سلام اگه رو 5.05 فعلا بک پورت بزن فرقی نمیکنهسلام چند وقتی نبودم
هک پایدار شده؟
بهترین روش الان کدومه
شنیدم هکر های جدید اومدن
سلام
الان بهترین روش برای کپی خور کردن چیه؟
جایی هست که اموزش قدم به قدم با تصویر داشته باشه یا نه؟
باتشکر
ممنون بابت پاسخسلام
کار سختی نیست دوست من، روشش که توی پست اول هست بعد از انجام اون مراحل آموزش تصویری هم هست می تونید دنبال کنید. یوتیوب هم هست.
ممنون بابت پاسخ
فقط نگفتید کدوم یکی از اون روش ها بهترن؟
بچه ها ورژن های پایدار تری اومده؟
اصلا فرقی نداره نسخه ها فقط بعضی از بازیا اینطوریه فایل بک پورتم یک فایل ۱۰۰ مگی هست نمیدونم تاحالا بازی دانلود کردی یا نهبا توجه به شواهد فکر میکنم فعلا باید کمی صبر کرد تا ورژن پایدارتری بیاد و روی 5.05 موند و از روش بک پورت استفاده کرد، راستی دوستان بازی رو نسخه بک پورت شده رو دانلود کنیم بهتره یا نسخه اصلی رو بگیریم و خودمون بک پورت کنیم
فکر میکنم حجم نسخه های بک پورت شده کمتر باشه؟! بهترین و راحت ترین نرم افزار برای بک پورت کردن بازی چیه؟ کسی استفاده کزده؟
من هر چی بازی هست تا الان دانلود کردم منتهی نمیخوام تجربه رو خراب کنم با بک پورت و.. که بازی نقص های مختلف داشته باشه بدتر اذیت شم!با توجه به شواهد فکر میکنم فعلا باید کمی صبر کرد تا ورژن پایدارتری بیاد و روی 5.05 موند و از روش بک پورت استفاده کرد، راستی دوستان بازی رو نسخه بک پورت شده رو دانلود کنیم بهتره یا نسخه اصلی رو بگیریم و خودمون بک پورت کنیم
فکر میکنم حجم نسخه های بک پورت شده کمتر باشه؟! بهترین و راحت ترین نرم افزار برای بک پورت کردن بازی چیه؟ کسی استفاده کزده؟