این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
شما کاربر قدیمی هستی ولی شاید خیلی فعالیت نداشتی که این حرف رو میزنی اینجا کسی نیست که ندونه NPD مال آمریکای شمالیه. و اگرم نمیدونه واقعا مشکل خودشه. منم روز اول نمیدونستم وقتی فعالیتم رو تو فروم شروع کردم کسی بخاطر من پستش رو عوض نکرد من بودم که مجبور شدم خودم رو وفق بدم. اگر اینطور باشه ما الان DS4 هم نباید بگیم چون ممکنه کسی باشه که ندونه DS4 چیه. یا وقتی میگیم Xbox باید بگیم مال مایکروسافته. ( تو دنیای واقعی خیلیا نمیدون Xbox مال مایکروسافته). برای فعالیت تو فرومهایی مثل BC شما نیاز به یه دانش اولیه در زمینه گیم داری. اگر نداری باید یاد بگیری.به هیچ عنوان بحث بر سر میزان ترجمه نیست
میشه یه خبری ۲۰ خطی رو توی یه خط خلاصه کرد بدون اینکه تغییری در اصل خبر ایجاد بشه
بحث دوستان بر سر جانب دارانه ترجمه کردن یک خبره
یکی از دوستان حالا خواسته یا ناخواسته یه خبر رو توری ترجمه کرده که یه برداشت کاملا اشتباه ازش میشه و دوستان هم به این موضوع ایراد گرفتن
مهم نیس که ایشون یه خبر ۲۰ کلمه ای یا بیشتر رو توی ۵ کلمه خلاصه کردن, مهم تغییر در مفهوم کلی خبره
چیزی که در حالت عادی برداشت میشه از ترجمه دوستمون اینه که دسته DS4 پرفروشترین دسته تاریخه در حالی که اصل خبر کاملا متفاوته و برداشتها و توجیهات بعدی دوستان به نوعی نظرات شخصیشونه
و بله درسته ایشون همون متن اصلی که ترجمه کردن رو هم گزاشتن و کنارش هم نوشته شده که از طرف NPD هستش, ولی مشکل اینجاس خیلی ها ممکنه ندونن NPD چیه و یا زبانشون خوب نباشه
فکر نمیکنم هم در جایی از قوانین گفته شده باشه که باید حتما همه زبان بلد باشن و یا منابع خبری که امار فروش رو میزارن به طور کامل بشناسن
انجمن برای اینه که یه عده دوره هم جمع بشن و درباره علایقشون توی زمینه بازی صحبت کنن, نمیشه انتظار داشته همه برن منبع اصلی خبر رو بخونن و به زبان اگاهی کامل داشته باشن,خیلی ها صرفا متن ترجمه رو میخونن میرن
فقط هم بحث سر همین خبر نیستش, واقع بین باشیم,بارها این مشکل پیش اومده و بحث راه افتاده, دیگه یکم روشنه که عده ای از دوستان در بعضی از ترجمه ها یکم دست میبرنن و جانبدارانه منتشرش میکنن
نمیشه هم با این استدلال که اقا شما خوشت نمیاد نخون یا از انجمن برو بیرون بقیه رو پیچوند, با این منطق این خود شما هستید که نباید خبر بزارید اگه نمیتونید درست منتقل کنید مفهوم خبر رو
هیچ کدوم از عزیزانی که زحمت میکشن و خبر میزارن توی انجمن به کسی چیزی بدهکار نیستن و در واقع دارن با این کارشون لطف میکنن در حق بقیه که خبر رو ترجمه شده میزارن و زحمت بقیه رو کم میکنن , ولی این موضوع توجیه خوبی برای ناقص گزاشتن خبر نیستش
امیدوارم این بحث هم همینجا تموم بشه و دیگه کش ندن دوستان
حرف شما کاملا درسته و بنده هم منکرش نیستم, بدون شک اگه کسی اینارو نمیدونه مشکل از خودشه و نه کسی که خبر رو میزارهشما کاربر قدیمی هستی ولی شاید خیلی فعالیت نداشتی که این حرف رو میزنی اینجا کسی نیست که ندونه NPD مال آمریکای شمالیه. و اگرم نمیدونه واقعا مشکل خودشه. منم روز اول نمیدونستم وقتی فعالیتم رو تو فروم شروع کردم کسی بخاطر من پستش رو عوض نکرد من بودم که مجبور شدم خودم رو وفق بدم. اگر اینطور باشه ما الان DS4 هم نباید بگیم چون ممکنه کسی باشه که ندونه DS4 چیه. یا وقتی میگیم Xbox باید بگیم مال مایکروسافته. ( تو دنیای واقعی خیلیا نمیدون Xbox مال مایکروسافته). برای فعالیت تو فرومهایی مثل BC شما نیاز به یه دانش اولیه در زمینه گیم داری. اگر نداری باید یاد بگیری.
منتها اینا همه بهانه ایه برای یه یه سری ( منظورم شما نیستی) که تاپیک رو به انحراف بکشن. وگرنه سابقه ی پستاشون تو این فروم بر کسی پوشیده نیست
قبل از انتشار بازی میگفتن تغییراتی که میدیم برای اینه بتونیم بازار بازیمون رو گسترش بدیم!God of war در عرض یک ماه بیشتر از 5 میلیون تونست بفروشه.
r/PS4 - "God of War exceeded 5 million copies actual sales in one month after release" kodera said
فروش کلی گاد 3، 5.2 میلیون نسخه هست.
Horizon سه ماه طول کشید تا 3.4 میلیون نسخه بفروشه.
انچارتد 4 هم در عرض 8 ماه تونست 8.7 میلیون نسخه بفروشه.
کلا خیلیا هستن بخاطر GOW کنسول سونی رو میخرن یکیش دوست خودمقبل از انتشار بازی میگفتن تغییراتی که میدیم برای اینه بتونیم بازار بازیمون رو گسترش بدیم!
و به شدت خفن هم جواب گرفتن یعنی هم یه عالمه فن جدید جذب کردن، هم تقریبا اکثر طرفدارهای قدیمی به شدت باهاش حال کردن!
وقتی بتونی چنین فن بیس خفنی درست کنی برای بازیت، و بدونند بازی ادامه خواهد داشت و مثلا نسل بعد میاد، همین خودش سونی رو یک قدم میندازه جلو برای شروع نسل بعد! حتی نیاز به معرفی و تیزر و ... هم مثل U4 نیست (البته من خودم دلیل خرید PS3م مثلا دقیقا همین وضعیت بود )
انشاالله تا آخر سال بره بالا 10میلیون
از موفقیت های بازی بگذریم، امیدوارم با اومدن GOW و کم کم DMC V ، دوباره H&S جون بگیره! این کونامی لعنتی هم که کسلوانیا نمیسازه...بفروشتش یه چی خفن مثل LOS میخوام ( MGRم میخوام )
همین خودش سونی رو یک قدم میندازه جلو برای شروع نسل بعد!
منم دقیقا فکر میکنم اینجوری باشه! یعنی هورایزن بازی لانچ میشه(اکتبر/نوامبر 2020 اگر کنسول بیاد) و مارچ/آپریل 2021 هم GOW !من شخصا فکر میکنم سونی نسل بعد رو با Horizon 2 و GoW بعدی شروع کنه چون سونی برنامه اش اینه که نسل رو برخلاف گذشته، به جای یه سری لانچ تایتل زباله با دو تا IP بزرگ شروع کنه، مثل کاری که نینتندو با Switch کرد و واقعا هم جواب گرفت. حالا اگه بپذیریم نسل حداقل تا 2020 شروع نمیشه تنها استدیوهایی که فرصت دارن تا اون موقع روی بازی بعدی کار کنن GG و SM هست. بقیه همشون در حال ساخت بازی هستن. فقط میمونه اون یکی تیم ND که چون قطعا UC نمیسازن، پس حتما یه IP جدید هست. به هر صورت اون دوتا بازی اگه واقعا وجود داشته باشن قاعدتا باید برای این سه تا باشه. که همون هورایزن و گاو محتمل تره. در بدو ورود H2 بیاد و آخر سالش هم GoW. مثل زلدا و ماریو. سونی همون اولین سال 20 میلیون کنسول میفروشه با این دوتا
با وضعیت فعلی تعداد چنین افرادی شاید 2-3برابر قبل بشهکلا خیلیا هستن بخاطر GOW کنسول سونی رو میخرن یکیش دوست خودم
البته یهو دیدی سونی حرکاتی مثل GOW II و GT6 و اینا هم زد، ولی خیلی بعید میدونم
IP جدید برا نسل بعد!امیدوارم سورپرایز آخر نسل سونی یا IP جدید ND باشه (مثل لست) و یا KZ4 (این شکلک بنفش که خودت همش میزاری).
پ.ن: به R4 و یا R&C جدید هم راضیم حتی ریمیک سنگین KZ2
سود بده به استودیو!؟سونی که همه سود فروش GOW رو نمیده سانتا، بقیشم که باز نمیزاره تو جیبش ، امیدوارم ریسک پذیری خودشون رو ادامه بدن و ... یکبار دیگه رو اوردر ریسک کنند یک فرصت دوباره
منظورم اینه کل سود که بودجه بازی بعدی نمیشه!سود بده به استودیو!؟
استدیو مال خودشه و همه توش حقوق بگیرشن چرا باید چیزی رو بهش بده؟ شاید بونز و اینا بهشون بده برای فروش بالایی که داشتن (فعلا حدود 300 میلیون دلار)
اوردر رو هم پروندش بسته شده مثل قضیه درایو کلاب بهش دیگه فکر نکن
همين بونوس ها واسه كارگردان ارشد بازي مثل كوري در حد چندين ميليون دلاره بقيه هم قطعا كلي بونوس ميگيرن. ديگه در حدي نيست كه هيچي ندهسود بده به استودیو!؟
استدیو مال خودشه و همه توش حقوق بگیرشن چرا باید چیزی رو بهش بده؟ شاید بونز و اینا بهشون بده برای فروش بالایی که داشتن (فعلا حدود 300 میلیون دلار)
اوردر رو هم پروندش بسته شده مثل قضیه درایو کلاب بهش دیگه فکر نکن
Since Early Access for the Ultimate Edition on May 18 and the global release of the Standard Edition on May 22, we have had over a million survivors across the globe playing and creating their own zombie survival story. Throughout launch, there have been over six million combined hours of State of Decay 2 gameplay, and we’ve watched nearly 3.5M hours of gameplay across Mixer, Twitch and YouTube Gaming from over 41,000 unique broadcasts