این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
کسی منکر موفقیتهای بازی GOW نیستشمن نمیدونم بازی با این حجم از موفقیت که از نظر منتقدا و طرفداراش ترکونده و طی 10 روز در US بزرگترین لانچ تاریخ رو در انحصاری های playstation داشته ازش تعریف و تمجید بشه چرا باید حال به هم زن باشه ؟! اصن شاید یکی دوست داشته باشه با این خبر شور حسینی برداره و جوگیر بشه مشکل شما چیه دقیقا ؟! خب باشه نینتندو خوبه خیلی خفنه GTA V هم خفن ترینه ممکن هر بازی هم خوب بفروشه میگیم خاک بر سرش چون GTA V اینقدر فروخته و GOW هم کلا موفقیتش یه چیزه کاملا معمولی بود DS4 هم فروشش در حده پشمکه ! فکر کنم اینطوری کسی اذیت نشه یه جماعتی هم خوش نمیشن واقعا بعضی مواقع ربط یه سری چیزا رو به چیزای دیگه نمیشه تشخیص داد (مثل ربط فروش GTA V به GOW اونم بعد از خبر فروش GOW)
شما اينجا لازم نكرده از طرف بقيه واسه من تعيين تكليف كني. بالاتر هم گفتم، مشكلي هستش تو خبر، عوض ٢ صفحه سفسطه گفتن شما ميتوني ترجمه صحيح خبر رو قرار بدي. اينكه بقيه كاربرا در مورد GOW يا بازي مورد علاقشون چه فكري ميكنن كوچكترين ربطي به شما نداره. خيلي ناراحتي و نميتوني تحمل كني ميتوني دكمه sign -out رو بزنينیاز باشه بساط 100 صفحه ای هم باز می کنم، 2 صفحه ای که هیچ
اما:
شما نمی تونی خبر درست ترجمه کنی، نکن، بقیه وظیفه ای ندارن بیان خبر های با قصد و نیت شما رو درست کنن، به عبارتی درستش اینه که پست شما پاک بشه به خاطر ترجمه ناقص خبر
نتیجه پست شما این می شه که هجویاتی مثل پست زیر در میاد:
شما اينجا لازم نكرده از طرف بقيه واسه من تعيين تكليف كني. بالاتر هم گفتم، مشكلي هستش تو خبر، عوض ٢ صفحه سفسطه گفتن شما ميتوني ترجمه صحيح خبر رو قرار بدي. اينكه بقيه كاربرا در مورد GOW يا بازي مورد علاقشون چه فكري ميكنن كوچكترين ربطي به شما نداره. خيلي ناراحتي و نميتوني تحمل كني ميتوني دكمه sign -out رو بزني
اکه شادی بقیه باعث ناراحتی شما شد ببخشید ! تو خبر بالا هم کسی اشتباه ترجمه نکرد! از لحاظ کسب پول پرفروش ترین شده درست مثل باکس افیس که میزان فروش رو اعلام میکنن نه تعداد تماشاچی ! البته بازم بابت ناراحتی شما عذر میخوایم ! صحبت میکنیم با سونی که نسل بعد یه کم دوز موفقیتش رو کاهش بده!GTA V
GOW به تعداد کل PS4 های فروخته شده هم بفروشه بازم به GTA نمی رسه
Note that this doesn't necessarily mean the DualShock 4 has sold the greatest number of units of any controller. The statement also singles out the standard black controller, not taking into account total controller sales figures from any other console it's up against.
Sony Says PS4's DualShock 4 Is the Best-Selling Gamepad of All Time - IGN
جه خوبه آدم همینجوری با ترجمه رو هوا و برداشت های حسی، خوش باشه و یک جماعتی هم خوش کنه در حالی که واقعیت یک چیز دیگست حالا چه DS4 باشه چه GoW چه هر چیز دیگه ای (چون خیلی دوست دارن، این شکلکه قهقهه هم می زارم آخرش )
امممم...آمار NPDهه! آمار آمریکا رو میده دیگه تو آمریکا از نظر فروش دلاری بیشترین بوده!نکته ای که تو خبر دوال شاک 4 بود و بهش اشاره نشد: گفته شده که DualShock 4 سیاه رنگ پر فروش ترین کنترلر تاریخ بر اساس فروش دلاری شده! یعنی ممکنه تو واحدهای پولی دیگه مثل یورو یا پوند کنترلر دیگه ای پرفروش ترین باشه! نکته: من آماری در این مورد ندارم مفهومی که تو خبر اشاره شده اینه.
نکته دیگه اینکه بحث سر دوال شاک 4 مدل سیاه رنگ هست نه دوال شاک 4! بر همین اساس بحث سر پرفروش ترین کنترلر تاریخ نیست!
من چیز دیگه ای گفتم؟امممم...آمار NPDهه! آمار آمریکا رو میده دیگه تو آمریکا از نظر فروش دلاری بیشترین بوده!
بعد حالا خبرها کجاش مشکل داشت؟ من هرچی میخونم نمیفهمم کجاش مشکل داشته!