آقا شما ما رو خفه کردی! بس کن دیگه! مرد حسابی 4 تا پست زدی! پشت سر هم! که میتونستی اینا رو تو یه پست بزنی!وقتي صفحه بزرگ است چجوري بايد خارج شيم ونميشه وسط بازي استپ بزنيم و تنظيمات را دستكاري كرد بهترين تنظيمات با بيلد 1192 براي كشتي كج 2009و فوتبال 2009
بنظر شما کسی اینجا اجباری داره این کارو انجام بده؟ کمی بهتر حرف بزنید جای دوری نمیره! نه بما پول میدن! نه چیزی عاید ما میشه که به دوستانمون کمک میکنیم! . ما کمک میکنیم تا همه در لذت بازی و اون چیزی که ما تجربه کردیم سهیم بشن! اونوقت شما اینطور صحبت میکنی ؟كسي نميخواد بازيها pes2009 smack down2009 fifa street2 را بازي كنه و تنظيمات بذاره واقعا جاي تعجب داره
دوست خوبم معذرت ميخوام ولي جواب سوال هاي من را دقيق بگو ممنونآقا شما ما رو خفه کردی! بس کن دیگه! مرد حسابی 4 تا پست زدی! پشت سر هم! که میتونستی اینا رو تو یه پست بزنی!
بنظر شما کسی اینجا اجباری داره این کارو انجام بده؟ کمی بهتر حرف بزنید جای دوری نمیره! نه بما پول میدن! نه چیزی عاید ما میشه که به دوستانمون کمک میکنیم! . ما کمک میکنیم تا همه در لذت بازی و اون چیزی که ما تجربه کردیم سهیم بشن! اونوقت شما اینطور صحبت میکنی ؟
یکمم ما رو در نظر داشته باش برادر من! اینطور که نمیشه .:smile:
دوست خوبم معذرت ميخوام ولي جواب سوال هاي من را دقيق بگو ممنون
بازم نگفتي كلنگ جان
این برای پلاگین zz ogl هست که در قسمت inis ها در zerogs باید بریزی
v.y = 1.0f;
v.x = (fpageint-(float)pmemtarg->realy/(float)pmemtarg->widthmult+0.5f);//*v.y;
v.z = (float)texwidth;
if( !(g_nPixelShaderVer & SHADER_ACCURATE) || bUseBilinear ) {
if (!PSMT_ISHALF(tex0.psm))
v.w = 0;
else
v.w = 0.25f;
}
else
v.w = 0.5f;
cgGLSetParameter4fv(pfragment->fPageOffset, v);
و اینم برای pcsx2 که برای vuskip هست که باید در pcsx2ini بریزی
Options=3185
آخرين ورژن برنامه با پلاگينهاي روزش رو از اينجا بگيريد. برا اينكه اين تاپيك خيلي شلوغ نشه فقط تنظيمات بازيها رو از اين تاپيك بگيريد
دوستان به نظر مي رسه gsdx 1191 مشكل داره.از gsdx 1192 استفاده كنيد.
امروز كه بيكار بودم يه چنتا بازي الان تست كردم , اين VU Cycle Stealer hack كه خيلي كمتر از vuskip فريم ميده.گفتم شايد بهتره شده.در صورتي كه برنامه نويسان اين برنامه گفتن :
Use the VU Cycle Stealer hack instead for better, faster, more stable speedups of the VU1 unit.
هنوز زمان لازمه تا VU Cycle Stealer جاي vuskip بگيره.:blushing:
:confused:
سلام من میتونم با این شبیه ساز بازی های زیر را اجرا کنم؟مخصوصا بازی PREDATOR ؟
PREDATOR : CONCRETE JUNGLE
MORTAL COMBAT : ARMAGEDON
MORTAL COMBAT : DESEPTION
MORTAL COMBAT 2 : SHAOLIN MONKS
RESIDENT EVIL : OUTBREAK 1
RESIDENT EVIL : DEAD TO AIM
RESIDENT EVIL : CODE VERONICA 2
RESIDENT EVIL : CODE VERONICA X 1
DEVIL MAY CRY 1
DEVIL MAY CRY 2
DEVIL MAY CRY 3 : DANTE`S AWAKENING
منتظر جوابتان هستم باتشکر...
سلام و خسته نباشید به همه دوستان مخصوصا به جناب Kolange Edalat که این تاپیک رو راه انداخت، من با این نرم افزار کار کردم، خیلی نرم افزار جالبیه و با کمک دوستان راحت بازی ها اجرا میشن، من تعدادی بازی باهاشون اجرا کردم ولی مشکل اینجاست که سرعت بعضی از بازی ها خیلی پائینه و حتی لرزش تصویر هم داره، و بعضی مواقع داخل بازی نمیره و هنگ میکنه، میخواستم بدونم مشکل کار از کجاست، من تنظیمات خاصی انجام ندادم، فقط تنظیمات گرافیک و iso و کارت صدا رو زدم همین، اگر با بیلد یا تنظیمات خاصی این مشکل من حل میشه ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
اگر فایل جدیدی هست هم معرفی کنید، یعنی من فقط فایل های صفحه اول رو دانلود کردم، با یه سری بایوس قدیمی که خودم داشتم، اگر چیزی باید اضافه کرد لطفا بگید.
ممنون