آقا این روش شما دو تا کنسول بیشتر جواب نمیده
این آقای توپ خونه ای ادعا میکنه هر چند تا کنسول بخواد میتونه بازی بریزه همه هم همرمان آنلاین بشن
حق امتیاز اینکارو میگه سونی بهش داده و لایسنس 5 ساله میده آخه مگه میشه همچین چیزی؟
![Eek :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/eek.gif)
![Eek :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/eek.gif)
به نظرم ادم باید خودش عاقل باشه
اولا صحبت در مورد این ادما اصولا خوب نیست و ممنوع هم هست.هیچ چیز بدتر از بن شدن به خاطر این سودجو ها نیست
دوما اون اقا ادعا کرده که رابط سونی در خاورمیانس بدون اینکه اثباتش کنه(شما فقط فکر کن. رابط بازی سونی تو خاورمیانه توی ایران. اونم زیر پاساژ مطیعی) جوکیه واسه خودش
مورد بعد اینه که میگه 200 تومن هزینه اولیه داره برای خرید یه لایسنس از سونی.بدون اینکه اثبات کنه و رسید یا سندی از این تراکنش بده ( خرید لایسنس 200 تومنی)
کاری ندارم به اینکه میشه یا نه
اما حرفاشون خیلی خنده داره.باگ پیدا کردی بگو کردم.. دیگه رابط خاورمیانه ام و لایسنس باید بخرم و ایناش زشته
سر ویتا همین اقا این باگ رو کشف کرد یه مدت ملت بهش تاختن که فلانی چرا عمومی نمیکنی ؟
اینم تجربه شد واسش این صغری کبری رو بچینه که کسی نگه اقا باگ پیدا کردی عمومی کن مردم استفاده کنن
جالبه که برای ویتا 100 تومن اولش میخواست طرحش استقبال نشد و مردم همون ارجینال بازی کردن.اینکه 200 میخواد و یه عالمه هم شک و شبهه داره
به نظر من اصلا تو این فازها نرید که تهش پشیمونیه.چرا؟
چون همین الان مردم بازی میخرن 200 میدن 180 بازی میفته 20 تا 30 تومن از بعضی کپی ها هم ارزونتر میشه قیمتش
لازم نیست دستگاهت 2 روز بمونه توپخونه یا کولش کنید ببرید اینور اونور برای بازی
دلهره بن شدن و هر لحظه پریدن اون اکانت و باگ رو ندارید
هاردتون پر نمیشه با 4 تا بازی
جیب یه عده سود جو که واسه پول میشینن این داستان رو میبافن پر نمیکنید
طرف 3 خط نوشتش 13 تا غلط املایی داره زیر سیکل. میگه رابط سونی ام تو خاورمیانه و لایسنس باید بخرم و ...
خارجی ها انواع و اقسام هک رو روی PS3 انجام دادن دست و پاشون رو باید طلا میگرفتن و عمومیش کردن
اینا باگ پیدا میکنن دنبال تیغ زدن ملتن.اینارو میبینم میگم اون مادر مرده ها چه دلی داشتن 360 و PS3 رو کپی کردن
من حاضرم 300 تومن بازی بخرم به زحمت. اما کسی اینطوری به فهم و شخصیتم توهین نکنه... رابط سونی ام تو خاورمیانه ... خدایا توبه