آموزش تعویض هارد PS3

• Thread starter Thread starter ANBU
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

يعني من دستگاهم را به فريمور 3.55 تبديل كردم و بازي هاي كپي را راحت بازي ميكنم
اگه هارد را عوض كنم دستگاه فريمور 3.56 يا 3.60 را ميخواهد
حالا از كجا دستگاه تشخيص ميده كه فريمور چيه ؟؟؟ يعني نميشه همون فريمور 3.55cfw را دوباره بهش ريخت

ممنون

سلام دستگاه فریمور3.55 هست دستگاههم کپی خوره می خوام هارد 40 رو عوض کنم و جاش هارد جدید بذارم واینکه بعدش آپدیت میخواد و فریمورهای بالاتر دیگه کپی خور نیست ... راهی هست اگه هارد ببرم بالا و باز هم کپی خور بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دستگاه فریمور3.55 هست دستگاههم کپی خوره می خوام هارد 40 رو عوض کنم و جاش هارد جدید بذارم واینکه بعدش آپدیت میخواد و فریمورهای بالاتر دیگه کپی خور نیست ... راهی هست اگه هارد ببرم بالا و باز هم کپی خور بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی نیست جواب مارو بده؟

ببین دوسته غزیز احتمالش کمه چون ابدیت نصب بشه دیگه هیچ راهی نیست که ابدیت را برگردونی به ورژن قبلی و اگر هارد جدید نصب کنی باید حتما ابدیت کنی تا بتوانی هارد را شناسی کنه :|

اگر هارد جدید نصب کنی باید حتما ابدیت کنی تا بتوانی هارد را شناسی کنه :|
فکر میکنم که اینجور نباشه ! ;;)
چون دوست من 3.55 هک شده داره و هاردشو از 40 به 500 ارتقا داد و تنها کار اضافه ای که انجام داد این بود که هارد جدید رو با PS3 فورمت کرد ... و دستگاه در شناسایی هارد جدید مشکلی نداشت.

اموزش تعویض هارد داخلی ps3 fat & slim

اموزش تعویض هارد داخلی ps3 fat
5j6yNAHNxtZJIIvj.medium

r1UCUFT4Ig3maTxS.medium

QYn3N6VDTfiHxZ1I.medium

i3hfMO4AkixJxXGe.medium

ypEbcKC3tTmEIrXB.medium

hSv4G4FrhiJUGOJN.medium

R2QEvZVno5wAWp2h.medium

xSLdfbvToFYJTtXO.medium

SEOUsxZwGOEMW6gX.medium
اموزش تعویض هارد داخلی ps3 slim
yjEnJfIbUWfBGAKK.medium

B3arra1jZhOhYLhE.medium

3mHTG61FPCVEjfHU.medium

LYUgcPlCB6oUgWWF.medium

BlchHIOfpKTQ1A34.medium

EeIO6KxlyYIdxh2Y.medium

iTAUF6QsloXFjQRV.medium

PNEmOpqrtUvT54rM.medium

با سلام

دوست عزیز برای تعویض هارد فرمت کردن با خود دستکاه لازمه و بعد از اون نصب آپدیت ولی اجباری نیست که بالاترین آپدیتو روش بریزی ولی باید ورژن آپدیتت کمتر از اونی که آخرین بار روی کنسولت نصب بوده نباشه. پس می تونی با همون 3.55 کارت رو انجام بدی.

• Like
Reactions: T Elite x
من هیتاچی 500 گیگ گداشتم
فقط همون اول هاردو فرمت میکنه
همین

نه آپدیت میخاد
نه سوالی اضافه میپرسه !
دوست عزیز از هاردت راضی هستی؟امروز میخوام یه هیتاچی 500 بگیرم قیمتش 73ت.سرعتش چطوره؟درحد هارد فابریک ps3 هست؟

دوست عزیز از هاردت راضی هستی؟امروز میخوام یه هیتاچی 500 بگیرم قیمتش 73ت.سرعتش چطوره؟درحد هارد فابریک ps3 هست؟

اتفاقا منم همون هاردمو با همون قیمت و همین برند گرفتم

عالیه داداشم
شک نکن
لودینگ بازیا حداقل 25% سریعتر شده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or