1- هر بازی میاد میخواین خرابش کنید
سر MAX PAYNE ,Resident evil .dmc.crysis 2.cod و..
درسته بعضی از بازیا نمیتونن انتظار ما رو از از اون چیزی که انتظار داریم بالاتر بیارن اما درستم نیست انقدر بی انصاف باشیم که بخوایم پشت پا بزنیم به همه چی و همه رو بخوایم خراب کنیم .
2- شما حتی یه جا برگشتی تو این نقد گفتی چهره ها خیلی شبیه به هم هستن .آخه عزیز من الان کدوم بازیه که برای هر هوش مصنوعی بیان یه چهره بسازن.
این سری از بازی هیتمن به نظر من یه شاهکار سینماتیک بود.
3- گیم پلی بازی هم اصلا مشکل نداشت .
تو بازی هم هیچ باگی وجود نداشت
4- گرافیک بازی هم نسبت به سریهای قبل یه روند رو به رشد داشته و با بقیه بازیهای این نسل سازگاره
1- از انتقادات منصفانه اتون نهایت تشکر رو میکنم ! مشکل شما اینه که کاملا طرفدار این سری هستی و خوب ایراداتش رو نمیبینی ! دقیقا مثل فن های Call Of که هر چی بگی بازی مشکل داره ، میگن نه !
البته اینکه ما انتظاراتمون زیاده شاید به خاطر هایپ و تبلیغات بیش از حد سازنده هست ! شایدم به این دلیله که بازیبازهای قدیمی بهترین نسخه رو بازیهای قدیمی یک سری میبینن ، نه سری جدید ! ولی بازیبازهای جدد برعکس !
2- جدا نمیدونی کدوم بازی ؟! یکیش Assassian Creed که حتی تو نسخه اول ، حداقل بیش از 50 نوع استیل و هیکل متفاوت تو هر صحنه دیده میشد ! این انتقاد من بابت صحبت سازنده در رابطه با موتور بازی ، قبل از انتشار بازی بود ، که کلی تعریف و تمجید از موتور و ثاپورت بیش از 500 کاراکتر همزمان میکرد و ....
3- بهتره بازی رو اکشن بری جلو تا با این همه مشکلی که گفتم بر خورد کنی ! باگ ها رو هم میبینی !
4- شد حرف خودم که !:d اما در مقابل بازیهای روز واقع عقبه و ضعف داره ! کافیه با اساسین کرد / فارکرای / و.... مقایسه اش کنی !
بازی حدود 20 GB حجم داره . در صورتی که بازی Far Cry خیلی کمتر حجم داره و گرافیک و باگ کمتری هم داره ! خوب این نشون دهنده اینه که موتور بازی Hitman اصلا بهینه نشده ! و قبول کن این بهینه نبودن یعنی مشکلات زیاد تو گیم پلی بازی ( دقیقا مثل نسخه اول Crysis )
نقدی ضعیفی بوذ چرا تو این،جورمواقع باید از سایت های،6_7 الهام بگیریم؟ بحرحال میانگین بازی هم خوب و نمره 8 منصفانه است
بنده از روی هیچ سایتی برای نمره دادن الهام نگرفتم!
دیگه خداییش نامردیه از گرافیک ایراد گرفتن! خیلی هم خوبه چه مشکلی داره که قابل رقابت با هم نسلاش نیست؟ اینقدر درگیر احساسات نباشید!
جواب شما رو بالا دادم !
---------- نوشته در 11:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 AM ارسال شده بود ----------
نقدتون رو خوندم . از نظر من کاملا احساسی و دور از واقعیت و صرفا برای تخلیه حس بدتون نسبت به بازی بود . از مهم ترینمشکلات بازی میتوان به گرافیک بازی اشاره کرد که با توجه با آخر نسل وهمینطور بازیهای مشابه ، بسیار کهنه ، زشت و قدیمی است . گرافیک بازی وطراحی مراحل بازی آنقدر زشت اند که سازنده اکثر بازی را در طول شب ، محیط های تنگ و ساختمانی طراحی کرده تا از ضعف موتور در اجرای بافت و تکسچر ، چیزی مشخص نباشد)) دقیقا برعکس این بود حداقل از نظر تکسچر و افکت های نورپردازی و بلور و سایر تکنیک های بکار رفته از اخرین تکنیک ها استفاده شده بود. این بازی محدودیتهایی داره ولی در کل یه عنوان واقعا خوب بود .
چرا فن بازی در میارید اخه ! خود سازنده میگه ما بازی رو محدود تر کردیم به نسبت نسخه قبل ! خود شما هم به این محدودیت ها واقفی !بعد میگید نقد احساسی !!
یعنی به خاطر همین سه خطی که قرمز کردید ، به این نتیجه ریدید که نقد احساسیه !؟
ببین دوست عزیز بازی Hitman Blood Mony یا شماره 4 تو زمان خودش شاهکار بود . هم از نظر گرافیکش و هم نظر محیطها و .... اما Hitman Absolution به هیچ وجه اینطوری نیست . در مقابل Hitman Blood Mony از نظر گرافیک پیشرفت قالب توجهی داشته ، اما در مقابل بازیهای روز به هیچ وجه ! حتی با اینکه اواخر نسل اومده به پای Crysis 2 Open World کنسولی هم نمیرسه !
این نکته رو هم اضافه کنم که بازی برای 2 گروه ساخت شده !
- گروه طرفداران سری
- گروه جدید که حال و حوصله مخفی شدن های زمان بر رو ندان و دوست دارن بازی رو اکشن بازی کنن !
نقد بنده هم باید شامل هر 2 نوع گیم پلی بشه . پس مجبورم به هر 2 روش بازی کنم که خوب روش دوم مشکلات بسیار زیادی داره .
-------------------------------------------------------------------------
نقد ها با اینکه نظرات شخصی نگارنده رو در خودشون دارن ، اما باید به این نکته توجه کنی که هر نقدی با توجه به معیار های خاصی ( از جمله مقایسه با بازیهای قبلی این سری / مقایسه با بازیهای روز / تریلر های منتشر شده / صحبت های کارگردان و سازندگان و ... ) نوشته میشه . شما تریلر های قبل از بازی رو ببین !