آموزش تعویض هارد PS3

• Thread starter Thread starter ANBU
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها من یه راهنمایی میخواستم من مدل Slim 250GB دارم به دلیل اینکه گیم هایی که

میخوام اجرا کنم زیادن و از هارد اجرا میشن میخوام به 500یا 640 ارتقا بدم در مورد مشخصات هارد مشکلی ندارم و مراحل کار دو تا سوال دارم اول اینکه هارد فابریک خود سیستم سرعت و بافرش چقدره ؟که با تعویض هارد سرعت لود رو بالاتر ببرم.

ثانیا وقتی هاردو تعویض کردم و فرمت شروع شد و بک آپ رو ریختم ازم فریم ویر میخواد و باید

دوباره کپی خورش کنم؟

اگه راهنماییم کنید خیلی ممنونتون میشم.:x

سلام بچه ها من یه راهنمایی میخواستم من مدل Slim 250GB دارم به دلیل اینکه گیم هایی که

میخوام اجرا کنم زیادن و از هارد اجرا میشن میخوام به 500یا 640 ارتقا بدم در مورد مشخصات هارد مشکلی ندارم و مراحل کار دو تا سوال دارم اول اینکه هارد فابریک خود سیستم سرعت و بافرش چقدره ؟که با تعویض هارد سرعت لود رو بالاتر ببرم.

ثانیا وقتی هاردو تعویض کردم و فرمت شروع شد و بک آپ رو ریختم ازم فریم ویر میخواد و باید

دوباره کپی خورش کنم؟

کسی نیست که راهنمایی کنه؟/:)

دوباره کپی خورش کنم؟

در رابطه با سوال دومت باید بگم که مشکلی برا فریم ور فعلیت پیش نمیاد!!!

دستتون درد نکنه یعنی وقتی هارد عوض کنم و بک آپ رو روش بریزم دیگه کار دیگه ای نیاز نداره؟

وقتی بک آپ رو منتقل میکنیم دستگاه دارای ورژن اورجینال میشه؟یا اصلا آب دیت میخواد؟
فقط ازت ابدیت میخواد
ببین خودش مینویسه ابدیته چه ورژنی همین;):)

دوستان من باید برم بگم هارد لب تاپ میخوام ؟

500gig بهترین مدلشو واسم بگید چیه tnx

تا اونجایی که من اطلاع کسب کردم هارد لب تاپ ساتا با سرعت های 7200RPM,10000RPM,14000RPM و بافر 16 مگ مناسبه اگر برند سی گیت هم باشه که چه بهتر;)

آخرین ویرایش:
ما هارد ps3 مون 120 هست ، یعنی میتونیم این هارد رو ارتقاء بدیم واسه بازیهایی که از هارد داخلی اجرا میشن ؟
اگه میشه کامل توضیح بدید

بله شما راحت میتوانی هارده کنسول را بیشتر کنید
اول باید یک بکاب بگیری روی یک هارده دیگه و بعدش و اون را در بیاری و بعدش جدیده را بذاری داخله دستگاه و یک ابدیت بکنی تا دستگاه را بشناسه
میتوانی هاردت را تا 750 ارتقا بدی :d:x

ما هارد ps3 مون 120 هست ، یعنی میتونیم این هارد رو ارتقاء بدیم واسه بازیهایی که از هارد داخلی اجرا میشن ؟
اگه میشه کامل توضیح بدید

دوست عزیز فقط هر هاردی میگیری 5400 RPM نگیر چون سرعت لودینگ بازیها و کپی شدن تو دستگاه خیلی کمتر از هارد اورجینال خودش هستش سعی کن 7200 RPM تهیه کنی من 5400 RPM خریدم از سرعتش راضی نیستم دیرتر بازی توش کپی میشه و لودینگها طولانی تر هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or