محمد جان مشکل همون خاموش شدن هستش کلا اگه وسط راه بدون پاز کردن کامپیوتر و یا هر دستگاهی که از نت داره فایل میگیره برق قطع بشه و اتصال به نت قطع بشه اگه تو همون لحظه اول بتونی پاز کنی شاید بشه کاری کرد ولی اگه چند وقتی بمونه همینجوری فایل خراب میشه نمونشم همین دوست من LBP رو همزمان که با برگشتن استور دادن گزاشته بود با کنسول دانلود بشه که وسط راه فیوز خونشون میپره و بعد از اینکه درست میکنه و دانلود رو میره آخرش موقع نصب error میده و مجبور میشه پاکش کنه و دوباره دانلود کنه کل مطلبم اینه که اگه خودت پاز کنی مشکلی نداره ولی اگه اتصال قطع بشه فایلت خراب میشهمرسی از دوستان جواب سوال دوست اولمون که میگن تو بازی میره اینه که بله میره تو بازی . اون که مشکلی نیست .
در جواب بلک جان هم بگم که اصلا بازی نصب نیست رو دستگاه . نه سیو داره نه هیچ فایلی ...یه بار رفتم تو بازی بعدش همه چیزو پاک کردم و رفتم تو کار دانلود پچ ها که فعلا اینطوری شده .
آقای مالک هم من منظورشون رو از پاش نمیفهمم . منظورتون پازه ؟ (Pause) ... اگه آره باید بگم که این فایل رو با idm داشتم دانلود میکردم بعد نصف شب اومدم دیدم کامپیوتر خود به خود خاموش شده . بعد روشن کردم دیدم فایل 40% رفته ولی Resume کردم و تمومش کردم ...
یه سوال دیگه این کامپیوترم وقتی داره دانلود میکنه ولی موس تکون نمیخوره خودش خاموش میشه چرا؟ یعنی دکمه پاور رو که میزنم میبینم کامپیوتر Log off شده بوده ...