آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نکته به اونهایی که نمیدونن در قسمت سازگاری بازیها Compatibility دوستان توجه داشته باشن
که خیلی وقته هست که این لیست UPDATE نشده و اگر میبینن که بعضی از بازیها NOTHING و یا INTRO هست توجه نکنن چون بتا تستر ها که این لیست رو به روز میکنن این کار رو نکردن پس شما به اون لیست با توجه به ورژنهای جدید توجه نکنید چون الان شما بازی GOW رو ببنید NOTHING زده ولی این بازی میادش

الان كه نگا كردم به اين صورت بودش :

God Of War 2
SCUS 97481
U
PS2
Ingame
0.9.6

God of War
SCES 53133
E
PS2
Ingame
0.9.6

God of War
SCUS 97399
U
PS2
Playable
0.9.6

منبع : http://www.pcsx2.net/compat.php?&c=g&s1=1&s2=1&s3=1&s4=1&s5=1&p=2

سلام دوستان بازی FIFA STREET 2 کسی نتونست تنظیمات داخل بازی را اجرا کنه تا بازی درست بشه مشکل بازی فقط داخل بازی است چون تصاویر بازیکنان وزمین به صورت نا مرئی است وهر تنظیمی انجام دادم نشده و نرم افزار رسمی PS2 استفاده کردم اما بازهم همان مشکل قبلی داره
خوا هش میکنم کمک کنیدتا مشکل راحل کنیم
با تشکر

سلام دوستان
بابا به ما دیالی ها رحم کنید، 140 صفحه؟
باز دلفین خوب بود 20 صفحه بیشتر نیست ولی این خیلی زیاده،
من از کجا باید شروع کنم؟

كدوم كراش ؟ همه كراش ها رو اجرا كردم.حتي Crash Nitro Karts رو كه تو سايت با ورژن 9.6 nothing زده و تا چند وقت پيش اجرا نميشد با اين ورژن جديد كه تست كردم كاملا و به خوبي اجرا شد.:love:

pes 2009 كه رو pc هستش.wining eleven ها هم همه اجرا ميشن.

بقيه بازي ها رو كه ندارم و علاقه زيادي هم بشون ندارم.يه چنتاشم اصلا بازي نكردم:(urban reign
midnight club 3)
اگه بازي هاي جالبي هستن در موردشون يكم توضيح بده اگه خوشم اومد ميرم تهيه ميكنم.

فقط ميمونه Mortal Kombat - Shaolin Monks كه تو ذهن خودمم بود و با اينكه در سايت زده ingame ولي بعد از انتخاب كاراكتر و دموي اول بازي ديگه گير ميكنه و وارد بازي نميشه.كسي تست كرده و تونسته اجراش كنه؟

در مورد تنظيمات هم ديگه فك نكنم مثل قديم بازي ها احتياجي به تنظيمات خاصي داشته باشند.من كه همه بازي ها رو با همون تنظيمات پيش فرض برنامه اجرا ميكنم فقط همه اسپيد هك ها رو روشن مي كنم.همين.شما كه ديگه خودتون استادين:blushing:
موفق باشيد.

ويرايش : urban reign رو تست كردم مشكلي نداشت.
شما كه گفتيد همه بازيها را اجرا كردم بذاريد كار اين شبيه ساز تمام بشه بعد بريد دنبال بقيه عزيز من pes2009 كه در كامپيوتر است هيچ موقع به فوتبال سوني 2 نميرسه اون دوبازي اولي ماشين است ولي دومي اخر بازي است
شما كه ميخواهيد بريد دنبال شبيه ساز دلفين به قول شما همه بازيها را اجرا كرديد يه تنظيمات براي بازيها بالا بذاريد بعد بريد دنبال دلفين
اميدوارم از دست من ناراحت نشويد بذار كلا پرونده اين شبيه ساز بسته بشه به اميد ديدار

آخرین ویرایش:
شما كه گفتيد همه بازيها را اجرا كردم بذاريد كار اين شبيه ساز تمام بشه بعد بريد دنبال بقيه عزيز من pes2009 كه در كامپيوتر است هيچ موقع به فوتبال سوني 2 نميرسه اون دوبازي اولي ماشين است ولي دومي اخر بازي است
شما كه ميخواهيد بريد دنبال شبيه ساز دلفين به قول شما همه بازيها را اجرا كرديد يه تنظيمات براي بازيها بالا بذاريد بعد بريد دنبال دلفين
اميدوارم از دست من ناراحت نشويد بذار كلا پرونده اين شبيه ساز بسته بشه به اميد ديدار

من همه بازي ها رو همون طور كه گفتم با يه تنظيمات و ديفالت بازي مي كنم و زياد به تنظيمات اهميت نميدم.تنظيمات برنامه الان خيلي ساده و راحت شده.راستي مشخصات سيستمت رو بگو ؟؟

من بعد از نصب يا خارج كردن برنامه از حالت فشرده به هيچ يك از تنظيمات برنامه دست نميزنم فقط اسپيد هك ها رو همه رو تيك ميزنم , x2 رو روشن و vu cycle stealing هم يك درجه ميبرم جلو.به قسمت Advanced و cpu كاري ندارم.صدا هم spu2x با همون تنظيمات اوليه خودش كه عاليه.پلاگين گرافيك هم gsdx (با توجه به cpu رو sse 4.1) فقط ريزوليشن رو بستگي به مانيتور رو 1680*1610 ميزارم.پلاگين دسته هم كه lily pad.پلاگين dvd هم linuz.بايوس هم usa 1.60 چون تكن 5 رو كه زياد بازي مي كنم با اين بايوس اجرا ميشه.و ديگه تا اخر الان خيلي وقته كه با همين تنظيمات همه بازي ها رو اجرا ميكنم.فقط براي Urban Reign و تكن 5 تيك native رو ميزنم كه تصوير راه راه نشه.

البته اين تنظيمات به سيستم هم بستگي داره.ديگه بعد از اين همه مدت كار با اين شبيه ساز بايد خودتون استاد شده باشيد و از خودتون ابتكار به خرج بديد.

اون بازي ها ماشين ها رو ندارم اگه هم داشتم با همين تنظيمات اجراشون ميكردم و اگه هم اجرا نميشدن و يا مشكلي داشتن ديگه بيخيالشون ميشم چون اشكال از برنامه هست و صبر ميكنيم تا ورژن جديد برنامه بياد.مثل Mortal Kombat - Shaolin Monks كه حالمو گرفت در عوض Crash Nitro Karts كه قبلا اجرا نميشد الان اجرا شد.

pes2009 رو هم ندارم و اين حرف شما رو قبول دارم كه رو pc افتضاحه به خاطر همين ps2 رو هم نگرفتم.ولي pes6 pes2008 و eleven 9 10 11 با گزارش مزدك ميزايي رو دارم كه عاليه و راحت اجرا ميشن.شما wining eleven ها رو بازي كن با اينكه يكم قديمي هستن ولي از صدتا pes2009 گرافيكش بهتره.wining eleven 14 هم اومده كه تقلبي هست و همون 10 هست ولي بازيكنان رو اپديت كرده.

موفق باشيد.

آخرین ویرایش:
سلام آقا ما هم برگشتیم.روکمک من هم حساب کنید اتفاقا خودم چند تا بازی خفن wii رو دارم.راستی چطوری فرهاد عزیز؟;)

به به میلاد جان حالت چطوره مرد بزرگ چه عجب خو شحالم که اومدی

سلام دوستان
بابا به ما دیالی ها رحم کنید، 140 صفحه؟
باز دلفین خوب بود 20 صفحه بیشتر نیست ولی این خیلی زیاده،
من از کجا باید شروع کنم؟

از صفحه قبل یا از پست اول من میتونی جدیدترین ورژن رو دانلود کنی بایوس هم هست در چند صفحه قبل هم ارتور جان زحمت کشیدن گزاشتن دان کن مشکلی بوذد بگو

سلام دوستان بازی FIFA STREET 2 کسی نتونست تنظیمات داخل بازی را اجرا کنه تا بازی درست بشه مشکل بازی فقط داخل بازی است چون تصاویر بازیکنان وزمین به صورت نا مرئی است وهر تنظیمی انجام دادم نشده و نرم افزار رسمی PS2 استفاده کردم اما بازهم همان مشکل قبلی داره
خوا هش میکنم کمک کنیدتا مشکل راحل کنیم
با تشکر

بازی شما اخرین بار با pcsx2 9.4 تست شده که ingame هست من بازی رو تست نکردم ولی اگه بازیکنان نامرئی هست در قسمت advanced گزینهای clamb mode هارو به full و extar تغییر بده

با سلام.بلاخره سايت رسمي پس از مدت ها صفحه بتاي رسمي رو هم اپديت كرد.تا حالا بيلدي به كاملي اين بيلد نديدم و نبوده.پيشنهاد ميكنم تمام بيلدهاي قبلي رو ديليت كنيد و فقط و فقط از اين بيلد استفاده كنيد.به قول مستر عزيز همه ي بازي ها 60 فريم تخت :cheesygri البته سيستم من يه مقداري قويه :laughing:

PCSX2 Beta 1474 installer (with plugins) Recommended! (9 July 2009)

Here's the latest pcsx2 beta installers with plugins, for all those users who want to try it. It will be updated whenever we see fit. It includes the latest dependancy, and is the recommended way to try the beta.

Keep in mind we do not offer any kind of official support for this. It's mainly for users who want to try the latest additions. But you can report bugs in the bug reporting forum.

For changelog, please refer here
http://forums.pcsx2.net/thread-3716.html

Remember to update directx here
http://www.microsoft.com/downloads/detai...laylang=en
[ 170 Downloads ]

DOWNLOAD [ 6MB ]

PCSX2 Beta 1474 zipped (9 July 2009) Advanced users only!

Same as above, but zipped version and no plugins. Only for advanced users! No real reason to use it except personal preference
You will need to extract both files in the pcsx2 main folder, and then to install this

Keep in mind we do not offer any kind of official support for this. It's mainly for users who want to try the latest additions. But you can report bugs in the bug reporting forums.

For changelog, please refer here
http://forums.pcsx2.net/thread-3716.html

Remember to update directx here
[ 49 Downloads ]

DOWNLOAD [ 595KB ]

PCSX2 Beta Plugins 9th july 2009

These are recent versions of all the main pcsx2 plugins.

Keep in mind these plugins may very well be unstable, they are for those users who want to try the latest. We offer no support at all for these versions of the plugins.

Remember to update Directx to the latest version.
[ 78 Downloads ]

DOWNLOAD [ 789KB ]

Pcsx2 beta 1474
Changelog
- Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86) now required. Use the installer, it will install it automatically.
- Many changes to VIf/Gif, resulting in more accurate emulation. Bugs fixed in many games.
- Gust games workaround implemented. The Gust games now work again
- Too many microvu changes to list. Let's simply say, most bugs have been solved, and speed has improved. Test it out please if you will
- Usual cleanups and optimizations
- A lot of progress on both wxgui branch and R3000air branches. Nothing normal users can see for now though.

And, too many plugins changes to list, mostly to gsdx
.

منبع : http://www.pcsx2.net/downloads.php?p=publicbeta

ولي براي دانلود از لينك هاي بالا استفاده نكنيد.لينك هاي بالا فقط جهت اطلاع رساني هست.تمام فايل هاي بالا يكجا در لينك هاي زير :

http://www.mediafire.com/orleans

http://cid-ec92aae47a89073b.skydrive.live.com/browse.aspx/Emulation
میشه اسم فایلهایی رو که باید دانلود کنم بگید؟(لطفا به ترتیب نصب کردن) از تو mediafire
باتشکر

بچه ها شما تو بازی god of war 2 اون مرحله ای که با اسب پرواز میکنه تو دموش گیر کردین ؟
بعد راهی نداره این دمو رو رد کنیم ؟ من هر چی گشتم سیو اون مرحله روپیدا نکردم
بیخیال بازی بشم؟؟؟ :(
عزیز من موقعی که دمو رو نشوم میده دگمه معادل ضربدر را بزن تا دمو رو رد کنه به همین سادگی
کسی بلد نبود اینو به من بگه:laughing:

آخرین ویرایش:
من همه بازي ها رو همون طور كه گفتم با يه تنظيمات و ديفالت بازي مي كنم و زياد به تنظيمات اهميت نميدم.تنظيمات برنامه الان خيلي ساده و راحت شده.راستي مشخصات سيستمت رو بگو ؟؟

من بعد از نصب يا خارج كردن برنامه از حالت فشرده به هيچ يك از تنظيمات برنامه دست نميزنم فقط اسپيد هك ها رو همه رو تيك ميزنم , x2 رو روشن و vu cycle stealing هم يك درجه ميبرم جلو.به قسمت Advanced و cpu كاري ندارم.صدا هم spu2x با همون تنظيمات اوليه خودش كه عاليه.پلاگين گرافيك هم gsdx (با توجه به cpu رو sse 4.1) فقط ريزوليشن رو بستگي به مانيتور رو 1680*1610 ميزارم.پلاگين دسته هم كه lily pad.پلاگين dvd هم linuz.بايوس هم usa 1.60 چون تكن 5 رو كه زياد بازي مي كنم با اين بايوس اجرا ميشه.و ديگه تا اخر الان خيلي وقته كه با همين تنظيمات همه بازي ها رو اجرا ميكنم.فقط براي Urban Reign و تكن 5 تيك native رو ميزنم كه تصوير راه راه نشه.

البته اين تنظيمات به سيستم هم بستگي داره.ديگه بعد از اين همه مدت كار با اين شبيه ساز بايد خودتون استاد شده باشيد و از خودتون ابتكار به خرج بديد.

اون بازي ها ماشين ها رو ندارم اگه هم داشتم با همين تنظيمات اجراشون ميكردم و اگه هم اجرا نميشدن و يا مشكلي داشتن ديگه بيخيالشون ميشم چون اشكال از برنامه هست و صبر ميكنيم تا ورژن جديد برنامه بياد.مثل Mortal Kombat - Shaolin Monks كه حالمو گرفت در عوض Crash Nitro Karts كه قبلا اجرا نميشد الان اجرا شد.

pes2009 رو هم ندارم و اين حرف شما رو قبول دارم كه رو pc افتضاحه به خاطر همين ps2 رو هم نگرفتم.ولي pes6 pes2008 و eleven 9 10 11 با گزارش مزدك ميزايي رو دارم كه عاليه و راحت اجرا ميشن.شما wining eleven ها رو بازي كن با اينكه يكم قديمي هستن ولي از صدتا pes2009 گرافيكش بهتره.wining eleven 14 هم اومده كه تقلبي هست و همون 10 هست ولي بازيكنان رو اپديت كرده.

موفق باشيد.
سلام با تشكر از جواب هاي به موقع و خوبتان از بعضي ها كه همش در سايت هستند و جواب نميدهند خودش ميدوني با كي هستم
اما ميرسيم به سيستم من
cpu:intel core 2 duo e4500@ 2.2.ghz
ram:2g
vga:nvidia geforce 8600gt
بازم تنظيمات نذاشتي اميدوارم اين بار تنظيمات بذاري ممنون بابت جواب گوي در ضمن درباره شبيه ساز xbox هم توضيح بدهيد گرافيكش از سوني 2 بهتر است

ارتور جان گير من بايهاي زير است
fifa steert 2
mortal kombat shaolin monks

pes2009
اگه بتوني تنظيمات اين بازيها را هم بذاريي بقيشو بي خيالش ميشم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or