سلام داشی نکنی چون هی پنیک میده رو۴ هاست مختلف زدم بعد پنیک داد مال ازلیرزگوی هم مثل همه هستش بزارید تا هاست استیبل بیاد تا بعدش رست مود رو تو یه هفته مشکل رفع میکنندکسی میدونه آگه با هاست اسلیرزگوی هک کنم سیف مود کار میده؟
Sent from my TA-1032 using Tapatalk
من کنسولم پرو هست چندین بار با نایت کینگ بردم رست مود و مشکلی نخوردمسلام داشی نکنی چون هی پنیک میده رو۴ هاست مختلف زدم بعد پنیک داد مال ازلیرزگوی هم مثل همه هستش بزارید تا هاست استیبل بیاد تا بعدش رست مود رو تو یه هفته مشکل رفع میکنند
سلام بزرگوار چطور میزنی من نایت کینگم اما نمیدونم چطور قشنگ رو رست مود بزنم میرنم تیک ساسپنسند و 2.1.3 هن رو میزنم و بعد رست مود میزنم خاموش میشه و میرم بازیها قفله میگی چطور میزنیمن کنسولم پرو هست چندین بار با نایت کینگ بردم رست مود و مشکلی نخوردم
بلافاصله بعد از اینکه از رست مود خارج میشه بازی ها در دسترس هست و خاموشی هم نداشتم اصلا
گویا با 2.1.3b میشه.سلام بزرگوار چطور میزنی من نایت کینگم اما نمیدونم چطور قشنگ رو رست مود بزنم میرنم تیک ساسپنسند و 2.1.3 هن رو میزنم و بعد رست مود میزنم خاموش میشه و میرم بازیها قفله میگی چطور میزنی
بله من با 2.1.3b هک رو اجرا میکنم وقتی که انجام شد کنسول رو میبرم روی رست مود بعدشم که دوباره روشن میکنم کنسول رو مشکلی نداره و بازی ها باز هستسلام بزرگوار چطور میزنی من نایت کینگم اما نمیدونم چطور قشنگ رو رست مود بزنم میرنم تیک ساسپنسند و 2.1.3 هن رو میزنم و بعد رست مود میزنم خاموش میشه و میرم بازیها قفله میگی چطور میزنی
سلام داداش یعنی کد exploit با خطا مواجه شده بعد try again یعنی تلاش مجدد کن تا کد ها نوشته شنسلام
من این ارور رو میگیرم کسی میدونه مشکل چیه؟
failed to setup a relative read primitive
دوست گرامی ربطی نداره خودم تو این کار اکسپلویت ۱۵ سال سابقه دارم میگم هاست رافائل ماکیدو برزیلی بزن رو فت بهترین عملکرد رو داره نحوه هاست و html و implementation رو وبکیت یه سر و گردن بالاتره اگه قید رست مود نیستی hen2.1.3 معمولی بزن چون درصد وبکیت ممکنه بالاتر شه فقط یه نکته کلیر و هیستری و کوکی یادت نره دوست عزیز موفق باشیکنسول دوستمو کپی خور کردم توی خونه من همه چیش اوکیه و کار میکنه میبره خونه خودشون همش failed to setup a relative read primitive میگیره
ولی میاد توی خونه من همون کارا رو انجام میده اکسپلویت به راحتی لود میشه
خیلی مورد عجیبیه من همچین چیزی ندیدم تاحالا
دوست گرامی ربطی نداره خودم تو این کار اکسپلویت ۱۵ سال سابقه دارم میگم هاست رافائل ماکیدو برزیلی بزن رو فت بهترین عملکرد رو داره نحوه هاست و html و implementation رو وبکیت یه سر و گردن بالاتره اگه قید رست مود نیستی hen2.1.3 معمولی بزن چون درصد وبکیت ممکنه بالاتر شه فقط یه نکته کلیر و هیستری و کوکی یادت نره دوست عزیز موفق باشی
چشم /ps4macedo.github.io/702jbمیشه لطفا آدرس این هاست رو بدی؟