم . بنده رو راهنمایی بفرمایید

سلام رفقا آیا پلاگین یا پچی وجود نداره که در خدای جنگ هم مه وجود داشته باشه هم مشکلی نباشه چون با مه گرافیکش بهتره ؟ راستی چرا خدای جنگ من سایه نداره؟

همه در به در دنبال از بین بردن مه این بازی هستن تو میگی patch بدبد مه بیاد گرافیک بازی بره بالا :confused: خوبی؟

همه برا این مه نمیخوان چون با مه مشکل دار میشه خدای جنگ هر دو نسخش با ps2 مه داره سایه داره اونم بدون هیچ مشکلی خیلی هم از بدون مه زیباتره عکساشو تو گیم اسپات ببین شرکت سازنده خدای جنگ که بیخود زحمت نکشیده افکت مه بذاره که من وتو بیایم حذفش کنیم
حالا ازین حرفها بگذریم با نبود سایه چه کنم؟

سلام دوست عزیز مجموعه بازی های ps2 و game cube رو میلاد برام فرستاده ولی خیلی مشکل دارم مشخصات سیستمم اینه cpu 2.8 celeron ووram 1 gig ,,گرافیک 256 ,,,مادربورد فکر کنم خوب باشه در حد متوسط باشه برای اجرای بازی های گیم کیوب با پلی 2 راهنمایی کن ببین سیستمم کم نباشه؟؟؟؟؟؟؟

امروز بعده2 روزه با کلی دردسر پلی 2 رو اجرا کردم ولی اولش خیلی کند بود بعد یکم دستکاریش کردم بهتر شد ولی بازم مشکل داره ونیاز دارم که کنک ی کنی چون حالم گرفته شده یکم ولی گیم کیوب رو هرکار کردم نشد کلی کارش کردم تا رفت موقع اجرا بازی یه صفحه بازی آبی کمرنگ رو اورد و ثابت شد روش ولی صداش میومد واصلا بازی نکردم از امولاتور هایی که خودش فرستاده بود استفاده کردم که اونم کلی داستان داشت اول مشکل داشتن دوباره آدرس داد دانلود کردم که احتمال میدم بازم مشکل از همینا باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or