سلام با تشكر از جواب هاي به موقع و خوبتان از بعضي ها كه همش در سايت هستند و جواب نميدهند خودش ميدوني با كي هستم
اما ميرسيم به سيستم من
cpu:intel core 2 duo e4500@ 2.2.ghz
ram:2g
vga:nvidia geforce 8600gt
بازم تنظيمات نذاشتي اميدوارم اين بار تنظيمات بذاري ممنون بابت جواب گوي در ضمن درباره شبيه ساز xbox هم توضيح بدهيد گرافيكش از سوني 2 بهتر است
ارتور جان گير من بايهاي زير است
fifa steert 2
mortal kombat shaolin monks
pes2009
اگه بتوني تنظيمات اين بازيها را هم بذاريي بقيشو بي خيالش ميشم
ميشه درباره اين توضيح بدي vuskip 1 1 اصلا درباره همان قسمت كه در سي پي يو است فكر كنم frame limiting يه توضيح بده ممنون ميشم
ممنون ارتور جان ازي pe2009 سرعتش كم است و تصويرش خيلي افتضا است
داداش ارتور الان كدم كنسول بازهايش و گرافيكش عالي ا ست طبيعي تر است
سلام با تشكر از جواب هاي به موقع و خوبتان از بعضي ها كه همش در سايت هستند و جواب نميدهند خودش ميدوني با كي هستم
اما ميرسيم به سيستم من
cpu:intel core 2 duo e4500@ 2.2.ghz
ram:2g
vga:nvidia geforce 8600gt
بازم تنظيمات نذاشتي اميدوارم اين بار تنظيمات بذاري ممنون بابت جواب گوي در ضمن درباره شبيه ساز xbox هم توضيح بدهيد گرافيكش از سوني 2 بهتر است
طرز فكر ايراني ها بهتر از اين نميشهخوب کسی که تو یه روز 10 پست میده و 20 تا سوال میپرسه این میشه اسپم دادن همین دیگه ما هم تراکتور نیستسم هر روز جواب بدیم
سوني 3 چطورهok.گيرش ميارم تست ميكنم بت خبر ميدم.
الان xbox360 خوبه و به صرفه هست.
خوب کسی که تو یه روز 10 پست میده و 20 تا سوال میپرسه این میشه اسپم دادن همین دیگه ما هم تراکتور نیستسم هر روز جواب بدیم
طرز فكر ايراني ها بهتر از اين نميشه
سوني 3 چطوره
توي امضات اون بازيها چطور
حالاما شديم مقصر عيب نداره من ناراحت نميشممسابقه اسپم شروع شد.پس منم شركت كنم:cheesygri
اسپم ممنوع!!
ببين دوست عزيز اومدي نسازي.ديگه اينطور نميشه.فرهاد جان حق دارن. اگه يه كاربر تازه وارد بياد با اين پست ها روبرو بشه ميزاره ميره.خودتون هم بوديد گيج مي شديد.در هر تاپيك فقط بايد مرتبط با عنوان اون تاپيك پست داده بشه تا ما هم شرمندتون نشيم.اگه سوالي مرتبط با pcsx2 داري در خدمتم.سوالات ديگه در تاپيك مربوطه يا pm بده.جواب اون سوالتم تو pm ميدم.باي
سلام kolange_edalat2001 ممنون از راهنمایی اما باز هم درست نشد لطف کن اگر بازی داری تست کن ببین میتونی یک تنظیمات براش بزاریبازی شما اخرین بار با pcsx2 9.4 تست شده که ingame هست من بازی رو تست نکردم ولی اگه بازیکنان نامرئی هست در قسمت advanced گزینهای clamb mode هارو به full و extar تغییر بده
سلام دوست گرامی میشه تنظیمات این بازی بزاری چون من با نرم افزار رسمی اجرا کردم باز هم لگ میزد وسرعت بازی کم و زیاد می شدبچه ها PES2008 رو من تست کردم خیلی از قبل بهتر اجرا میشه لگ نمیزنه فقط همون اول بازی بقیش اوکی هست فک کنم 2009 هم درس اجرا شه(بدون لگ)