آموزش تعویض هارد PS3

• Thread starter Thread starter ANBU
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان من می خوام یه هارد 750 اکسترنال بگیرم و با هارد داخلی کنسول عوضش کنم و بعد هارد کنسول رو بزارم به جای هارد اکسترنال استفاده کنم.
چه مدل هاردی رو پیشنهاد می کنین؟
قیمتش هم مناسب باشه!!!(الآن قیمت هارد 500 اکسترنال با 750 اکسترنال خیلی اختلاف داره؟صرف با کدومه؟)
ممنون
پیشنهاد میکنم عزیز شما بری سایت www.tomshardware.com چارت Chart بهترین هاردهارو ببینی ..
اونجا بهترین منبع برای تشخیص بهترین هارد هست ..

سلام
دوستان این جوری هم نیست که ps3 فایل سیستم خاصی نداشته باشه یا کسی ندونه چیه .
فایل سیستم ps3 از نوع SPU هستش که تا جایی که من خودم می دونم یه مدل از فایل سیستم ext3 هستش و برای ماشین های ppc کاربرد داره.
وقتی توی osها شناسایی نمیشه یعنی سیستم فایل مشخصی نداره.

وقتی توی osها شناسایی نمیشه یعنی سیستم فایل مشخصی نداره.
عزیز fs سیستم عامل mac os x رو هم os ها نمی شناسن این دلیل نمی شه که سیستم فایل مشخصی نداشته باشه.
سیستم فایل داره ولی کسی هنوز راه انداز برای مونت کردنش رو os ها ننوشته.

عزیز fs سیستم عامل mac os x رو هم os ها نمی شناسن این دلیل نمی شه که سیستم فایل مشخصی نداشته باشه.
سیستم فایل داره ولی کسی هنوز راه انداز برای مونت کردنش رو os ها ننوشته.
مثکه... خودت داری میگی fs پس مشخصه چیه.
اینو که میدونیم سیستم فایل داره ولی وقتی تو osها (تحت اینا بتونه خونده بشه یا بهتر بگم محتویاتش دیده بشه) شناسایی نمیشه بدرد نمیخوره.
تو همون لینکایی هم که گذاشتی کسی دقیقا نمیدونه چیه فقط حدس و گمانه خواهشا دیگه این بحث رو ادامه نده.

سلام
لطفا منو یکی راهنمایی بکنه...تقریبا سه هفته پیش یک هارد 500 اکسترنال مدل سیگیت خرید خیلی هم کم استفاده شده امروز که به pc وصل کردم دیگه شناسایی نمیشه...چراغش روشن میشه ولی pc نمیشناسش...روی یک کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم بازم نشد...
هر کی میتونه لطفا کمک بکنه...

با سلام
بنده يك هارد 500 گيگ seagateدارم كه با همون روش گفته در پست هاي قبلي با ساختار fat32 جايگزين هارد ps3 كردم بعد از فرمت توسط ps3 پيغامي مبني بر اتصال فلش جهت نصب ورژن 3.41 ظاهر شد كه با اتصال فلش حاوي اين ورژن فايل آبديت شناسايي نگرديد ودستگاه در همين پيغام گير كرد.با ورداشتن هارد و جايگزيني هارد40اصلي دستگاه ps3 به حالت اول برگشت ولي هارد 500 ديگه بوسيله لب تاپ شناسايي نميشه يعني توي my computer ديده نميشه ولي پيام شناسايي مموري در آيكون پايين ويندوز ظاهر ميشه.
لطفا جهت ارتقا هارد ps3 و شناسايي هارد توسط كامپيوتر راهنمايي كنيد.دستگاهps3 اصل ژاپن از نوع fat مي باشد.

آخرین ویرایش:
با سلام
بنده يك هارد 500 گيگ seagateدارم كه با همون روش گفته در پست هاي قبلي با ساختار fat32 جايگزين هارد ps3 كردم بعد از فرمت توسط ps3 پيغامي مبني بر اتصال فلش جهت نصب ورژن 3.41 ظاهر شد كه با اتصال فلش حاوي اين ورژن فايل آبديت شناسايي نگرديد ودستگاه در همين پيغام گير كرد.با ورداشتن هارد و جايگزيني هارد40اصلي دستگاه ps3 به حالت اول برگشت ولي هارد 500 ديگه بوسيله لب تاپ شناسايي نميشه يعني توي my computer ديده نميشه ولي پيام شناسايي مموري در آيكون پايين ويندوز ظاهر ميشه.
لطفا جهت ارتقا هارد ps3 و شناسايي هارد توسط كامپيوتر راهنمايي كنيد.دستگاهps3 اصل ژاپن از نوع fat مي باشد.
با سلام
اقا ما یه هارد 500 گیگ رو با روش گفته شده در سایت شما زدیم ترکوندیم چرا کسی جوابگو نیست
بابا بگید چکار کنیم که هارد درست بشه وبشه مشکل افزایش هارد ps3 حل کرد.)x)x)x)x)x)x)x)x

یه هارد اکسترنال Seagate خریدم . .
2.5
نصب میکنم به سیستم .. ( روی چندتا سیستم تست کردم )
هارد رو میشناسه اما درایو نمیسازه .. مشکل کجاس ؟

سلام
اقا لطفا یکی در مورد تعویض هارد ps3 جهت افزایش مقدار اون راهنمایی کنه.
تو این تاپیک هرچی پیغام گذاشتیم کسی به داد ما نرسید.
من طبق آموزش سایت عمل کردم ولی وقتی هارد جدید رو راه اندازی میکنم پیغام میده که برای نصب نرم افزار با ورژن 3.41 یا پایین تر مموری حاوی این نرم افزار رو به usb وصل کن.وقتی این کار رو می کنم شروع به نصب نرم افزار 3.41 میکنه و تا 70در صد پیش میره بعد پیغام میده که نرم افزاری پیدا نشد برای نصب نرم افزار با ورژن 3.41 یا پایین تر مموری حاوی این نرم افزار رو به usb وصل کن. لطفا راهنمایی کنید.
تمام موارد رو چک کردم با همین نرم افزار هم سیستمم رو ارتقا دادم مشکلی نداشته فقط روی هارد جدید این ایراد رو میگیره.هارد 500گیگ(fat32فورمت)seagate و دستگاه 40fat اصل ژاپن
یک دستگاه دیگه از دوستم گرفتم و هارد 500 گیگی رو که تو دستگاه من مشکل داشت تو اون دستگاه جایگزین کردم و در کمال تعجب دیدم که اصل مشکلی نداره و بلافاصله دستگاه اونو فورمت کرد واصلا نرم افزار نخواست یعنی بلافاصله بعد از جایگزینی تو محیط ps3 بالا اومد و اصلا از من چیز دیگه ای نخواست وبا یک فورمت ساده و ری استارت شدن منوی اصلی اومد.من دستگاه دوستمو با همون ورژن 3.41 که تو فلش خودم هست قبلا ارتقا دادم.بعد از فورمت کردن هارد با دستگاه دوستم بک آپ دستگاه خودمو رو که قبلا گرفته بودم روی این هارد نصب کردم و بعد که این هارد(500) مثل دستگاه خودم شد فقط با ظرفیت بالاتر اونو تودستگاه خودم گذاشتم وباز هم همون شرایط پیش اومد و ازم نصب نرم افزار رو خواست من که این هارد رو کاملا برای راه اندازی اماده کردم و نرم افراز هم روش هست پس چرا اون تودستگاه دوستم اجرا میشه ولی تودستگاه من نه???????????????? ضمنا من هارد دستگاه دوستمو هم که میزارم باز همین اشکال رو میگیره یعنی دستگاه من فقط با هارد اصلی خودش بالا میاد و هارد دستگاه دیگه ای رو لود نمیکنه (دستگاه دوستم fat40 چینی) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک:(:(:(:(:((:((:((:((:((:((:((:((:((

سلام

اقا لطفا یکی در مورد تعویض هارد ps3 جهت افزایش مقدار اون راهنمایی کنه.
تو این تاپیک هرچی پیغام گذاشتیم کسی به داد ما نرسید.
من طبق آموزش سایت عملکردم ولی وقتی هارد جدید رو راه اندازی میکنم پیغام میده که برای نصب نرم افزار باورژن 3.41 یا پایین تر مموری حاوی این نرم افزار رو به usb وصل کن.وقتی این کار رومی کنم شروع به نصب نرم افزار 3.41 میکنه و تا 70در صد پیش میره بعد پیغام میده کهنرم افزاری پیدا نشد برای نصب نرم افزار با ورژن 3.41 یا پایین تر مموری حاوی ایننرم افزار رو به usb وصل کن. لطفا راهنمایی کنید.
تمام موارد رو چک کردم با همیننرم افزار هم سیستمم رو ارتقا دادم مشکلی نداشته فقط روی هارد جدید این ایراد رومیگیره.هارد 500گیگ(fat32فورمت)seagate و دستگاه 40fat اصل ژاپن

یک دستگاه دیگه از دوستم گرفتم و هارد 500 گیگی رو که تو دستگاه من مشکل داشت تو اون دستگاه جایگزین کردم و در کمال تعجب دیدم که اصل مشکلی نداره و بلافاصله دستگاه اونو فورمت کرد واصلا نرم افزار نخواست یعنی بلافاصله بعد از جایگزینی تو محیط ps3 بالا اومد و اصلا از من چیز دیگه ای نخواست وبا یک فورمت ساده و ری استارت شدن منوی اصلی اومد.من دستگاه دوستمو با همون ورژن 3.41 که تو فلش خودم هست قبلا ارتقا دادم.بعد از فورمت کردن هارد با دستگاه دوستم بک آپ دستگاه خودمو رو که قبلا گرفته بودم روی این هارد نصب کردم و بعد که این هارد(500) مثل دستگاه خودم شد فقط با ظرفیت بالاتر اونو تودستگاه خودم گذاشتم وباز هم همون شرایط پیش اومد و ازم نصب نرم افزار رو خواست من که این هارد رو کاملا برای راه اندازی اماده کردم و نرم افراز هم روش هست پس چرا اون تودستگاه دوستم اجرا میشه ولی تودستگاه من نه???????????????? ضمنا من هارد دستگاه دوستمو هم که میزارم باز همین اشکال رو میگیره یعنی دستگاه من فقط با هارد اصلی خودش بالا میاد و هارد دستگاه دیگه ایرو لود نمیکنه (دستگاه دوستم fat40 چینی) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک:(:(:(:(:((:((:((:((:((:((:((:((:((
:((:((:((:((:((:((

شما هارد 40 رو بذار توی کنسول و یه بار دیگه فریمور 3.41 رو روش نصب کن ! سعی کن این بار اوون 3.41 که قبلا دانلود کردی رو نریزی و از یه جا دیگه دان کن و بریز و در نهایت ببین تغییری ایجاد میشه یا نه!
ممنون استاد
مشکل از فریمور بود گشتم فریمور مخصوص دستگاهم روی که رجین pal بود پیدا کردم و با نصب اون تمام مراحل با موفقیت انجام شد.به لطف راهنمایی شما حالا یک دستگاه با هارد 500 گیگ دارم
باز هم سپاس گزارم.:d:d:d:d:d#:-s#:-s#:-s#:-s:)):)):)):)):x:x:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or