آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
همه برا این مه نمیخوان چون با مه مشکل دار میشه خدای جنگ هر دو نسخش با ps2 مه داره سایه داره اونم بدون هیچ مشکلی خیلی هم از بدون مه زیباتره عکساشو تو گیم اسپات ببین شرکت سازنده خدای جنگ که بیخود زحمت نکشیده افکت مه بذاره که من وتو بیایم حذفش کنیم
حالا ازین حرفها بگذریم با نبود سایه چه کنم؟

:laughing: گویا متوجه نیستی شما اون مهی که تو خود ps2 نشون میده منم میدونم خوبه و زیبا میکنه نه با این شبیه ساز که مه رو تو تمام بازی پخش میکنه و نمیتونی جلوت رو خوب ببینی من نمیدونم مه از کجا بیاری

اینم از ورژن جدید ;) Pcsx2-r1549.7z
سلام آقا فرهاد فکر کنم این لینک خراب باشه یا جابجا کردی یه چک کن.........
گفتی آخرین ورژن رو بگیرم منظورت کدومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته این ورژن رو دیدم فکر کنم الان جدیدترین باشه با اجازه اساتید گذاشتمش
http://cid-ec92aae47a89073b.skydrive.live.com/self.aspx/Emulation/Pcsx2/Pcsx2-r1555.7z
یه سری پلاگین و بایوس دارم نمیدونم اونا کدوم خوبه و مناسب تره البته باید بایوس ها کامل باشه ولی بگو با چی کار کنم که سازگار باشه با سیستم و کند نباشه بگو کدوم پلاگین رو دانلود کنم لطفا

آخرین ویرایش:
:laughing: گویا متوجه نیستی شما اون مهی که تو خود ps2 نشون میده منم میدونم خوبه و زیبا میکنه نه با این شبیه ساز که مه رو تو تمام بازی پخش میکنه و نمیتونی جلوت رو خوب ببینی من نمیدونم مه از کجا بیاری

قربون آدم چیز فهم مگه من بار اول چی گفتم گفتم راهی نیست مه باشه بدون مشکل....;)
راستی آیا برای شما هم بدون سایه هست؟:confused:

بچه ها من هنوز مشکل دارم تنظیمات فرهادم انجام دادم بازم بیشتر 28 فریم نمیده به من توی خود بازی یکی کمک کنه

سلام و عرض خسته نباشید
دوست عزیز من رفتم که ای کاش نمیرفتم یه vga 4870 خریدم فقط واسه اجرای بازی god اخرش همون 25 فریمو بیشتر ندارم
چه خاکی تو سرم بریزم
تمام تنظیماتی که شما اونسری گفتی هم کردم ولی بازم نشد
با پول این کارت میتونستم 2 تا ps2 بخرم .

سلام و عرض خسته نباشید
دوست عزیز من رفتم که ای کاش نمیرفتم یه vga 4870 خریدم فقط واسه اجرای بازی god اخرش همون 25 فریمو بیشتر ندارم
چه خاکی تو سرم بریزم
تمام تنظیماتی که شما اونسری گفتی هم کردم ولی بازم نشد
با پول این کارت میتونستم 2 تا ps2 بخرم .

شما عجب اشتباهی کردی برای این بازی این قدر هزینه کردی چون نرم افزار شبیه ساز بیشتر یه cpu قوی احتیاج داره که دستورالعملهای جدید گرافیکی رو پشتیبانی کنه البته گرافیک هم مهمه ولی نه تا این حد ولی گرافیک عالی گرفتی اصلا ضرر نکردی مخصوصا نسبت به قیمتش .:p
برای خدای جنگ هم تنظیماتی که میگم خیلی مهم و در فریم خیلی تاثیر داره:
1_پلاگین گرافیکت gsdx1076m باشه (در تنظیمش هم از direct 3d hardware استفاده کن بقیه گزینه هاش هم با آزمون و خطا تست کن ببین بهترین حالت چیه البته من به غیر از native همه رو فعال کردم شیدر هم روی 3 گذاشتم)
2_تنظیمات قسمت cpu روی گزینه limit باشه و از 4 مستطیل سمت راست اولی از 60 کمتر نباشه (مثلا من 100 گذاشتم) دومی هم 45 در ضمن microVU هم فعال نباشه
3_تنظیمات speed hacks خیلی تاثیر گذاره:گزینه use x2 فعال باشه بقیه موارد همه فعال بشه غیر از دو مورد بالای نوار سمت راستی و نوار هم تا ته کشیده بشه
4_تنظیمات advanced:هر چی که zero داره فعال بشه و گزینه های clamp mode هم غیر فعال باشه
من با این تنظیمات در بیلد 1474 با گرافیک 8800gt و سی پی یو amd 5200 بین 55 و 65 فریم میگیرم:smile:

شما عجب اشتباهی کردی برای این بازی این قدر هزینه کردی چون نرم افزار شبیه ساز بیشتر یه cpu قوی احتیاج داره که دستورالعملهای جدید گرافیکی رو پشتیبانی کنه البته گرافیک هم مهمه ولی نه تا این حد ولی گرافیک عالی گرفتی اصلا ضرر نکردی مخصوصا نسبت به قیمتش .:p
1_پلاگین گرافیکت gsdx1076m باشه (در تنظیمش هم از direct 3d hardware استفاده کن بقیه گزینه هاش هم با آزمون و خطا تست کن ببین بهترین حالت چیه البته من به غیر از native همه رو فعال کردم شیدر هم روی 3 گذاشتم)
2_تنظیمات قسمت cpu روی گزینه limit باشه و از 4 مستطیل سمت راست اولی از 60 کمتر نباشه (مثلا من 100 گذاشتم) دومی هم 45 در ضمن microVU هم فعال نباشه
3_تنظیمات speed hacks خیلی تاثیر گذاره:گزینه use x2 فعال باشه بقیه موارد همه فعال بشه غیر از دو مورد بالای نوار سمت راستی و نوار هم تا ته کشیده بشه
4_تنظیمات advanced:هر چی که zero داره فعال بشه و گزینه های clamp mode هم غیر فعال باشه
من با این تنظیمات در بیلد 1474 با گرافیک 8800gt و سی پی یو amd 5200 بین 55 و 65 فریم میگیرم:smile:

با سلام به همه ی شما

دوست من این تنظیمات که شما گفتین رو فقط واسه GOW صدق میکنه؟

من با این برنامه کار نکردم. از اول تاپیک رو بخونم؟

دوست عزیز خیل ممنون
من این کارها رو کردم ولی دیگه همش پیغام dont send برام میاد میخوام برگرد به حالت اولی هم باز هم همین پیغام میاد
اون بلیدی که نام بردی رو لینکش رو میزاری ممنون.
من با صداشم مشکل دارم صدا یکمی میکشه .

با سلام به همه ی شما

دوست من این تنظیمات که شما گفتین رو فقط واسه GOW صدق میکنه؟

من با این برنامه کار نکردم. از اول تاپیک رو بخونم؟
نه فقط برای این بازی شما میتونی به جای GSDX 1076 که قدیدمیتر هست از ورژن جدیدتر استفاده کنی

دوست عزیز خیل ممنون
من این کارها رو کردم ولی دیگه همش پیغام dont send برام میاد میخوام برگرد به حالت اولی هم باز هم همین پیغام میاد
اون بلیدی که نام بردی رو لینکش رو میزاری ممنون.
من با صداشم مشکل دارم صدا یکمی میکشه .

اگه CPU شما تک هسته ای باشه و شما تیک MTGS رو بزنی این ارور میاد از صدای SPU.X استفاده کن خیلی بهتره

من اولین روز که این نرم افزار رو داونلود کردم gowرو گرفتم الان دارم با زی میکنم و فریم هم بین 40_75هستش کشتی کج هم حتی از ps2هم روانتر اجرا میکنه. به نظر من اگه یه کم توی کار با این نرم افزار تجربه بدست بیاری میتونی تمام بازیها رو عالی اجرا کنی.

یادم رفت سیستم رو بگم
e7300 @3.5ghz
ram 2 gb
vista x64
vga 4830
fبه نظر من cpuقویاز همه چیز توی این نزم افزار واجبتره.

سلام
من هربازی رو با فریم 45 میگیرم.ولی تصویرش آهستس.مثل :Tekken 4_GOW 1_SvR 2009.
مشکل از چیه؟
ممنون.:love:

آخرین ویرایش:
سلام، آخرین ورژن برنامه شبیه ساز PCSX2 و پلاگین ها رو میتونید از اینجا دانلود کنید .:

» خود برنامه
save-16x16.png

» پلاگین گرافیکی GSDX
save-16x16.png

» پلاگین گرافیکی ZeroGS
save-16x16.png

» پلاگین پردازشی SPU2-X
save-16x16.png

» پلاگین دسته LilyPad 0.9.11
save-16x16.png

» پلاگین درایو نوری CDVDolio
save-16x16.png

» پلاگین دسته xpad
save-16x16.png

»
این پست آپدیت خواهد شد «

آخرین ویرایش:
خودمو کشتم از 37 تا بالاتر نمیره . برم cpu چی بخرم
لطفا چیزی که بتونم به راحتی تمام بازی کنم رو پیشنهاد کنید .
لطفا قیمت هم بدید .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or