این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اگه مایکروسافت بتونه تا دوسال اینده یه فیچر جدید برای کنسولش رو کنه دقیقا کاری که کینکت با 360 کرد میتونه ورق رو کامل برگردونه.مطمنن کلود میتونه این شمشیر مخفی باشه که با توجه به حجم سرمایه گزاری مایکرو در این بخش اصلا دور از ذهن نیست.
اگه منظورت بازار گیم هست که وضعش اصلا بد نیست البته با توجه به 360 .شروع سونی خوب بود احتمال خیلی زیادم شماره یک این نسل میشه.ولی منظورم کلیت صنعت بود که تا دو سال اینده خیلی تغییر میکنه خرید سونی برای راه اندازی پلی استیشن نو هم در همین راستاس.فعلا مایکرو داره دنبال یه راهی میگرده تا بتونه وارد بخشی بشه سونی توش هست. الان مطمئنم نمیدونی دارم چی رو میگم![]()
اگه منظورت VR هست که مایکروسافت خیلی وقته داره روش کار میکنه (البته با این VR سونی تفاوت داره)، و چیزی نیست که الان بخواد دنبالش باشه. فقط معرفی رسمی نشده وگرنه همین چند وقت پیش یه دموی تکنیکی از این قضیه رو نشون رئیس Take Two داده بودن و طرف هم خیلی کف بر شده بودفعلا مایکرو داره دنبال یه راهی میگرده تا بتونه وارد بخشی بشه سونی توش هست. الان مطمئنم نمیدونی دارم چی رو میگم![]()
همون دیگه داره روش کار میکنه میگم دنبال راه میگرده تا وارد بشه. چون هنوز وارد نشده دیگهاگه منظورت VR هست که مایکروسافت خیلی وقته داره روش کار میکنه (البته با این VR سونی تفاوت داره)، و چیزی نیست که الان بخواد دنبالش باشه. فقط معرفی رسمی نشده وگرنه همین چند وقت پیش یه دموی تکنیکی از این قضیه رو نشون رئیس Take Two داده بودن و طرف هم خیلی کف بر شده بود![]()
کینکت کدوم ورق رو برگردوند دقیقا؟ داشت Xone رو وارد منجلاب هم میکرد که.....:d
اینهمه سال هستش که اومده و هنوزم که هنوزه یه وسیله نمایشی برای قابلیت هایی هستش که وجود خارجی ندارن.
البته ولی وقتی ماکروسافت داره روی این تکنولوژی تحقیق می کنه که مثه شما فکر نمی کنهما با VR و استفاده ی اون تو کنسولا کار داریم. بقیه بخشا به درک به ما ربطی نداره![]()
ما با VR و استفاده ی اون تو کنسولا کار داریم. بقیه بخشا به درک به ما ربطی ندارهمتاسفانه سونی از نظر بخش تحقیقاتی اصلا قابل قیاس با ماکروسافت نیستبا توجه به حجم عظیم سرمایه ای که این کمپانی داره و جنبه تحقیقاتی که AR و VR برای نه تنها برند Xbox بلکه برای Windows هم دارن باید انتظار داشته باشیم که برگ برنده توی این رقابت خاص دست ماکرو باشه.
![]()
همون دیگه داره روش کار میکنه میگم دنبال راه میگرده تا وارد بشه. چون هنوز وارد نشده دیگه![]()
حتما اینجوری هستم
البته ولی وقتی ماکروسافت داره روی این تکنولوژی تحقیق می کنه که مثه شما فکر نمی کنه![]()
من منظورم اصلا کینکت نبود!!منظورم چیزی بود که بتونه دو سال بعد نثل کینکت سال 2009 عمل کنه.من فکر میکنم اون میتونه کلود باشه که مایکرو زیر ساختش رو داره وسونی هم توان ورود به اون رو نداره.گایکا رو هم نمیشه یک وزنه حساب کرد چون در مقابل زیر ساخت مایکرو سافت یک شوخی هستش.البته شاید هم نتونه ازش به عنوان یک موتورمحرک برا ی کنسولش استفاده کنه...منم منظورم همینه. احتمال فعلا چیزی واسه رونمایی نیست و فعلا نمیشه چیز قابل نمایشی ارائه داد ازش معلوم نیست. منم واسه همین گفتم دنبال راه میگرده و بیشتر منظورم اون دوستی بود که گفت سونی نمیتونه وارد این بخش بشه ( بخش کینکت و ...) گفتم که سونی خیلی وقته وارد شده
![]()
Gaikai که Cloud Computing نیست. Cloud Streaming ـههم در زمینه Cloud Computing و هم تکنولوژی VR برخلاف ان چیزی که دوستان فکر میکنن سونی وضعیت خیلی بهتری نسبت به مایکروسافت داره. مثلا همین Cloud که ان دوست عزیز گفت سونی نمیتونه به مایکرو برسه؛ در واقع سونی اولین شرکتی بود که به فکر استفاده از این سیستم برای کنسول نسل بعدش افتاد و برای اینکار هم رفت Gaikai رو خرید. یعنی شرکت دیوید پری (دیزاینر Earthworm Jim و یک عالمه بازی معروف دیگه). در حال حاضر هم در زمینه ارایه خدمات CC خیلی از مایکرو جلوتره (با اینکه خوبه یا بد و یا اینکه چیش به ما میرسه کار ندارم). یا در مورد VR. حالا شاید مایکرو از 200 سال قبل به فکر این سیستم بوده و یه کارایی کرده و به یه سری آدم هم نشون داده و ان ها هم کف و خون بالا آوردن. مهم نیست. مهم PM سونی هست که معرفی شده و به زودی عرضه میشه. البته با یه قیمت خوب (بازم با اینکه بدرد میخوره و خوبه یا نه کار ندارم).
کینکت خیلی برای ماکرو خوب بود یادمه اون زمان 360 واقعا مشکل بازی انحصاری داشت و PS3 هم با کاهش قیمتی که داده بود داشت به طور وحشتناکی به 360 نزدیک میشد و همین کینکت باعث جان گرفتن دوباره 360 شد ولی هیف که ماکرو قدرش رو ندونست و بازی های خوبی براش عرضه نکرد
---------
کلا ماکروسافت اصلا با سونی قابل مقایسه نیست ماکرو سالی تقریبا 20 میلیارد سود خالص داره ولی سونی فکر کنم امسال 1 میلیارد دلار ضرر کرد واین قضیه دست شرکتها رو برای انجام فن آوری خیلی باز میکنه
البته یک فرقی هم که دارن دو شرکت این هست که طبق آخرین اخبار سونی بیشترین تمرکزش رو داره محدود به PS میکنه ولی ماکرو دق دقه هاش چیزای دیگری هست