آموزش استفاده از یک بازی به طور همزمان بر روی چند دستگاه ( برای اولین بار )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من با یکی از این فروشنده ها صحبت کردم گفت 50 تومان the last رو میریزه اونم همین داستانای لایسنس و نماینده بودن سونی رو میگفت ولی چون من مشهدم گفت کنسولتو بفرست تا واست بازیو کپی کنم طرف آدم معتبریه ولی نمیتونم همینطور اعتماد کنم کسی هست این روش رو تست کرده باشه ؟

The last of us که هنوز نیومده :| بخواد بیاد 7 مرداد :| این چطوری الان میریزه ؟ لابد سونی به ایشون بازی The last of us رو از الان داده و نماینده رسمی سونی توی ایرانه :|:|

طرف به من گفت لطفا اینو بنویس:
من تمام حرفهاتونو میخونم اوکی هر کسی یک نظری داره راحت خوب میرسیم به اصل مطلب شما 2 راه دارید یا از این طرح استفاده کنید یا هیچ هر جوری میخواهید حساب کنید اورجینال یا با هم بشینید گروه تشکیل بدید...نکته مهم باید با خودتون کنار بیاید و رو راست باشید یا به نفعتون هست یا به ضررتون ..من تجربه دارم یک نگاه بندازید تو سایت دیوار ببینید چنتا ویتا کپی خور برا فروش گذاشتند دوستان حالا تو بازار چقدر دستگاه زده میشه خدا داند ..یا یوزرها باید خودتون با من هماهنگ بشید و به نفع خودتون کار کنید یا این طرح رو از هفته دیگه تو پشت شهداری اجرا میکنم ببینید چه کسایی ضرر میکنند فقط یوزرها و کلی کاسب از این طریق پول اضافه میگیرند ..امتحانش مجانی براحتی میشه به اسم کپی تو بازار جا انداخت این طرح و ..من صادقانه با تمامتون صحبت کردم اگر موافق نیستید و همایت نمیکنید اشکال نداره تعجب نکنید از هفته های دیگه تو پشت شهداری پلی 4 کپی خور فروخته بشه هیچ کسی نمیتونه جلوی این داستان و بگیره خیلیها بدون اطلاع هستند و فقط ارزونی براشون مهم هستش ..من انتخاب رو برا خودتون ازاد میزارم اگر نخواستید تو بازار شروع میکنم . و فقط این وسط یوزرها ضربه میخورند که من نمیخوام این اتفاق بیفته وگرنه تو بازار اجرا میکردمش و با شماها بحث نمیکردم ..این بخاطر دوستاشتن شماها بوده ..دیگه صحبتی ندارم هر کسی راه خودشو میره
ممنون میشم اینو تو بازیسنتر بگی عزیز

- - -ویرایش - - -

پس باید تا آگوست صبر کنیم
بهش بگو خیلی ممنون که انقد دلسوزی و اصلنم به فکر مادیات نیستی و فقط به فکر یوزرها هستی =))8-|ببینید سر چند نفر و تا هفته اینده کلاه بزاره این ادم :|

- - -ویرایش - - -

The last of us که هنوز نیومده :| بخواد بیاد 7 مرداد :| این چطوری الان میریزه ؟ لابد سونی به ایشون بازی The last of us رو از الان داده و نماینده رسمی سونی توی ایرانه :|:|
من نمیدونم یه عده ای چجوری اطمینان میکنن کنسولو بدن دست اینا! :|

دوستان حالا اگر ۲نفر شریکی بازی بخرن میتونن با اکانت خودشون انلاین بازی کنن؟ کسی تست کرده؟

منظورش این بود وفتی بیاد با هزینه 50 تومان میریزه نه همین الان .:| این داستان نمایندگی ... نمیدونم والا چی بگم من دیگه هیچی نمیگم یه هفته بخاطر اینکه برخی حقایق رو گفتم بن شدم .:|

به خیال خودتون فکر کنید با این روش داره کار میکنه .

من نمیدونم چرا یکی میاد کار درست رو انجام میده ولکنش نیستید اخه برادر من 20 تومن یا 60 تومن پولیه دنبال راه ارزون ترش هستید به سود طرف چیکار دارید وقتی با یه هزینه خیلی کم بازی + DLC های بازی رو براتون میریزه طرف میگه تو 15 مین بازی رو میریزم یکی دیگه میاد میگه طرف میگه 1 روز بمونه اینجا اخه کی گفت یک روز بمونه اینجا؟ طرف میگه 15 دقیقه شما یه چیز دیگه میگید

شما اصلا از قیمت Webmoney خبر داری از دوست شیرازیت میپرسی میگه Webmoney ؟ اصلا میدونید چی هست ؟ Webmoney کارت های پرداختی برای سایت های روسی هست با IP روسیه نه PSN و ... که قیمتش تو ایران به این شکله لینک 1 لینک 2

شما همون بهتر برید 250 تومن بدید فروشنده ها واسه هر بازی از حلقتون بکشند بیرون روشم 70 تومن سود کنند شما هم بگید نوش جان خواهشا کسی مثل اینو خرابش نکنید چون تو کل کشور های خارجی با این روش بازی میگیرن ( اکثرا ) .

طرف هر وقت یاد گرفت حمایت رو درست بنویسه بعد بیاد اینجا نظر بده !!
یکی نیست بگه اگه میخوای به نفع گیمر ها این کار رو انجام بدی چرا به دروغ میگی من نماینده سونی هستم و لایسنس 5 ساله میدم !!! خب بگو یه باگ پیدا کردم بقیه هم استفاده کنن به نفع گیمر ها هم میشه .

آخرین ویرایش:

من نمیدونم چرا یکی میاد کار درست رو انجام میده ولکنش نیستید اخه برادر من 20 تومن یا 60 تومن پولیه دنبال راه ارزون ترش هستید به سود طرف چیکار دارید وقتی با یه هزینه خیلی کم بازی + DLC های بازی رو براتون میریزه طرف میگه تو 15 مین بازی رو میریزم یکی دیگه میاد میگه طرف میگه 1 روز بمونه اینجا اخه کی گفت یک روز بمونه اینجا؟ طرف میگه 15 دقیقه شما یه چیز دیگه میگید

شما اصلا از قیمت Webmoney خبر داری از دوست شیرازیت میپرسی میگه Webmoney ؟ اصلا میدونید چی هست ؟ Webmoney کارت های پرداختی برای سایت های روسی هست با IP روسیه نه PSN و ... که قیمتش تو ایران به این شکله لینک 1 لینک 2

شما همون بهتر برید 250 تومن بدید فروشنده ها واسه هر بازی از حلقتون بکشند بیرون روشم 70 تومن سود کنند شما هم بگید نوش جان خواهشا کسی مثل اینو خرابش نکنید چون تو کل کشور های خارجی با این روش بازی میگیرن ( اکثرا ) .

ما ۲۵۰ بدیم بازی بهتر از اینه که یه نفر ما رو گاگول فرض کنه؟یارو خارجی زحمت میکشه کنسول رو کپی خور میکنه به طور علنی شیر میکنه این آقا یه روش پیدا میکنه بعد میاد میگه من عمده فروش سونی ام؟برو جمع کن باو.
بهتون گفتم مگه نمیگه هر بازی ۲۰ تومن ۲۰۰ هم پیش پرداخت؟من به مشتریم توی شهر خودمون میگم تعویض دیسک فیزیک ۲۰-۳۰ تومن به علاوه اینکه بازی اوریجینالی که خریده همیشه مثل پول نقد تو دستشه.
بعدم شاید یکی دلش نخواد دستگاهش هروقت خواست بازی بریزه یروز بره دست فروشنده!حالا یه روز پیشکش تو بگو ۳ ساعت.
کسی که روی تعویض به بازی ۷۵ تومن سر میده آره براش میصرفه اینکار.در ضمن مگه همه تهرانن و نزدیک توپخونه؟که کنسول رو بفرشتن پیش آقا مرتضای شما؟؟
آره این روش واسه فروشنده ها به صرفه هست اما واسه یوزرا نه
این آقا اگه راس میگه روشو با توضیح کامل بزاره بگه فروشنده های سرتاسر کشور از این روش استفاده کنن و بازی به قیمت مناسب بدن دست یوزرا نه بیاد بگه من نماینده سونی تو خاور میانم!!!!

Sent from my C6802 using Tapatalk

آخرین ویرایش:

کجا تو کشورهای خارجی میان از این روش استفاده میکنن اگه این جور بود که بساط دیسک و خرید دیجیتالی جمع شده بود تا حالا و همه از این روش استفاده می کردن
ایشون اگر خیلی کاربرها رو دوست دارن روش رو بگن تا همه استفاده بکنن نه اونایی که فقط دستگاه رو ببرن پیش ایشون
به خدا همه چی تو مفتو مجانی خریدن نیست
نمیشه که همیشه بگیم مفت باشه ولی کوفت باشه

در ضمن برای هربازی هم 250 نمیدیم
بازی های که ارزش داشته باشن رو از استور میخرم مثل tlou که برام 167 هزارتومن آب خورد نه 250 تومن دیگه همه به ارزش این بازی واقف هستن
بازی هایی هم که میخواید بعد از یه مدت عوض کنید با دیسک میخریم و تو همین انجمن تعویض میکنیم

آخرین ویرایش:

کی گفته 250 میدیم برا هر بازی :-/ ؟! با پدیده ای به نام تعویض اشنا هستی ایا ؟!

حتما تا چند روز دیگه تهران و بعدشم شهرستانها از این پکيجا سه تایی گیم مثل ويتا ميزارن :))

از همینجا به دوستان اعلام میکنم این روش که این آقا مرتضی استفاده میکنه به دو روش وابسته هست!
۱-وجود همیشگی نرم افزاری مثل bay4life
۲-وجود همیشگی این سیستم گیم شیرینگ سونی
که اگه مورد دوم سونی یه تغییر کوچیک هم توش بده و محدودترش کنه که با اگر این روش فراگیر شه ۱۰۰% اینکارو میکنه، هرچی پول دادین دود میشه میره رو هوا

Sent from my C6802 using Tapatalk

سلام دوستان

ایا از یه ps4 از تمام بازی های و سیو و ... ها میشه
بکاپ گرفت و
به یه دستگاه دیگه بکاپ رو زد تا از بازی هاش استفاده کرد ؟؟؟

یعنی یه دستگاهی تمام بازی ها رو خریداری کرده ازش بکاپ بگیرید
و به یه دستگاهی که بازی نداره بکاپ رو برگردانید و از بازی هاش لذت ببرید

ولی نمیتونید انلاین بازی کنید ...فقط افلاین

اینو یکی از دوستان به من گفت که تو توپخونه هستش

تو ریختن بازی ها که مشخص هست یکی از دو نرم افزاری که تو همین فروم موجوده استفاده میکنه مگر اینکه ادعا کنید از طریق USB بازیها رو میریزه که واقعا بساط خنده مارو فراهم آوردید...
از طرفی فروشنده های محترم خیلی چیزا رو نمیگن و پای کار که میری یه دفعه میگه 5 تا کنسول جلوی شماست.(حالا کنسولت رو بزار و برو)
حتی همین 200 تومن رو هم تو تاپیکش نگفته بود و یه جورایی بروز نمیداد مگر حضوری میرفتی...
بحث کل تاپیکم اینه که کسانی که جز دلال بازی کاری بلد نیستند بیان آدم رو خر حساب کنند خیلی زور داره دوست من...
بعضی میگن برام سخته بازی اورجینال بخرم ولی من جای اونها بودم مونده بود PS4 رو بفروشم نمیزاشتم یکی قاه قاه به ریشم بخنده...

دوستان اون طوري كه من متوجه شدم اين ميگه ٢٠٠ تومن اولش بده و مثلا واچ داگز رو ميخواهي ٦٠ تومن ديگه بده اين كه ميشه ٢٦٠ تومن بازي ديسك كه از اين ارزون تره !!
بعد هم ايشون مياد ميگه عمده فروش و لايسنس و... همش كشكه اين اقا از امازون هم بيشتر ميخره كه سوني لايسنس رو به اين داده ؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or