یکی سوال منو جواب بده لطفا .
من الان یه هارد 120 دارم . که میخوام به جای 40 بزارم رو دستگاه .
اول باید یه بک آپ از 40 بگیرم ؟ بعد از گرفتن بک آپ اونو کجا بریزم ؟ وقتی هاردو در میارم بک آپ هم بی استفاده میشه دیگه ! چون رو هارد بوده ! مگر اینکه بشه بریزم رو فلش !!!
میشه بک آپ رو بریزم رو فلش ؟
.............................
قسمت دوم سوال .
هارد جدید رو میزارم تو کنسول و روشن میکنم . فرمت کردن میخواد ؟!!!
از کجا باید فرمتش کنم ؟
بعد از فرمت باید چیکار کنم ؟
لطفا کاملا توضیح بدید .
سلام به همه دوستان عزیز
من یک ps3 اسلیم 120 گیگ دارم که می خوام هارد جدید روش بندازم
یک هارد سیگیت مدل goflex pro با 7200rpm و 500 گیگ واسش خریدم که می خوام عوض کنم اما چند سوال داشتم
1- سرعت این هارد روی PS3 از خود هارد ps3 که مدل هیتاچی بود بیشتر هست ؟
2- الان کاستون 3.55 روش نصبه اگر این هارد رو نصب کنم و پیغام آپدیت بده می تونم مجدد اول ارجینال 3.55 رو بریزم و در آخر کاستوم 3.55 رو بریزم؟ این روش درسته؟ 5.6 که نمی خواد؟
3- احتیاجی نیست که به منوی ریکاوری برم برای ریختن کاستوم 3.55 ؟
4- نکته اساسی: من 3.55 ارجینال و کاستوم رو از سایت PS3 HACK گرفتم و از اونجا که دستگاه من پال هست بنظرتون ورژن های دانلودی هم پال بوده و موقع ریختن ارور نمیده؟ اگر میده از کجا 3.55 ارجینال و کاستوم پال پیدا کنم ...ممنون اگر لینک بدین
5- اگر نتونستم تعویض کنم و بعد فرمت هارد توسط PS3 اگر نتونستم کاستوم رو بریزم و خواستم هارد رو برگردونم به قابش می تونم دوباره با کامپیوتر فرمتش کنم که راحت شناسایی بشه؟ چون فرمتش تغییر می کنه
دوستان من همه این صفحات رو خوندم و به جواب هام به طور دقیق نرسیدم... ممنون میشم اگر جواب کامل و دقیق بهم بدید تا همه دوستان هم استفاده کنن...دمتون گرم و ممنون
دوست عزیزم این مسئله که شما میگید صحیح هست اما اگر مارک هارد من هیتاچی بود... اما چون سیگیت هست مثل این دوستان قبلی که با این هارد به مشکل خوردن منم به احتمال قوی به این مشکلاتی که تو پست قبل گفتم بر می خورم ... زود تر پرسیدم تا جواب هارو داشته باشم و بعد بیوفتم به جون PS3 :d ... مرسی از کمکتدوست عزیز برای تعویض هارد تنها کاری که باید بکنی این که وقتی هارد و نسب میکنی و دستگاه رو روشن میکنی به شما پیغام میده که هارد باید فرمت بشه و شما تائید رو میزنید ..
همین
دیگه هیچ کاری نیاز نیست بکنی .. فقط یه مولتی من بریز و حله ..........
دوست عزیزم این مسئله که شما میگید صحیح هست اما اگر مارک هارد من هیتاچی بود... اما چون سیگیت هست مثل این دوستان قبلی که با این هارد به مشکل خوردن منم به احتمال قوی به این مشکلاتی که تو پست قبل گفتم بر می خورم ... زود تر پرسیدم تا جواب هارو داشته باشم و بعد بیوفتم به جون PS3 :d ... مرسی از کمکت
من امروز میخوام برم هارد بگیرم 500 گیگ ...قیمت بدید دوستان سرمون کلاه نره
راستی من ps3 چهل گیگ هست , مشکلی پیش نمیاد که چون بعضیا میگن 40 نمیشه ؟
آقا کی گفته نمیشه مگر 40 گیگ باشه ps3 نیست دیگه مثلا xbox میشه !!!!! چه ربطی داره برادر من... شما عوضش کن به حرف های مفت هم کاری نداشته باش