View attachment 187914
سلام خدمت همه ی دوستان
در این پست میخوام آخرین روش های منتشر شده روی فریمور 7.02 رو آموزش بدم.بلاخره 18 دسامبر sleirsgoevy هک 7.02 رو منتشر کرد و به مرور زمان هاست های مختلف ساخته شدن.
توجه کنید که تمام هاست ها از روش sleirsgoevy برای جیلبریک کردن استفاده میکنن و بعدش که کنسول آماده ی دریافت پیلود شد,فایل پیلود (هن 2.1.3 یا میرا ) توی کنسول توسط هاست بارگذاری میشه.پس تمام هاست ها یه روش دارن و فرقی توی انتخابشون نیست و صرفا ظاهرشون باهم فرق میکنه.
و حالا مراحل استفاده از جیلبریک:
1.شما باید اول کنسولتون رو به فریم 7.02 آپدیت کنید که آموزش آپدیت کردن توی انجمن هست و من ازش میگذرم.
لینک دانلود فریمور 7.02
2.بعد از آپدیت کردن کنسول,حتما تیک آپدیت خودکار کنسول رو خاموش کنید.
View attachment 187908
3.به مرورگر کنسول وارد بشید و به یکی از هاست هایی که پایینتر معرفی میکنم وارد بشید.
View attachment 187910
4.فایل hen یا mira (من خودم هن رو پیشنهاد میکنم) رو انتخاب کنید.
5.وارد یه صفحه زیر میشید و باید منتظر بمونید.
View attachment 187911
6.از اونجایی که روش sleirsgoevy فعلا تنها روش موجوده,احتمالا چندین بار با not enough system memory مواجه میشید.که فقط ضربدر بزنید.
تقریبا 1 تا 1.5 دقیقه ممکنه این ارور هر دفعه نشون داده بشه.
View attachment 187912
7.وقتی جیلبریک به درستی انجام بشه و جمله You're all set! براتون نمایش داده بشه کار تمومه و میتونید بازی هاتون رو از دیباگ سیتینگ نصب کنید و لذت ببرید.
View attachment 187913
ویدئو آموزشی:
معرفی انواع هاست ها:
هاست های ایرانی شامل :
| PS4 Metro | و
Night King v1.2 for 7.02 FW
هاست های خارجی هم زیادن ولی بهترینشون فعلا
hakkuraifu هستش.
*نکته مهم برای حداقل کردن خاموشی روی 7.02:
بیشتر هاست های مختلف,مخصوصا ایرانی هاش,بخاطر اینکه هاستشون متفاوت باشه, ظاهرسازی میکنن و بک گراند یا مود های gta و... میذارن.
همین کار باعث میشه کش افلاین هاست هاشون بعد از دو سه بار استفاده خراب بشه و خاموشی زیاد داشته باشید.
بشخصه توصیه میکنم فقط و فقط از هاست خود
sleirsgoevy استفاده کنید که هم اورجینال و ساده اس و بهتر کش افلاین میشه و هم اینکه اخرین اپدیت ها اول توی این هاست قرار میگیره.
هرسوالی داشتید بپرسید تا من یا بقیه دوستان راهنماییتون کنیم تا از هک لذت ببرید.