A.F.G 11
کاربر سایت
اینو بگم که ارزش داره خوبشم داره ولی درجه سختیش واویلا خودت بگیر میفهمیدوستان سلام این بازی ارزش گرفتن داره؟
در ضمن حجمش چقدره؟
اینو بگم که ارزش داره خوبشم داره ولی درجه سختیش واویلا خودت بگیر میفهمیدوستان سلام این بازی ارزش گرفتن داره؟
در ضمن حجمش چقدره؟
دوستان سلام این بازی ارزش گرفتن داره؟
در ضمن حجمش چقدره؟
سلام
من GT5 U رو از دی وی دی کپی کردم روی هارد اول که از هارد اجرا میکردم اصلا نمیامد بالا صفحه سیاه میموند
حالا هم کپی کردم میاد تا یک جا ولی بعد گیر میکنه
چکار کنم؟
miladheydari آنلاين ميزني ؟ !! من دنبال چند تا اهل GT ميگردم ... فعلا چنتاشو پيدا كردم ... البته نت من تو شرايط بحراني قرار داره ولي باز ميشه بازي كرد با تلاش زياد ...
من روزي 2،3 ساعت با بچه ها بازي ميكنم ولي كم كم دلم واسه فرمون تنگ شده ، تا يه جاي درس درمون واسه نصبش پيدا نكنم كمتر بازي ميكنم ...اره عزیزم >:d< پایه ام بد جور :boxing:
دیدم با میثم لاین میزنی!!اما دنبال حریف قوی تری باش
اگه اجازه بدی ادت میکنم
مربوط به Head Tracking هست ! تو cockpit camera ( نماي داخل ماشين ) ميتوني سرتو بالا ببري ، پايين بياري ، چپ . راستو نگاه كني ...توی اپشن بازی یک جا برای PLAYSTATION EYE داره به چه درد می خوره؟؟؟؟
هر مسابقه ای که ماشینش رو نداشتی ول کن و برو مسابقه های بعدی. بعد از یه مدت که برگردی به احتمال زیاد ماشینش رو داری !دوستان من تو مسابقات space -A درجه اولش گیر کردم!!!!
3تا جام که میگیرم بعد مسابقات یعدی میگه باید ماشینت فلان باشه...
مسابقات تکراری هم رفتم یه مقدار پول جمع کردم ولی نمیدونم چه ماشینی بخرم!!!!!!
ماشین هایی که تو لیست میگه تو فروشگاه اصلا پیداشون نمیکنم!!!
تروخدا یه راهنمایی بکنید
منم زیاد برام بود و نبودش فرقی نمیکنه ولی خوبیش اینه که پول و ماشین میده بدون زحمت !من که اصلا از B-spec خوشم نیومد.نمیدونم فلسفه ی وجودیش چیه.هیجان که نداره هوش مصنوعی هم که پنج میزنه...به نظر من اگه میومدن این وقت وهزینه رو صرف ارتقای بخش رالی میکردن بهتر بود!
دوستان من تو مسابقات space -A درجه اولش گیر کردم!!!!
3تا جام که میگیرم بعد مسابقات یعدی میگه باید ماشینت فلان باشه...
مسابقات تکراری هم رفتم یه مقدار پول جمع کردم ولی نمیدونم چه ماشینی بخرم!!!!!!
ماشین هایی که تو لیست میگه تو فروشگاه اصلا پیداشون نمیکنم!!!
تروخدا یه راهنمایی بکنید
دوستان براي اين Champion Chip كه در اخر Expert series قرار داره چه ماشيني رو توصيه ميكنيد؟
بعضی از این ماشینها در قسمت ماشینهای دست دوم)موجود هستن و میتونی پیدا کنی...اما بعضی هاشون نیستن و شما فقط میتونی با برنده شدن در event های دیگه به عنوان جایزه دریافتشون کنی..(ماشینهای دست دوم هم چند روز یکبار عوض میشن)