بهترین hen همون 213 سسلام. داخل هاست گیمرهک فرق hen-U با hen v213 چی هست؟
نیازی نیست مابقی رو تست کنی
بهترین hen همون 213 سسلام. داخل هاست گیمرهک فرق hen-U با hen v213 چی هست؟
میتونی آبدیت کنی ۶.۷۲ و هاست https://leeful.github.io/v10دوستان بهترین و استیبل ترین جیلبریک برای PS4 PRO که ورژنش خیلی قدیمی هست(۴.۷۱) چیه؟و اگر آموزشی برای جیلبریک کردنش دارید لطفا لینک بدید
این ورژن از ۵.۰۵ بهتره؟ هنگ و خاموشی کدوم کمتره؟چون الان حق انتخاب دارم،میخوام از نظرات دوستان استفاده کنم برای بهترین جیلبریکمیتونی آبدیت کنی ۶.۷۲ و هاست https://leeful.github.io/v10
که بازی بیشتری داره
این ورژن از ۵.۰۵ بهتره؟ هنگ و خاموشی کدوم کمتره؟چون الان حق انتخاب دارم،میخوام از نظرات دوستان استفاده کنم برای بهترین جیلبریک
ممنونم دوست عزیزسلام
به نظر خودم هنوز همون 5.05 بهتر میتونی تمام بازیها فریمور بالا تر رو بکپورت کنی دستگاه خودم اسلیم اصلأ خاموشی نداره ..از hen 2.1.4 استفاده میکنم ورژن اندروید که میتونی کش کنی تو ps4
سلامسلام
به نظر خودم هنوز همون 5.05 بهتر میتونی تمام بازیها فریمور بالا تر رو بکپورت کنی دستگاه خودم اسلیم اصلأ خاموشی نداره ..از hen 2.1.4 استفاده میکنم ورژن اندروید که میتونی کش کنی تو ps4
ممنونم دوست عزیز
اگر لطف کنید آموزشی ازش دارید برام بفرستید من کاملا بی تجربه هستم در این زمینه
سلام پدرام جاندوستان بهترین و استیبل ترین جیلبریک برای PS4 PRO که ورژنش خیلی قدیمی هست(۴.۷۱) چیه؟و اگر آموزشی برای جیلبریک کردنش دارید لطفا لینک بدید
سلام دوست عزیز یه سوال کوچک فریمور شما 7.02 هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ ۶.۷۲ یا ۵.۰۵ هستش چون من میزنم ارور ce-38046 میده و نمیره توش و علت شما برای بازی بعدی دوباره پکیج بریز و بعد drag کن فایل pkg روبا برنامه Remote PKG Sender تونستم بازی little nightmare رو نصب کنم اما نمیدونم چرا وقتی میخواستم اپدیت ها و دی ال سی هاش رو ارسال کنم به دستگاه برنامه ویندوز اصلا هرچی فایل pkg شون رو انتخاب میکردم نمیاوردشون توی برنامه انگار نه انگار که فایلی انتخاب کردم اخر مجبور شدم با فلش نصب کنم روی دستگاه
Sent from my TA-1032 using Tapatalk
چطور بود دوست عزیز سر چند بار اومدمن با هاست برزیلی نتونستم هک کنم ولی با هاست اسلیرزگوی هک انجام شد
Sent from my TA-1032 using Tapatalk
5 یا 6 بار فکر کنم خطا اومدچطور بود دوست عزیز سر چند بار اومد