doostanehsoft
کاربر سایت
سلام دوستان
مدتیه موقع جیلبریک کردن کنسولم خیلی خاموش میشه. راه حلی هست که این خاموشی رو کم یا صفر کنم؟
مدتیه موقع جیلبریک کردن کنسولم خیلی خاموش میشه. راه حلی هست که این خاموشی رو کم یا صفر کنم؟
سلام عزیز ۶.۷۲ یا ۷.۰۲ یا اصلا چه هاستی میزنیسلام دوستان
سلام دوستان
7.02 هستم. با هاستای زیادی تست کردم ولی بیشتر با هاست جدید sleirgoevy و hakkuraifuسلام عزیز ۶.۷۲ یا ۷.۰۲ یا اصلا چه هاستی میزنی
والا من هم 7.02 هستم فت ۱۲۱۶ (دوتا فن داره ) با هاست ماکیدو برزیلی ورژن 6 میزنم یا اصلا ارور نمیده یا برا من خیلی کم موارد 90 % stable داره اینم آدرسش دوست عزیز /ps4macedo.github.io/7.02v67.02 هستم. با هاستای زیادی تست کردم ولی بیشتر با هاست جدید sleirgoevy و hakkuraifu
اگه کد بالا که گذاشتم جواب نداد ابتدا برید اینو بزنید /ps4macedo.github.io/702والا من هم 7.02 هستم فت ۱۲۱۶ (دوتا فن داره ) با هاست ماکیدو برزیلی ورژن 6 میزنم یا اصلا ارور نمیده یا برا من خیلی کم موارد 90 % stable داره اینم آدرسش دوست عزیز /ps4macedo.github.io/7.02v6
دیلت کوکی و دیتا رو زدم خیلی بهتر شد ممنوناین هاست روامتحان کن ، کلیر دیتا کوکی قبلش بزن. تیک کوکی رو کلن بردار ، قبل اجرای هک روهیچ بازی کلیک نکن!
PS4 7.02 Host v1.4 by GamerHack
هن ۲.۱.۳ بزن
بنویسید و بزارید کش آفلاین و بزنید قسمت hosts و اولی که آخرش v6 هست بزنید کش آفلاین و بزنید و تمام نتیجه هم بالا نوشتماگه کد بالا که گذاشتم جواب نداد ابتدا برید اینو بزنید /ps4macedo.github.io/702
بله چون اگه نزنی کوکی ها قاطی میشن و صفحه هنگ میکنه و برای اینکه باگ کونسولو نابود نکنه خاموش میکنه و کرنل پنیک میزنه پس حتما بزنیددیلت کوکی و دیتا رو زدم خیلی بهتر شد ممنون
فقط یه سوال، این عمل دیلت کردن دیتا و کوکی رو همیشه باید انجام بدم؟
این روش جیلبریک برزیلی فقط روی دستگاه فت جواب میده؟والا من هم 7.02 هستم فت ۱۲۱۶ (دوتا فن داره ) با هاست ماکیدو برزیلی ورژن 6 میزنم یا اصلا ارور نمیده یا برا من خیلی کم موارد 90 % stable داره اینم آدرسش دوست عزیز /ps4macedo.github.io/7.02v6
چطور؟؟این روش جیلبریک برزیلی فقط روی دستگاه فت جواب میده؟
برای این پرسیدم چون دیدم خیلی از دوستان از این روش روی فت استفاده کردن. مال من اسلیم هستنه رو همه جواب میده چون تازه sleirsgorvy سازنده هک 7.02 گفته که رو اسلیم و پرو بهتر جواب میده شاید از مال منم برای شما که شاید اسلیم یا پرو باشی بهتر جواب میده