آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بازی ICO
===
مشکل منم حل شد . به جای Run باید از Excute استفاده کرد .
اين هم تنظيمات بازي ico

Status: Playable
PCSX2 hangs only in the intro scenes whenever lightning is coming from a door/sword
Game - ~60FPS, dips a bit when there are a lot of shadow guys

PCSX2 0.9.5 svn 611
Speed Hacks: none

Plugins:
GSdx 891 (MSVC 15.00 SSSE3) 0.1.14
ZeroSPU2 r611 0.4.6
LilyPad 0.9.9
Linuz iso 0.8.0

Core 2 Quad PCU Q6600 @ 2.40GHz
4.00 GB RAM
Windows Vista 64-bi

اقاي ارتور تنظيمات بازي pes2009 چي شد در ضمن دو سايتي كه بيلد از انها دان ميكرديم ديگه دان نميشهكرد چرا

تازه وارد

باسلام خدمت رفقا.من خیلی از مطالب تاپیک رو دنبال کردم تا اینکه بالاخره فهمیدم این بیلدهای اخیر واقعا داره یه کارایی میکنه برا همین دانلود کردم ولی در بازیهای زیر با مشکل مواجهم:
متال گیر 3:دراین بازی فریم معمولا بین 55و60 هست اما اینگار فریمش واقعی نیست یعن وقتی فریم 60 هست بازی عالیه اما همینکه 3یا 4 فریم کم میشه انگار فریم 25 میشه و نزدیک به صحنه آهسته حتی خیلی اوقات فریم همون 60 هست ولی انگار زیر 30 هست در حالی که در بازیهای پی سی فریم بالای 30 دیگه خوبه:(
مورتال کومبت دکپشن:فریم بین 40 و 50 هست ولی صحنه آهسته هست:(
گاد آف وار2:در این بازی خدا رو شکر فریمها واقعیه یعنی بین 50 تا 60 هست خیلی هم خوب منتها تصویر سایه دار و دوتایی است مثل حالتی که گاهی در تلوزیون میشه در ضمن مشکل مه هم دارم آیا با تنظیمات یا پچ حل میشه اگه میشه لطف کنید پچ رو وروش استفادش هم بگذارید......یک دنیا ممنون:blushing:

باسلام خدمت رفقا.من خیلی از مطالب تاپیک رو دنبال کردم تا اینکه بالاخره فهمیدم این بیلدهای اخیر واقعا داره یه کارایی میکنه برا همین دانلود کردم ولی در بازیهای زیر با مشکل مواجهم:
متال گیر 3:دراین بازی فریم معمولا بین 55و60 هست اما اینگار فریمش واقعی نیست یعن وقتی فریم 60 هست بازی عالیه اما همینکه 3یا 4 فریم کم میشه انگار فریم 25 میشه و نزدیک به صحنه آهسته حتی خیلی اوقات فریم همون 60 هست ولی انگار زیر 30 هست در حالی که در بازیهای پی سی فریم بالای 30 دیگه خوبه:(
مورتال کومبت دکپشن:فریم بین 40 و 50 هست ولی صحنه آهسته هست:(
گاد آف وار2:در این بازی خدا رو شکر فریمها واقعیه یعنی بین 50 تا 60 هست خیلی هم خوب منتها تصویر سایه دار و دوتایی است مثل حالتی که گاهی در تلوزیون میشه در ضمن مشکل مه هم دارم آیا با تنظیمات یا پچ حل میشه اگه میشه لطف کنید پچ رو وروش استفادش هم بگذارید......یک دنیا ممنون:blushing:
اين هم براي پچ god of war

http://www.4shared.com/account/file/110547040/53c27e03/_2__2F123FD8.html

اين هم سيوهاي خداي جنگ 1و2

http://www.4shared.com/account/file/108887275/8d2abd07/gow_12ps2.html

و براي خداي جنگ 1 از پلاگين زير استفاده كن مشكل مه حل ميشه

ftp://88.165.6.232/

آخرین ویرایش:
با عرض سلام خدمت دوستان من تو بازی مورتال کمبت آرماگدون همه بخش ها رو به راحتی اجرا میکنم فقط تو بخش آرکید بلا فاصله پس از انتخاب شخصیت از بازی میپره بیرون و ارور dont send میده ودر ضمن بازی پریمیوم ادیشن هستش لطفا یه کمکی بکنید

سلام به مهندسان گرامی!
من میخوام god of war 2 رو اجرا کنم ولی پیام خطا میده که بایوس رو پیدا نمیکنه!
باید چیکار کنم؟ هر بازی بایوس خاص خودش رو داره؟

اين هم براي پچ god of war

http://www.4shared.com/account/file/110547040/53c27e03/_2__2F123FD8.html

اين هم سيوهاي خداي جنگ 1و2

http://www.4shared.com/account/file/108887275/8d2abd07/gow_12ps2.html

و براي خداي جنگ 1 از پلاگين زير استفاده كن مشكل مه حل ميشه

ftp://88.165.6.232/
ممنون دستت درد نکنه اما میشه شیوه استفاده از پچ رو بگید چون من مبتدبم:confused:

کسی تونسته silent hill origins رو اجرا کنه واسه من همون اول قسمت لودینگ گیر میکنه
راهنمایی کنین ممنون

با عرض سلام خدمت دوستان من تو بازی مورتال کمبت آرماگدون همه بخش ها رو به راحتی اجرا میکنم فقط تو بخش آرکید بلا فاصله پس از انتخاب شخصیت از بازی میپره بیرون و ارور dont send میده ودر ضمن بازی پریمیوم ادیشن هستش لطفا یه کمکی بکنید

وقتی بازیت این ارورو میده باید یه نگاه به تنظیمات بندازی در قسمت texturi ******img تیک رو auto یعنی خاکستری باشه و شما داری با چه ورژنی این بازی رو میری؟ اروپا امریکا و یا ژاپن ؟ و در قسمت advanced گزینهای clamp mode رو به جلوتر بیار روی normal و یا extra باشه از بازیت image بگیر

سلام به مهندسان گرامی!
من میخوام god of war 2 رو اجرا کنم ولی پیام خطا میده که بایوس رو پیدا نمیکنه!
باید چیکار کنم؟ هر بازی بایوس خاص خودش رو داره؟

ایا در بازیهای دیگه هم همین مشکل رو داری ؟ یعنی اینکه برنامه نمیتونه بایوس رو بخونه بایوس باید بریزی و اگه نه از ارور یه عکس بزار و هر بازی هم بایوس خواص نمیخواد

ممنون دستت درد نکنه اما میشه شیوه استفاده از پچ رو بگید چون من مبتدبم:confused:

برای استفاده از patch برنامه به صورت اتوماتیک عمل میکنه البته باید به این نکته هم توجه داشته باشی که هر بازی ورژنهای مختلف داره مثلا بازی GOW رو اگر PATCH اروپا رو دان کنی تو ورژن ژاپن کار نمیکنه و شما باید در قسمت MISC برنامه تیک ENABLE PATCH رو بزنی تا کار کنه ;)

ایا در بازیهای دیگه هم همین مشکل رو داری ؟ یعنی اینکه برنامه نمیتونه بایوس رو بخونه بایوس باید بریزی و اگه نه از ارور یه عکس بزار و هر بازی هم بایوس خواص نمیخواد

توی فولدر بایوسم خالیه، از کجا میتونم گیر بیارم؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or