آموزش تعویض هارد PS3

• Thread starter Thread starter ANBU
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.

من الان تبدیل دارم و میتونم هارد کنسولم رو به pc وصل کنم ...

می خواستم ببینم اگه من هارد رو با pc فرمت کنم ، و بعد بزارمش روی کنسول ، کنسول میتونه هارد رو بخونه ؟؟؟

اگه نمیتونه ، خامش کنم چی (مثل هارد نو) ؟؟؟

مشکلی برا هکش به وجود نمیاد ؟؟؟

آخرین ویرایش:
من هارد 80 رو با 320 هیتاچی با دور 5400 عوض کردم و به راحتی کار داد...
قیمت هارد 50 تومن هاردم که لپ تاپی یعنی 2.5 اینچی بود...
فقط اینو بگم که وقتی هارد جدید رو میزاری باید دوباره فریمور 3.55 رو دانلود کنی و روی فلش بریزی و نصب کنی روی ps3 بعد خودش هارد رو فرمت میکنه و شما دوباره اطلاعات هارد قبلی رو که ازش بک آپ گرفته بودی رو هارد اکسترنالتون رو restore میکنید همین...در ضمن واسه من تروفی هام پرید چون اونا رو syn نکرده بودم ...

فقط اینو بگم که وقتی هارد جدید رو میزاری باید دوباره فریمور 3.55 رو دانلود کنی و روی فلش بریزی و نصب کنی

یعنی هک میپره ؟؟؟

کنسول دوباره به حالت 3.55 اصلی در میاد ؟؟؟

بعدش دوباره میشه هکش کرد ؟؟؟

اگه میشه یکی فرمور 3.55 اصلی رو برام بزاره ...

ممنون.

یعنی هک میپره ؟؟؟

کنسول دوباره به حالت 3.55 اصلی در میاد ؟؟؟

بعدش دوباره میشه هکش کرد ؟؟؟

اگه میشه یکی فرمور 3.55 اصلی رو برام بزاره ...

ممنون.
نه هک نمیپره البته اگه 3.55 رو بریزی نمیپره فقط دستگاه نیاز داره یه فریمور روش نصب باشه که بتونه هاردو بشناسه و فرمت کنه و بعد از اینکه شما هاردو restore کردی اطلاعات قبلیت برمیگرده...
شما اگه فریمورت rebug هست همونو دانلود و نصب کن البته 3.55 رو اگرم مدل دیگری هست همون مدلو نصب کن خیالت راحت هیچ کاری نداره و اصلا از تعویض هارد نترسید و اینقدر سوال نپرسید...

---------- نوشته در 06:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:30 PM ارسال شده بود ----------

یه توضییح کامل میدم واسه تعویض هارد :
== هارد تا 1 ترا رو من شنیدم مشکلی نداره ولی معمولا 500 کافیه برای این کار...
== هاردتون اگه دور 5400 یا 7200 دورش باشه اونقدری که قابل ملاحضه باشه تفاوتی ایجاد نمیکنه در حد چند ثانیه پس خیلی روی این قضیه حساس نباشید من خودم 5400 گرفتم و عالیه..
== هاردتون اگه sata2.0 باشه ps3 اونو ساپورت میکنه و مشکلی نداره ولی چون ps3 تا sata رو بیشتر ساپورت نمیکنه پس از تمام سرعت اون هارد که 3 گیگ بر ثانیست استفاده نمیکنه ولی اون هارد رو میخونه و اصلا مشکلی نداره هاردی که من عوض کردم هم sata2.0 بود..
== هارد باید لپتاپی 2.5 اینچی باشه ....
اگه سوالی بود در خدمتم...

سلام
من بازی DUKEکپی را ریختم و به اشتباه ابدیت کردم به 3.6 با بازی گپی....ایا با عوض کردن هارد می توانم به ورزن پایین تر3.55 برگردونم وقتی از من ابدیت می خواد....؟
اگر راهی هست راهنمایی کنید کلی بازی گرفتم شد زده حال:(

سلام
من بازی DUKEکپی را ریختم و به اشتباه ابدیت کردم به 3.6 با بازی گپی....ایا با عوض کردن هارد می توانم به ورزن پایین تر3.55 برگردونم وقتی از من ابدیت می خواد....؟
اگر راهی هست راهنمایی کنید کلی بازی گرفتم شد زده حال:(
سلام
من به 3.70 آپ کردم :( میشه با تعویض هارد ورژنو عوض کرد؟

سلام
من به 3.70 آپ کردم :( میشه با تعویض هارد ورژنو عوض کرد؟
در جواب شما و اون دوست عزیز بالای باید عرض کنم
Im Sorry
شما هیچ راهی برای برگردوندن 3.6 به 3.55 ندارید
متاسفم
فقط باید صبر کنید
الان شایعاتی هست مبنی بر اینکه با یه کیت میشه دانگرید کرد ولی تا امروز نه در ایران و نه در خارج از ایران کسی نه این قطعه رو دیده و نه باهاش کارکرده
متاسفانه فیرمور روی هارد نصب نمیشه و هیچ راهی هم برای برگردوندنش نیست

---------- نوشته در 11:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:17 AM ارسال شده بود ----------

نه هک نمیپره البته اگه 3.55 رو بریزی نمیپره فقط دستگاه نیاز داره یه فریمور روش نصب باشه که بتونه هاردو بشناسه و فرمت کنه و بعد از اینکه شما هاردو restore کردی اطلاعات قبلیت برمیگرده...
شما اگه فریمورت rebug هست همونو دانلود و نصب کن البته 3.55 رو اگرم مدل دیگری هست همون مدلو نصب کن خیالت راحت هیچ کاری نداره و اصلا از تعویض هارد نترسید و اینقدر سوال نپرسید...

---------- نوشته در 06:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:30 PM ارسال شده بود ----------

یه توضییح کامل میدم واسه تعویض هارد :
== هارد تا 1 ترا رو من شنیدم مشکلی نداره ولی معمولا 500 کافیه برای این کار...
== هاردتون اگه دور 5400 یا 7200 دورش باشه اونقدری که قابل ملاحضه باشه تفاوتی ایجاد نمیکنه در حد چند ثانیه پس خیلی روی این قضیه حساس نباشید من خودم 5400 گرفتم و عالیه..
== هاردتون اگه sata2.0 باشه ps3 اونو ساپورت میکنه و مشکلی نداره ولی چون ps3 تا sata رو بیشتر ساپورت نمیکنه پس از تمام سرعت اون هارد که 3 گیگ بر ثانیست استفاده نمیکنه ولی اون هارد رو میخونه و اصلا مشکلی نداره هاردی که من عوض کردم هم sata2.0 بود..
== هارد باید لپتاپی 2.5 اینچی باشه ....
اگه سوالی بود در خدمتم...
اتفاقا 5400 با 7200 خیلی - تاکید میکنم خیلی - از نظر سرعت فرق داره
برای نمونه تجربه عینی و شخصی :
کپی کردن بازی Playstation move heroes از هارد اکسترنال :
از هارد 7200 RPM خارجی به هارد 7200 RPM داخلی : مدت زمان 47 دقیقه
از هارد 7200 RPM خارجی به هارد 5400 RPM داخلی : مدت زمان 10 ساعت و 39 دقیقه !!
چون شما 5400 خریدین دلیلی نیست که خیلی فرق نکنه
خواهشا در موردیکه اطلاع کامل ندارین اظهار نظر نکنید و دیگر کاربران رو به اشتباه ندازین
و در آخر ما هارد تا 14400RPM هم داریم که من شدید توصیه میکنم دوستان عزیز اگه میتونن از اون استفاده کنن

سلام دوستان خسته نباشید
تا حالا کسی از این هارد های 1ترا سیگیت 2.5اینچی ها داخل پی اس تری انداخته؟خوب کار میکنه؟جواب میده؟
دوست عزیز تو همین انجمن گفته شده که تا 750 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه. پس شما حد اکثر میتونی 750 گیگ بندازی. ( من خودم هم 750 گیگ انداختم روش )

دوست عزیز تو همین انجمن گفته شده که تا 750 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه. پس شما حد اکثر میتونی 750 گیگ بندازی. ( من خودم هم 750 گیگ انداختم روش )
میتونن 1 ترا هم بندازن ولی کنسول 750 گیگ رو بیشتر استفاده نمیکنه میتونن 250 گیگ بقیه رو ویدئو و موزیک بریزن و تو مولتی من ازش استفاده کنن

دوستان من یه هارد 2.5 اینچی لبتاب 160 گیگ دارم میخواستم بدونم اگه بخوام ازش به عنوان هارد اکسترنال(جابه جایی بازی با پی اس 3 رفیقم) استفاده کنم به چی نیاز دارم؟اگه میشه عکس وسیله مورد میاز هم بزارید
ممنون

چندتا سوال داشتم!

من یه هارد ٥٠٠ GB داخلی برایه PS3م گرفتم مدلش seagate اندازش ٢/٥ اینچه . RPM 7200 . sata

مدل دستگامم ٨٠ FAT

١_ از کجا بفهمم که فرمت هاردی که گرفتم چیه؟ و چجوری عوض کنمش؟

٢_وقتی هاردو داخل دستگاه می زارم این پیغام میده!:

cannot start the correct harddisk was not found

مشکل چیه!؟

٣_ خود PS3 هاردو format نمی کنه!؟

لطفا کمک!!
2.gif

برو سایت سیگیت و برنامه disk wizard رو دانلود کن 160-70 مگ هست فکر کنم بعد از طریق اون هارد 500 رو فرمت کن و به فت32 تبدیلش کن بعد کنسول میشناسه تا فرمت نشه نمیشه
همه هارد های ظرفیت بالا ntfs هستن
p.s نمیخواد بگردی بیا این لینکشه
http://www.seagate.com/ww/v/index.j...toid=580a5e3ddbf60110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD
I accept رو بزن دانلود میشه
هاردتون هم باید به pc یا لپتاپ وصل کنی تا بتونی فرمتش کنی
پارتیشن بندی نکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or