این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
عزیز کینکت برگ برنده مایکرو وسطه نسل قبل بودش گجتی که بالغ بر 30 میلیون ازش فروش میره قریبا از هر دو نفری که X360 داشتن یک نفر کینکت داشت . رکورد گینس رو تو سریع ترین فروش یک گجت شکوند! بیشتر از 50 60 تا بازی انحصاری خوب و بد از سمت ترد پارتی فرست پارتی براش امد هیچ وقت منجلاب حساب نمیشه پیروزی حساب میشه چیزی که سونی هیچ وقت نتونست با move بهش برسه الان هم کاملا رهاش کرده! همین الان هم اماره فروش کینکت 2 کم نیستش بازی هایی هم که براش میاد خیلی جالب هست از ip های اصلی شرکت رقیب در سال 2014 متای بهتری گرفتن !
معرفی می کنم یکی از قربانی های سودجویی های مایکروسافت!وسوسه تجربه یه تکنولوژی جدید که قبل از این فقط توی فیلم ها دیده بودیم، باعث شد خیلی ها مثل من گول بخورن و کینکت بخرن.
معرفی می کنم یکی از قربانی های سودجویی های مایکروسافت!![]()
-----------
اگر به WiiU هم نگاه کنیم علاوه بر کینکت می بینیم که دیگه فرمول تکراری استفاده از قشر کاژوال تو این نسل جواب نمیده! این نسل کاژوال گیمرها با اسمارت فون ها درگیرن! هر بچه 6-7 ساله دنباله تبلته تا کنسول! مایکروسافت هم بهترین کار رو کرد و کینکت رو سریع حذف کرد.
معرفی می کنم یکی از قربانی های سودجویی های مایکروسافت!![]()
من هم xbox org دارم و هم 360 . خوشبختانه به خاطر کیفیت استثنایی و بی نظیر این معحزه خارق العاده معندسین شرکت ماکروسافت که از قرار معلوم شما هم یکی سهامداران بزرگش محسوب میشید(ببخشید زودتر به جا نیاوردم) بنده مجبور شدم دوبار این کنسول بی بدیل و جادوی هزاره سوم رو خریداری کنم. با این اوصاف باید خدمتتون عرض کنم بله. بنده یکی از قربانی های سودجویی های ماکروسافت هستم.یک نکته بگم این دوست عزیزمون متاسفانه تو همه زمینه ها قربانی سودجویی های مایکروسافت شده خیلی بحث های ایشون رو دنبال میکردم اصلا این مایکروسافت خبیث تیشه به ریشه این دوستمون زدن در همه زمینه ها
اولویت wiiu بازار hardcore بود نه کژوال. فرمول تکراری؟؟؟اگر به WiiU هم نگاه کنیم علاوه بر کینکت می بینیم که دیگه فرمول تکراری استفاده از قشر کاژوال تو این نسل جواب نمیده! این نسل کاژوال گیمرها با اسمارت فون ها درگیرن! هر بچه 6-7 ساله دنباله تبلته تا کنسول! مایکروسافت هم بهترین کار رو کرد و کینکت رو سریع حذف کرد.
به نظرم مایکروسافت با این برتری که این ماه به دست آورد میخ خودشو کوبید و اینکه بازار UK و US دیگه ماله خودشه مثل قبل . باور نمی کنید ؟ صبر کنین آمار دسامبر هم بیاد خودتون میفهمین![]()
نسل قبل که X360 اوضاعش مساعد بود، جز UK بقیه اروپا زیاد حرفی واسه گفتن نداشت، حالا که اوضاع به این شکله... کاملا قابل پیش بینیه! تا اخر نسل هم طبیعتاً به این شکل پیش میره! در کل مایکروسافت هر چی زور داره باید روی بازار UK و US خالی کنه حداقل فاصله وحشتناک نشه:d
فكر كنم اگر آمار ايران رو هم دربياريم نزديك به ٦:١ يا بدتر هستشطبق اخرین گزارش GfK امار فروش PS4 در المان 1.2 میلیون و Xbox One هم به 270 هزار کنسول رسیده است، که نسبت فروش PS4 به Xbox One در این بازار تقریبا به 4.44:1 می رسونه. جالب اینکه در این گزارش گفته شده نسبت فروش Xbox One به PS4 در بقیه بازارهای اروپایی (به جز UK) در همین حدود یا حتی بدتر است.
مایکروسافت تو این یک سال، نصف فروش کلی Xbox Original تونسته کنسول شیپ کنه!دقیقا مایکروسافت هم تمام تلاشش همینه که اتفاف ps2 و xbox اورجینال برای one هم تکرار نشه ... چون اگه این اتفاق بیفته دیگه اینده XBOX تو این صنعت واقعا به خطر می افته ... به خصوص با اون سهام دار های مایکرو