همه هاست ها از یه روش استفاده میکنن و فقط بعضی هاشون چندتا پیلود اضافه دارن.سلام دوستان
میخواستم بدونم در حال حاظر بهترین هاست برای هک 7.02 کدوم هاست هستش؟
با تشکر
فریمورم 5.05 ئه اگه به ورژن 7.02 آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی تمام بازیها اجرا میشن
سلام. کلا از بین رفتن سیو در صورتی اتفاق میوفته که در حال بازی همون بازی باشی و دستگاه خاموش بشه یا قفل بشه. اونم اگر بد شانس باشی در حال سیو اتوماتیک که بازی داره انجام میده این اتفاق بیوفته اونوقت سیوت خراب میشه.آقا این پریدن سیو و اینا رو کسی تو 7.02 داشته یا داره سابقشو؟
من کنسولمو هک نکردم 7.51 هستم امیدم به هک 7.55 عه ، اگر سیو پریدنی چیزی در کار باشه کلا قیدشو میزنم
فکر کن sekiro یا dark souls یا nioh رو رفتی تا آخرش سیوت بپره
تنها روش فعلی هک 7.02 روش sleirsgoevy هست که به گفته ی خودش روی فت درست کار نمیکنه.همه ی هاست ها هم از روش sleirsgoevy استفاده میکنن و فرقی به حالت نمیکنه از چه هاستی استفاده کنی.قرار بود برای فت هم فیکسش کنه که دیگه خبری ازش نشد.مدل فت ۷.۰۲ کدوم هاست بهتره .چند تا هاست زدم نشد
من فت دارم و دیباگ ستینگ برام میاد ولی هنوز نپیدونپ چطوری بازی رو دانلود کنپ و بریزم روش همین که دیباگ میاد حله یا ممکنه بازی رو بریزم کار نکنه چون گفتید رو فت کار نمیکنه؟؟تنها روش فعلی هک 7.02 روش sleirsgoevy هست که به گفته ی خودش روی فت درست کار نمیکنه.همه ی هاست ها هم از روش sleirsgoevy استفاده میکنن و فرقی به حالت نمیکنه از چه هاستی استفاده کنی.قرار بود برای فت هم فیکسش کنه که دیگه خبری ازش نشد.
نگفتم روی فت اصلا کار نمیکنه,دقیقا حرف سازنده ی هک رو نوشتم که گفته بود روی فت ممکنه درست کار نکنه.یعنی میشه ولی شاید زیاد اذیت کنه.در کل وقتی دیباگ سیتینگ اومد,بازیت رو روی روت هارد بریز و از طریق دیباگ نصب کن.من فت دارم و دیباگ ستینگ برام میاد ولی هنوز نپیدونپ چطوری بازی رو دانلود کنپ و بریزم روش همین که دیباگ میاد حله یا ممکنه بازی رو بریزم کار نکنه چون گفتید رو فت کار نمیکنه؟؟
آیا بعدا میتونن دانگرید بسازن یا از نظر فنی امکانش هیچوقت نیست
یه هارد اکسترنال با فرمت exfat نیاز دارید که بازی های دانلود شده رو داخلش بریزید البته اگه هاردتون حجمش بالاست میتونید پارتیشن بندی کنید و یه قسمتش رو با اگسفت فرمت کنید ، بازیهای دانلود شده رو اکسترکت کنید و داخل روت هارد بریزید ، بعد از جیلبریک کنسول برید قسمت دیباگ و بعد داخل گیم و نصب پک رئ انتخاب کنید ، دستگاه من هم فت هست و راحت بازی ها نصب شدندمن فت دارم و دیباگ ستینگ برام میاد ولی هنوز نپیدونپ چطوری بازی رو دانلود کنپ و بریزم روش همین که دیباگ میاد حله یا ممکنه بازی رو بریزم کار نکنه چون گفتید رو فت کار نمیکنه؟؟
از این سایت دانلود کن دوست عزیزدوستان کسی لینک سالم اپدیت ریکاوری 5.05 داره؟