کرنل پنیک بیشترین فشارو رو هارد دستگاه ایجاد میکنه، برای همین تو دراز مدت ممکنه باعث مشکلاتی مثل خرابی هارد یا آسیب دیدن دیتا یا سیو بازی بشهاین کرنل پنیک یا خاموشی که هک ممکنه ایجاد کنه به دستگاه آسیب هم ممکنه برسونه؟
به قطعات یا سیو بازی ها
کنسول من روی 7.02 هست الانبچهها من رو 6.72 هستم و از نظر ثبات بخوام بگم هنوز بعد این همه مدت خیلی با 5.05 فاصله داره. درصد موفقیتش هم براساس شانسه مثلا ممکنه از 20 بار اکسپلویت هیچ خطایی نده ولی در 10 بار بعدی ممکنه بالای 4 یا 5 بار خطا یا کرنل پنیک(خاموشی) داشته باشیم. برای همین اگه میشه یه بازخوردی از 7.02 بزارین که اگه بهتر از 6.72 بود من و کسایی مثل من بیایم رو 7.02. و اینکه چندجایی شنیدم میگن که 7.02 از 6.72 بهتره، خواستم بدونم نظر شما چیه؟
من به یکی از دوستام که روی 6.72 بود گفتم بیاد روی 7.02 ,خیلی راضی بود و میگفت من قبلا خیلی خاموشی داشتم و الان کمتره.بچهها من رو 6.72 هستم و از نظر ثبات بخوام بگم هنوز بعد این همه مدت خیلی با 5.05 فاصله داره. درصد موفقیتش هم براساس شانسه مثلا ممکنه از 20 بار اکسپلویت هیچ خطایی نده ولی در 10 بار بعدی ممکنه بالای 4 یا 5 بار خطا یا کرنل پنیک(خاموشی) داشته باشیم. برای همین اگه میشه یه بازخوردی از 7.02 بزارین که اگه بهتر از 6.72 بود من و کسایی مثل من بیایم رو 7.02. و اینکه چندجایی شنیدم میگن که 7.02 از 6.72 بهتره، خواستم بدونم نظر شما چیه؟
به هیچ وجه نمیشه بازی های فریم بالاتر رو اجرا کرد,اگه میشد دیگه فریم های بالا رو جیلبریک نمیکردن.سلام دوستان.
به نظرتون میشه دیتاهای اورجینال رو بصورت single pkg دربیاریم (برنامه زیاده براش)، و اون رو به کنسول هکی برای نصب منتقل کنیم؟
یا اینکه سر فرمور به مشکل میخوره؟ منظورم برای بازی های جدید هست ک رو ورژن 8.00 هستن
البته با این کار ها که میگم دوستان استیبیل ترین 7.02 هست اسفند 98 من رو 5.07 بودم و حدود ۱ سال و شش ماه پیش از هک ۵.۰۵ گذشته بود خاموشی از ۱۰ بار ۴ بار خاموشی داشت ولی ۷.۰۲ اومد رفتن زدم خیلی عالی بود hakkuraifu کلیر هیستوری پاک میکردم و رفرش و ی نکته : اول ۲۰ ثانیه صبر کنید بعد بزنید و زدم توی ۱ الی ۱و نیم دقیقه اومدسلام دوستان شب بخیر بنده هم به عنوان بخشی از گروه میگم هاست پیشنهاد شده من 7.02 هستم و هاست hakkuraifu میگم اصلا ۳۰ بار زدم اصلا خاموشی نداشتم استیبیل ترین هاست پیشنهاد میدم حتما امتحان کنید و تا ۴۵ ثانیه میاد بالا و جیل میشه هاست پیشنخادی من:hakkuraifu
احتمالش خیلی کمه. برای من یه بار سر بازی اسپایدرمن یه بار این اتفاق افتاد ولی چون بک آپ داشتم مشکلی پیش نیومد. اگه خیلی نگرانی میتونی مثل من از سیوات بک آپ بگیری...آقا این پریدن سیو و اینا رو کسی تو 7.02 داشته یا داره سابقشو؟
من کنسولمو هک نکردم 7.51 هستم امیدم به هک 7.55 عه ، اگر سیو پریدنی چیزی در کار باشه کلا قیدشو میزنم
فکر کن sekiro یا dark souls یا nioh رو رفتی تا آخرش سیوت بپره
1- یه فلش با فرمت EXFAT یا FAT32 به کنسول وصل کنچطور میشه از سیو ها بکاپ گرفت؟
سلام مندنبال این بازیم آیا برایps4هک شده؟
Deception.4.The.Nightmare.Princes
برای ۵.۰۵ میخامش بازیش برای سال ۲۰۱۵
اگر لینک درستی و سالمی هست لطفا معرفی کنید.