این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
چیو جبران کرده الان?
یه ماه بیشتر فروخته 10 ماه عقب افتادگی تو فروش کجا میره?بماند که این فقط آمریکا و انگلیسه و تو بقیه بازارای دنیا اختلاف خیلی ناجورتره.تو همین استرالیا نسل قبل فاصله اصلا اینجوری نبود ولی این نسل 4 رکورد تاریخ اونجا رو زد یا تو کل اروپا مثل آلمان و اسپانیا و ایتالیا و ... فروش 4 در مقایسه با وان خیلی بیشتره
به نظر من وان فروش موفقی رو خواهد داشت اما اصلا نمیتونه در حد 4 بفروشه تو این نسل
بقیه حرفاتون درست، فقط با این پاراگراف آخرتون کار دارم! اتفاقا X1 اگه یه سال دیرتر عرضه میشد، وضعیتش به مراتب بهتر میشد، حداقل از اون اوضاع اوایل لانچ و موج منفی علیه اش جلوگیری میکرد، به خاطر دیدن بازتاب نظرات و سنجیدن بازار در یک سال عرضه PS4 ... تنها دلیلی که سونی بدون در نظر گرفتن موفقیت نسبی X360 در سال اول عرضه و نگاه نکردن به رقیبی مث wii ،کنسولش رو عرضه کرد، غرور بیش از اندازش بود..
زنده کردن یک کنسول مرده کمه؟کاری که تیم ایکس باکس کرد واقعا جای تقدیر داره.نمی خوام مقایسه کنم ولی اونایی که گیر دادن به کاهش قیمت و باندل به این نکته هم توجه کنن که wiiU با بهترین لاین آپ تاریخ یک کنسول و قیمت به مراتب کمتر هم هست ولی احیا نشد.
بحث تاپیک بازی های انحصاری امکانات کنسول شبکه انلاین اینجور چیزا باز توجیحه بهتری برای جنگ کنسولی داره نه فروش !!! اونم تو اسپانیا استرالیا !!!!!
اسپانیا و ایتالیا که اصلا بازار حساب نمیشن!!مثلا میگن درایتالیا ویندوز فون سهمش از بازار فلان قدر ولی تقریبا این سهم مهم نیست.مهم بازار بریتانیا و امریکا و ژاپن هست(اهمیت این بازار بیشتر برای کنسول های دستیه نه خانگی!)
مطمئن باش اگه X1 یه سال بعد عرضه میشد، PS4 هم 14 میلیون نمی فروخت! درصد زیادی از موفقیت PS4 از لانچ و شرایط اسف بار WiiU و حتی X1 بود! PS4 به تنهایی در موقیتش نقش نداشت! بازار و افکار عمومی طوری برای سونی خوب پیش رفت، که گیمرا به یه راهی رسیده بودن! دیگه منتظر چیز دیگه ای هم نبودن و همون اول به انتخابشون رسیده بودن!X1 اگه 1 سال دیرتر عرضه میشد یعنی 14 میلیون کنسول عقب میوفتاد (شاید بیشتر هم میشد) بعد شما توجه نکردی ! حرف من این بود که شرایط یکسان نبوده یعنی قرار نیست وقتی X1 یک سال دیرتر عرضه میشه بیادُ بازتاب PS4 رو ببینه یعنی دقیقا مشابه وضعیت ابتدای لانچش عرضه میشد
مطمئن باش اگه X1 یه سال بعد عرضه میشد، PS4 هم 14 میلیون نمی فروخت! درصد زیادی از موفقیت PS4 از لانچ و شرایط اسف بار WiiU و حتی X1 بود! PS4 به تنهایی در موقیتش نقش نداشت! بازار و افکار عمومی طوری برای سونی خوب پیش رفت، که گیمرا به یه راهی رسیده بودن! دیگه منتظر چیز دیگه ای هم نبودن و همون اول به انتخابشون رسیده بودن!
مطمئن باش اگه X1 یه سال بعد عرضه میشد، PS4 هم 14 میلیون نمی فروخت! درصد زیادی از موفقیت PS4 از لانچ و شرایط اسف بار WiiU و حتی X1 بود! PS4 به تنهایی در موقیتش نقش نداشت! بازار و افکار عمومی طوری برای سونی خوب پیش رفت، که گیمرا به یه راهی رسیده بودن! دیگه منتظر چیز دیگه ای هم نبودن و همون اول به انتخابشون رسیده بودن!
بازار جهانی و اروپایی باید چنتا نکته رو براش در نظر گرفت اینکه اولا Xbox one تو 13 تا کشور لانچ شدش ولی ps4 تو 50 تا کشور خودش کمک بزرگی کرده به این فاصله الان یکی دو ماه بازار های جدیدی به Xbox one اضافه شدن . دوم اینکه کلا تو همین بازار ها کنسول گیمینگ رو به اسم playstation میشناسن از قبل ذخیره شده برای ps4 بوده . و در نهایت فروش یک سال اسپانیا اگر اشتباه نکنم نزدیک 200 300 هزار تا کنسول بودش اندازه یک ماه امریکا هم نمیشه !
در کل این بحث امار فروش جهانی چیزه خیلی جالبی هستش من خودم علاقه مند هستم به این مسله
يعنى دمت گرم :d شماها خستگى ناپذيرين ! يعنى از هر خبرى و آمارى اونجور كه دوست دارين برداشت ميكنين ...
به نينتندو و سگا و آتارى مرحوم هم بايد تبريك گفت چون خيلى عالى عمل كردن تو اين ماه
حتى بايد به سونى بابت PS Vita هم تبريك گفت چون مايكروسافت آفر هاى خوبى گذاشته بود :d
يعنى يه چيزى تو همين مايه ها !
مایکروسافت بتونه اندازه نسل قبل کنسول بفروشه قطعا موفقیت کسب کرده، حالا PS4 بیشتر از X1 فروش داره دیگه مایکروسافت نمی تونه کاری کنهنکته بعدی هم اینه که سهم Wii U از بازار خیلی کمتر از رقبا هست، تو نسل قبل Wii پرفروش ترین کنسول بود ولی سهم X360 و PS3 از بازار بالا بود ولی این نسل اختلاف Wii U با PS4 و X1 زیاده و برای همین تفاوت ها خیلی بیشتر به چشم میاد
در کل من فکر میکنم اگه مثلا تا آخر نسل PS4 بتونه 100 میلیون کنسول بفروشه، X1 میتونه 70 میلیون بفروشه و Wii U هم 30 میلیون (اعداد مثال هست فقط).
و سونی هم عین شلغم نشسته و نظاره گر فرو رفتن شمشیر های مخفی بر پیکر بی جانشه ...اگه مایکروسافت بتونه تا دوسال اینده یه فیچر جدید برای کنسولش رو کنه دقیقا کاری که کینکت با 360 کرد میتونه ورق رو کامل برگردونه.مطمنن کلود میتونه این شمشیر مخفی باشه که با توجه به حجم سرمایه گزاری مایکرو در این بخش اصلا دور از ذهن نیست.
سونی توان ورود به این بخش رو نداره!!!صحبت از دهها میلیارد سرمایه گزاری هست.مایکرو هم بسترش رو داره که اونم نه به خاطر ایکس باکس بلکه به خاطر آینده تجاری کل شرکت.و سونی هم عین شلغم نشسته و نظاره گر فرو رفتن شمشیر های مخفی بر پیکر بی جانشه ...
فعلا مایکرو داره دنبال یه راهی میگرده تا بتونه وارد بخشی بشه سونی توش هست. الان مطمئنم نمیدونی دارم چی رو میگمسونی توان ورود به این بخش رو نداره!!!صحبت از دهها میلیارد سرمایه گزاری هست.مایکرو هم بسترش رو داره که اونم نه به خاطر ایکس باکس بلکه به خاطر آینده تجاری کل شرکت.