آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

دوستان من نگرفتم یعنی واسه این کار هم Pc و هم PS3 باید به یه مودم وصل بشن ؟؟؟؟
چون من فقط میتونم یکی رو به مودم وصل کنم و همزمان نمیتونم !

بله هر دو باید به اینترنت دسترسی داشته باشن
میتونین pc رو به مودم وصل کنید و اینترنت رو از طریق شبکه با ps3 شیر کنید

• Like
Reactions: .:Metallica:.
دوستان من نگرفتم یعنی واسه این کار هم Pc و هم PS3 باید به یه مودم وصل بشن ؟؟؟؟
چون من فقط میتونم یکی رو به مودم وصل کنم و همزمان نمیتونم !

آره علی.حالا نمیدونم مدل مودمت چیه ولی من که TP-Link 8817 دارم با USB مودم رو وصل کردم کامپیوتر و با LAN به PS3

• Like
Reactions: .:Metallica:.
کاری نداره عین همون کاری که برای بازی ها میکردی همینم برای این انجام بده خودش که بهت پیغام آپدیت رو بده ok کنی میریزه تو کنسول دقیقا همون روش پست اول رو برو چون اینجور که من فهمیدم آپدیت های ریجن ها فرق میکنه

آقا از بچه های غرب تهران کسی هست که پچ بازی GT5 رو با pc دانلود کرده باشه و من بیام ازش بگیرم؟آخه حجمش خیلی زیاده و اگه حساب کنی یه 4-5 تومنی آب میخوره برام!آخه اینترنت من حجمیه!

آقا از بچه های غرب تهران کسی هست که پچ بازی GT5 رو با pc دانلود کرده باشه و من بیام ازش بگیرم؟آخه حجمش خیلی زیاده و اگه حساب کنی یه 4-5 تومنی آب میخوره برام!آخه اینترنت من حجمیه!

سلام میتونی لینکش رو بهم بدی واست دانلود کنم.

آقا یکی به داد ما برسه !
یه آپدیت 700 مگی گرفتم حالا میخوام بریزم توی PS3 نمیشه !
به یه نکته ای هم بر خوردم الان IP ایم عوض شده ! از 192.168.1.33 شده 192.168.1.34 !
لطفا کمک کنید !

آقا یکی به داد ما برسه !
یه آپدیت 700 مگی گرفتم حالا میخوام بریزم توی PS3 نمیشه !
به یه نکته ای هم بر خوردم الان IP ایم عوض شده ! از 192.168.1.33 شده 192.168.1.34 !
لطفا کمک کنید !
هول نکن میتونی وصلش کنی
الان دقیقا مثل مراحل پست اول رو رفتی؟
ببین او اولین جای خالی که اون فایل xml رو میزنی باید حتما سیو رو بزنی ها
بعد بیعد از اینکه لینکت اومد اون پایین روش 2 بار کلیک کن گزینه add میشه آپدیت اونوقت اون آپدیت رو بزن
مطمئنی کنسولت وصل میشه؟ با تنظیمات پروکس-ی؟
آنتیویروس و فایروالتو disable کردی؟

• Like
Reactions: ARTiCiX
هول نکن میتونی وصلش کنی
الان دقیقا مثل مراحل پست اول رو رفتی؟
ببین او اولین جای خالی که اون فایل xml رو میزنی باید حتما سیو رو بزنی ها
بعد بیعد از اینکه لینکت اومد اون پایین روش 2 بار کلیک کن گزینه add میشه آپدیت اونوقت اون آپدیت رو بزن
مطمئنی کنسولت وصل میشه؟ با تنظیمات پروکس-ی؟
آنتیویروس و فایروالتو disable کردی؟
آقا درست شد .. فکر کنم گفتی آپدیت رو بزن درست شد مرسی ..:d.

دوستان من يه مشكلي واسم پيش اومده وقتي ميخوام با اين برنامه ps3 p ro x y كار كنم وقتي كه ميرم توي gt5 تا فايلهارو بريزم رو ps3 يهو singned out ميشه
ضمنا اينو بگم كه كانكت ميشه ولي وقتي ميرم توي gt5 كه فايلهارو بريزم روي ps3 يهو signed out ميشه
خواهشا يكي كمك كنه

آخرین ویرایش:
دوستان من يه مشكلي واسم پيش اومده وقتي ميخوام با اين برنامه ps3 p ro x y كار كنم وقتي كه ميرم توي gt5 تا فايلهارو بريزم رو ps3 يهو singned out ميشه
ضمنا اينو بگم كه كانكت ميشه ولي وقتي ميرم توي gt5 كه فايلهارو بريزم روي ps3 يهو signed out ميشه
خواهشا يكي كمك كنه

خوب sign out شدن که مشکلی نداره که !
اصولا شما وقتی داری بازی رو آپدیت میکنی باید هم sign out بشه
اتفاقا من خودم هم دارم GT5 رو آپدیت میکنم.
البته الان فقط فایل اولیش که 600 مگه دارم و تازه میخوام دومیش که 300 مگه رو بزنم که تو کامپیوتر دانلود بشه تا بعد ببینم چی کار میشه کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or