این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
خیلی خوبه که به خاطر باگ که میشه بعدا حلش کرد فروش بازی کم نبوده.پتانسیل خوبی واسه یه فرنچایز خفن دارهفروش Kingdom Come Deliverance روی همهی پلتفرمها، به یک میلیون نسخه رسید
Kingdom Come Deliverance Sold 1 Million Copies Across All Platforms
February 28, 2018 – Sony Interactive Entertainment (SIE) today announced global sales of Horizon Zero Dawn™ have exceeded 7.6 million copies just one year since it launched exclusively on PlayStation®4 (PS4™)*1. The exceptional year-one-sales mark Horizon Zero Dawn as the most successful new first-party franchise launch on PS4. Horizon Zero Dawn was released on February 28, 2017 to widespread critical acclaim, winning numerous industry awards.
این یعنی بازی نزدیک به 100 میلیون بالاتر از این محاسبات درآمد داشته. به عبارتی (با توجه به سیستم سوددهی هالیوود) بازی هزینۀ ساخت خودش رو درآورده، هزینۀ ساخت دنبالۀ خودش با مقیاس بودجۀ مشابه رو هم درآورده و مقداری سود اضافه بر این هزینه ها هم به دنبال داشته. این یعنی سودآوری کامل، نه در مقیاس بازیهای آنلاین و freemium ولی تقریباً حداکثر سودآوری ممکن برای بازیای با این مشخصات رو داره و میتونه حکم سقفی باشه که دیگر بازیها باید باهاش رقابت کنن. دیگه تقریباً به پیش بینی 8 میلیونیای که براش شده بود هم رسیده.فروش جهانی Horizon: Zero Dawn از ۷.۶ میلیون نسخه عبور کرد و این عنوان بهترین فرانچایز جدید First-Party ـی از نظر فروش هست که روی کنسول PS4 منتشر شده.
HORIZON ZERO DAWN SURPASSES 7.6 MILLION SALES WORLDWIDE
سنت به سنتش نوش جونشون گوارای وجودشون !یعنی ۹۰ ساعته دارم بازی میکنم ! یک ثانیه هم نشده احساس کسالت کنم !فروش جهانی Horizon: Zero Dawn از ۷.۶ میلیون نسخه عبور کرد و این عنوان بهترین فرانچایز جدید First-Party ـی از نظر فروش هست که روی کنسول PS4 منتشر شده.
فروش جهانی Horizon: Zero Dawn از ۷.۶ میلیون نسخه عبور کرد و این عنوان بهترین فرانچایز جدید First-Party ـی از نظر فروش هست که روی کنسول PS4 منتشر شده.
اسپایدرمن یک فرنچایز سوپرهیرویی فوقالعاده محبوب هست بین عموم. دیگه وقتی خود سونی میگه توقع داریم با کمک انتشار SpiderMan به فروش ۱۰۰ میلیونی برای PS4 دست پیدا کنیم حدس بزن چه سیستم سلری میتونه باشه. من خودم روی ۱۵ - ۲۰ میلیون شیرین شرط میبندم !پ ن: فکر کنم جز معدود افرادی باشم که فکر میکنم spiderman از خیلی بازیهای سونی عملکرد بهتری میتونه تو فروش داشته باشه
با تمام معروفیتش...ولی...چه خبره انقدر!!!! خیلیییه!اسپایدرمن یک فرنچایز سوپرهیرویی فوقالعاده محبوب هست بین عموم. دیگه وقتی خود سونی میگه توقع داریم با کمک انتشار SpiderMan به فروش ۱۰۰ میلیونی برای PS4 دست پیدا کنیم حدس بزن چه سیستم سلری میتونه باشه. من خودم روی ۱۵ - ۲۰ میلیون شیرین شرط میبندم !