آموزش تعویض هارد PS3

• Thread starter Thread starter ANBU
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باید یک بک اب بگیری تا اطلاعاتت از بین نره
سعی کن یک هارده چیزی پیدا کنی و توی اون بک اب بگیری و وقتی هارد نو را وصل کردی بک اب را بریزی توش این طوری بهتره:d
من یه دونه هارد اکسترنال دارم که میخوام بهش وصل کنم !! بعد اونوقت هارد دیگه از کجا بیارم :D!
به خود پی اس اعتماد نمیشه کرد بک آپ گرفت؟ !

من یه دونه هارد اکسترنال دارم که میخوام بهش وصل کنم !! بعد اونوقت هارد دیگه از کجا بیارم :D!
به خود پی اس اعتماد نمیشه کرد بک آپ گرفت؟ !

خوب شما باید بک اب تان را جای بذاری خوب پس میخواهی بک اب را کجا بذاری باید حتما یک هارده دیگه داشته باشی تا وقتی هارد جدید را نصب میکنی بک اب را بریزی توش درسته یا نه

سلام من هارد پلی 3 خودمو عوض کردم همه چی خوبه ولی موقعی که میخواد os رو نصب کنه میگه که باید فریمور 3.56 یا بالاتر رو بذارم دستگاه من کپی خور شده اگه به 3.56 اپدیت کنم دیگه فعلان نمی تونم از کپی خورش استفاده کنم لطفان کمکم کنید که باید چیکار کنم در ضمن کنسول من PS3 fat 40gb هستش

سلام من هارد پلی 3 خودمو عوض کردم همه چی خوبه ولی موقعی که میخواد os رو نصب کنه میگه که باید فریمور 3.56 یا بالاتر رو بذارم دستگاه من کپی خور شده اگه به 3.56 اپدیت کنم دیگه فعلان نمی تونم از کپی خورش استفاده کنم لطفان کمکم کنید که باید چیکار کنم در ضمن کنسول من PS3 fat 40gb هستش
بیشتر از 100 بار من رفع این مشکل رو توضیح دادم.
رجوع به تاپیک Kmeaw و صفحات قبلی اون.

باید یک بک اب بگیری تا اطلاعاتت از بین نره
سعی کن یک هارده چیزی پیدا کنی و توی اون بک اب بگیری و وقتی هارد نو را وصل کردی بک اب را بریزی توش این طوری بهتره:d

منظور شما از Back Up گیری روش خاصی هست؟ یا فقط گپی پیست کردن؟؟!!

اگر روش خاص شامل برنامه میشه ممنون میشم برنامه رو معرفی کنی و لینک بدی!!

اما در مورد روش دوم! کپی پیست! منظورت اینه که PC وصل کنم؟

اما PC هارد های PS3 رو شناسایی نمیکنه!!

بیشتر توضیح بده لطفآ

با سلام .
من یه ps3 40 g دارم که cfw 3.55 روش نصبه و کپی خوره . حالا اگه بخوام یه هارد 500 روش بندازم این cfw 3.55 از بین میره یانه ؟ اگه بکاپ بگیرم از اطلاعات دستگاه کپی خور میمونه یا احتیاجی به این کار نیست و بدون بکاپ هم کپی خور میمونه ؟

با سلام .
من یه ps3 40 g دارم که cfw 3.55 روش نصبه و کپی خوره . حالا اگه بخوام یه هارد 500 روش بندازم این cfw 3.55 از بین میره یانه ؟ اگه بکاپ بگیرم از اطلاعات دستگاه کپی خور میمونه یا احتیاجی به این کار نیست و بدون بکاپ هم کپی خور میمونه ؟

بله ابدیت میمونه ولی ممکنه وقتی فرمتش کردی بگه به ابدیت جدید احتیاج داره که این یکمی مشکل سازه
بکاب که بگیری بهتره است و کپی خورت هم میپره باید از اول کپی خور کنی :|

ps3 hard nemishnase

salam.man ye hard 320gb seagate vase ps3 kharidam.hardo jaygozim kardam baad ke dasgamo roshan kardam en peyghamo mide : cannot start.the correct hard disk was not found moshkel a kojast khaheshan komakam konid

منظور شما از Back Up گیری روش خاصی هست؟ یا فقط گپی پیست کردن؟؟!!

اگر روش خاص شامل برنامه میشه ممنون میشم برنامه رو معرفی کنی و لینک بدی!!

اما در مورد روش دوم! کپی پیست! منظورت اینه که PC وصل کنم؟

اما PC هارد های PS3 رو شناسایی نمیکنه!!

بیشتر توضیح بده لطفآ

یعنی واقعآ من موندم چقدر جواب مفید! چقدر آدم کار راه بنداز!!

دوستان من فریم ورم الان 3.55 رو نشون میده؟!
هاردم رو هم عوض کردم؟
الان کاستوم فریم ورش پریده یا نه؟
همه فولدرها و پوشه هایی که بود رو داره برای اینستال پکیج و این چیزا!
فقط وقتی هارد رو وصل کردم گفتش که فرمتش کن فرمت کردم حتی پروفایلمم توش هستش!!!
.
یعنی پاک نشده بعد از عوض کردن دستگاه!

کاستوم فریم ورم؟و پرونده الآن یعنی؟!

اخرین ابدیت را نصب کن تا دوباره کار کنه وقتی هاردت را عوض میکنی بهت میگه ابدیت لازم داره و بعداز ابدیت هم فرمت خلاصه میله خودته این روش را باید انجام بدی تا بشناسش

سلام
من امشب یه هارد لپتاپی 500 سیگیت گرفتم وقتی به PS3 وصلش میکنم و کنسول رو روشن میکنم میگه که دکمه PS رو بزن اونو که میزنم ایندفعه یه پیغام میاد که Select+Start رو فشار بده
اینکارم که میکنم شروع میکنه به سرچ کردن اما بعد از چند دقیقه میگه که چیزی پیدا نشد و دوباره میخواد که دکمه Select+Start رو فشار بدم.

اگه کسی هست لطفا راهنمایی کنید حیاتیه

سلام
من امشب یه هارد لپتاپی 500 سیگیت گرفتم وقتی به PS3 وصلش میکنم و کنسول رو روشن میکنم میگه که دکمه PS رو بزن اونو که میزنم ایندفعه یه پیغام میاد که Select+Start رو فشار بده
اینکارم که میکنم شروع میکنه به سرچ کردن اما بعد از چند دقیقه میگه که چیزی پیدا نشد و دوباره میخواد که دکمه Select+Start رو فشار بدم.

اگه کسی هست لطفا راهنمایی کنید حیاتیه

چیزه زیاد مهمی نیست بهت میگه باید ابدیت کنی
باید ابدیت را بریزی توی فلش و از اون طریق دستگاهته ابدیت کنی تا هارد را بشناسهb-)

سلام دوستان
من هارد PS3مو تعویض کردم و قبلش از اطلاعات بکاپ گرفتم اما حالا که میام Restore کنم میگه اطلاعات بکاپ وجود نداره:
There is No Backup Data
کسی تا حالا با این مشکل برخورد کرده؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or