ASYLUM MANAGER
کاربر سایت
با سلام و خسته نباشيد خدمته عزيزاني كه جوابه سوالهاي دوستان رو ميدن
عزيزان من 2 تا سوال داشتم
1_بنظرشما بهترين ماشين توي gt5 چيه وقيمتش چنده؟
2_من تاحالا چند بار آنلاين زدم توي چندتاروم رفتم يكيشون تمام ماشينها يكسان بود و همه از لحاظ ماشين در يك سطح بودند اما بقيه رومها مختلط مثلا يكي فرمول 1 داشت يكي ژيان :d ميخواستم بپرسم من از كجا بفهمم كه فلان روم ماشيناش يكيسانه يعني همه يه ماشين استفاده ميكنن اصلا ميشه فهميد كه اين روم ماشيناش يكسانه يا نه اگه آره از كجا خواهشا راهنمايي كنيد چون واقعا حياتيه
سلام
خب جواب سوال اولت که تا حدودی سلیقه ای هستش یعنی نظرها متفاوته اما بهترین تجربه ای که تا حالا داشتم بر میگرده به x2010 فقط باید امتحان کنی تا متوجه تفاوتش با سایر ماشینها بشی...اگه بخوای بخریش باید تا لول 40 صبر کنی و در ضمن 20000000 تا هزینه کنی.اما دو تا راه دیگه هست یکی اینکه تو مسابقات B-spec برسی به لول 37 (یا8) که در این صورت این ماشینو جایزه میگیری و دیگه اینکه تو مسابقات Redbull (که توی special event هست و تو لول 30 یا 32 باز میشه)حداقل سوم بشی که بازم اونو جایزه میده بهت.
در مورد رومهای بخش انلاین و انتخاب نوع ماشین هم همون طور که گفتی هم میشه یک نوع ماشین رو برای انتخاب قرار داد و هم میشه همه رو برای انتخاب ازاد گذاشت که در این صورت معمولا قدرت ماشین رو روی یک سطح معین قرار میدن و همه ی این کارها رو میتونی در قسمت گوشه ی سمت راست روم انجام بدی...
سه تا گزینه اونجایی که گفتم هست اون سمت راستیه مخصوص این کاره...وقتی خودت رووم میسازی اونجا میتونی تنظیمات رو انجام بدی و وقتی جوین رووم کس دیگه ای شدی میتونی اونجا ببینی که ماشین مورد نیاز برای این مسابقه کدومه... موفق باشی