simore
کاربر سایت
با HEN 2.1.3B مشکلت حل میشه منم مشکل شمارو داشتم ولی درست شد خاموش نداشتم بازی بهتر و زودتر لود میشه البته من رو ۶.۷۲ هستمکسی میدونه مشکل سیو بازی نید فور اسپید جدیدو چطوری حل کنم اصلا راحلی داره روی بک پورت ؟
با HEN 2.1.3B مشکلت حل میشه منم مشکل شمارو داشتم ولی درست شد خاموش نداشتم بازی بهتر و زودتر لود میشه البته من رو ۶.۷۲ هستمکسی میدونه مشکل سیو بازی نید فور اسپید جدیدو چطوری حل کنم اصلا راحلی داره روی بک پورت ؟
دستت دردنکنه فقط اینو از کجا میتونم پیدا کنم بعد این کنار این هن ۲.۱.۴ کار میکنه دیگه به اون که کاری نداره ؟؟ روش نصبشم بگو بی زحمتبا HEN 2.1.3B مشکلت حل میشه منم مشکل شمارو داشتم ولی درست شد خاموش نداشتم بازی بهتر و زودتر لود میشه
دوست عزیز هاست عوض کنی درست میشهدستت دردنکنه فقط اینو از کجا میتونم پیدا کنم بعد این کنار این هن ۲.۱.۴ کار میکنه دیگه به اون که کاری نداره ؟؟ روش نصبشم بگو بی زحمت
دوست عزیز ایشون رو ۵.۰۵ هستن .هاستی که دادی ماله ۶.۷۲ هستش .نید فور اسپید هیت رو ۵.۰۵ مشکل سیو داره .بک پورت نمیشه .دوست عزیز هاست عوض کنی درست میشه
از لیفول ورژن ۸ استفاده کن از سلفشم میتونی استفاده کنی
دقیقادوست عزیز ایشون رو ۵.۰۵ هستن .هاستی که دادی ماله ۶.۷۲ هستش .نید فور اسپید هیت رو ۵.۰۵ مشکل سیو داره .بک پورت نمیشه .
دوباره امتحان کردی اون موقع چی میگه ؟درود دوستان
من کالاف دیوتی مدرن وارفر جدیده رو دانلود و نصب کردم وقتی برای اولین بار تازه وارد بازی میشی میگه سیوهای بازی اسیب دیدن نمیزاره وارد بازی بشم کسی میدونه چطوری درست میشه ؟
سلام این بازی دوتا نسخه داره یه بکپورت شده 5.05 و یدونه هم برای 6.72. حواست باشه جابجا نصب نکرده باشی. و اینکه برای اجرای درست حتما باید همه دی ال سی ها و اپدیتی که براش منتشر شده نصب کنی. حتما هم از هن استفاده کن چون رو میرا مشکل سیو داره!! با اینحال گاهی وقتا رو هن هم ارور سیو میده که راهش اینه اون مرحله داستانی که توش ارور داد رو از اول بری!! اگه باز هم مشکل پابرجا بود یه بار سیو رو پاک کن و دوباره برو تو بازی!درود دوستان
من کالاف دیوتی مدرن وارفر جدیده رو دانلود و نصب کردم وقتی برای اولین بار تازه وارد بازی میشی میگه سیوهای بازی اسیب دیدن نمیزاره وارد بازی بشم کسی میدونه چطوری درست میشه ؟
درودسلام این بازی دوتا نسخه داره یه بکپورت شده 5.05 و یدونه هم برای 6.72. حواست باشه جابجا نصب نکرده باشی. و اینکه برای اجرای درست حتما باید همه دی ال سی ها و اپدیتی که براش منتشر شده نصب کنی. حتما هم از هن استفاده کن چون رو میرا مشکل سیو داره!! با اینحال گاهی وقتا رو هن هم ارور سیو میده که راهش اینه اون مرحله داستانی که توش ارور داد رو از اول بری!! اگه باز هم مشکل پابرجا بود یه بار سیو رو پاک کن و دوباره برو تو بازی!
ممنون واقعا عالیه? سلف هاست NIGHT KING v3.7 LITE برای کنسول ps4 ، فریمور جیلبریک شده ی 6.72 منتشر شد :
ویژگیها ?
? ترکیب سبکی و سریع بودن هاست Leeful + پایداری شگفت انگیز هاست CISS
? گلچینی از بهترین پیلودها و اکسپلویتها
? ارائه شده در دو نسخه ی auto و manual برای اکسپلویت به انتخاب کاربر
? قابلیت اتوکش ( ذخیره سازی خودکار در مرورگر )
? آدرس Night King Lite بصورت آنلاین :
night-king.ir/lite
قبل از انتخاب متد دستی یا اتوماتیک تا ذخیره سازی %100 صبور باشید!
⚠ نکته ی 1 : ابتدا از بخش تنظیمات مرورگر کنسول Delete Cookies و Clear Website Data را انتخاب کنید ، همچنین Night King را پس از آفلاین کش ( ذخیره سازی اتوماتیک در مرورگر ) ارتباط اینترنت را قطع و سپس استفاده نمایید.
⚠ نکته ی 2 : بمنظور کاهش خاموشی توصیه میکنیم قبل از جیلبریک ارتباط هارد اکسترنال با کنسول را موقتا قطع کنید.
? همچنین شما دوستان عزیز در صورت تمایل همواره میتوانید ما را از بخش 'حمایت از نایت کینگ' حمایت کنید.
#selfhost
#salt