سلام منظور از این کرنل اکسپلویت(kex) که میگن همون شکافیه که گزارش شده. برای tlou2 باید جیلبریک 7.50 به بالا منتشر بشه که هنوز نشده.سلام ببخشید یارو oficcalahmad گفته بود که برای گوست تسوشیما و tlou2 نیازمند kex 7.55 هست الان kex 7.55 هم هست پس چرا روش کار نمیکنه
سلام دوست عزیز خیلی اشتباه کردی چون leeful ps pvite استفاده میکردی با پایداری خیلی خیلی بالا تازه رو ۵.۰۵ و حتی ۶.۷۲ هم اجرا میشد با بکپورت چرا رفتید ۷.۰۲ خیلی اشتباه کردیددرود
دوستان امروز از 6.72 به 7.02 نقل مکان کردم ولی خیلی دنگ و فنگ داشت سر اجرای پیلود و در نهایت بعد از مدتی عملیات موفقیت آمیز بود و بازی streets of rage 4 رو هم 1 ساعتی بازی کردم و مشکلی نداشت و خوب بود
اینم بگم از هاست دانلودها استفاده میکنم ولی تو جلبریک یکم مشکل دارم ، حال میخواستم بپرسم تمام هاست ها به همین شکله ؟
ضمنا میخواستم بکاپ هم بگیرم اینقدر ارور داد بیخیالش شدم
سلامسلام دوست عزیز خیلی اشتباه کردی چون leeful ps pvite استفاده میکردی با پایداری خیلی خیلی بالا تازه رو ۵.۰۵ و حتی ۶.۷۲ هم اجرا میشد با بکپورت چرا رفتید ۷.۰۲ خیلی اشتباه کردید
واسه منم اولش اینجوری شدسلام. من وقتی که یک فایل رو از طریق remote pkg installer میفرستم داخل بخش notification کنسول میزنه preparing for download 1% و رو همین یک درصد میمونه. مشکل چیه
بله تو باندل سکیرو یا fifa20 یا call of duty 2019 هر سه ورژنشون ۶.۷۲ هست nioh هم 7.02 هست و همینطور رزیدنت ۳ هم 7.02 هستسلام. ببخشید یه سوال بی ربط. از روی کارتن کنسول آک میشه به ورژن اپدیتش پی برد ؟
PS4 7.02 Host v1.4 by GamerHackعک ۷.۰۲ بر روی مدلهای فت کار میکنه؟من هر کاری کردم نمیشه اگر کسی موفق شده لینک هاست لطف کنه.
دوست عزیزمسلام ببخشید این ویدیو که جیلبیریک ۷.۵۱ بود شماره های گفته شده رو زدم ولی نیومد چرا من یه کنسول ۷.۵۱ دارم ممنون میشم پیگیری کنید