نه مشکلی نداره خیلی راحت میتوانی اطاعاتت را کپی کنی:dسلام دوستان من میخوام یک هارد اکسترنال یک ترابایت برای ps3 بخرم ودر ظمن هاردم میخوام usb 3 باشه ایا usb3 با ps3 ساز گاری داره مشکلی در هنگام کپی اطلا عات پیش نمیاد
اقا من الان یه هارد 40 گیگ دارم که مال کنسول چجوری میتونم از این هارد به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنم ؟
به جز قاب هارد اکسترنال دیگه چی لازم داره
هارد باید فرمت چیزی کنم یا نه ؟
لطفا راهنمائی کنید ممنون
خوب صددرصد 2 ترا برای شما بهتر و بازی های بیشتری میتوانی بریزی و ذخیره کنی و بدون هیچ مشکلی بازیش کنیدوستان من چند صفحه عقب رو خوندم و یه سوال کوچیک واسم پیش اومد !
من کدوم این کارا رو کنم بهتره ؟
1- یه هارد اکسترنال USB دو ترابایت بگیرم و همه بازی ها رو بریزم روش و به PS3 وصل کنم ؟
در این حالت باید هر بازی رو که میخوام بازی کنم دوباره انتقال بدم به هارد اصلی و داخلی PS3 ؟(مثلا اگه 60 گیگ باشه!)
2- یه هارد 2.5" 640 یا 500 گیگ لپتاپی بگیرم و با هارد اصلی خود کنسول عوضش کنم و اونوقت بازی ها رو که رو دیویدی (5گیگ) تهیه کردم رو انتقال بدم روی هارد PS3 ؟ (یا در این حال هم از هارد اکسترنال یا PC استفاده کنم ؟)
بسی متشکریم !
خواهش میکنم برادرمرسی برادر !
بیشتر منظورم از مورد اول این بود که باز هم باید بازی رو به هارد اصلی کنسول منتقل کنم ؟ یا میشه از روی اکسترنال بازی کرد ؟
بله میشه بازی کرد ولی۲ تا اما وجود داره:مرسی برادر !
بیشتر منظورم از مورد اول این بود که باز هم باید بازی رو به هارد اصلی کنسول منتقل کنم ؟ یا میشه از روی اکسترنال بازی کرد ؟
تا 700 گیگ میتونین ارتقاء بدین بیشتر از این ساپورت نمیکنه ..سلام دوستان يه راهنمايي ميخواستم
كسي هست كه هارد پي اس 3 شو ارتقا داده باشه ميخوام هارد 500gb بذارم ميخواستم ببينم ساپورت ميكنه و چه ماركي بهتره
ضمنا دستگاهم 80gb فت هستش
تونستی مشکلت رو حل کنی یا نه ؟مشکل:
دوستان من یک هارد WD 500gig usb 3 گرفتم که تبدیلش کردم به fat32 اما مشکل اینجاست که ps3 slim این هارد رو نمیشناسه ولی ps3 fat شناخت!!!!!
هالا نمیدونم چیکار کنم هاردمم پس نمیگیرن.
سلام.
من میخاستم هارد داخلی دستگاه رو از 120 به 250 یا 500 ارتقا بدم! دستگاه هم کپی خور نشده!
دلیل این آپگرید هم اینه که چون فایلهای دانلودی چه پچ و چه DLC و چه بازی های دانلودی! هارد پر شده!!
سوال اینجاست که. من میخام اطلاعات هارد 120 GIG رو به هارد 500 GIG انتقال بدم! و دیتای قبلیم از دست نره!
راهی هست؟؟ چه باد کرد؟؟