آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

هم در زمینه Cloud Computing‌ و هم تکنولوژی VR برخلاف ان چیزی که دوستان فکر میکنن سونی وضعیت خیلی بهتری نسبت به مایکروسافت داره. مثلا همین Cloud که ان دوست عزیز گفت سونی نمیتونه به مایکرو برسه؛ در واقع سونی اولین شرکتی بود که به فکر استفاده از این سیستم برای کنسول نسل بعدش افتاد و برای اینکار هم رفت Gaikai رو خرید. یعنی شرکت دیوید پری (دیزاینر Earthworm Jim و یک عالمه بازی معروف دیگه). در حال حاضر هم در زمینه ارایه خدمات CC خیلی از مایکرو جلوتره (با اینکه خوبه یا بد و یا اینکه چیش به ما میرسه کار ندارم). یا در مورد VR. حالا شاید مایکرو از 200 سال قبل به فکر این سیستم بوده و یه کارایی کرده و به یه سری آدم هم نشون داده و ان ها هم کف و خون بالا آوردن. مهم نیست. مهم PM سونی هست که معرفی شده و به زودی عرضه میشه. البته با یه قیمت خوب (بازم با اینکه بدرد میخوره و خوبه یا نه کار ندارم).

اولين شركتي كه از گايكاي استفاده كرد سامسونگ بود و توي تلويزيون هاي اسمارت سري ٧٠٠٠ اش قابليت استريم بازي اي مثل دارك سايدرز ٢ رو داشت.
مارك سرني خودش گفته بود كه اين ايده،ايده ي مسخريه خبرش هم همه جا پيچيد،بقول يكي از بچه هاي گيمفا مثل اينكه تا حالا تو آي پد L.A Noire بازي نكرده كه يه هم چين چيزي گفته.
و شما در نظر داشته باش الان اكثر محصولات مايكروسافت با كلاد كار ميكنن office 365 OneDrive و ...اصلاً شعار نادلا Cloud First هست حالا شما مياي ميگي سوني خيلي جلو تره؟از چه نظر؟از لحاظ تعداد سرور و شبكه ها كه فقط آمازون با مايكروسافت قابل مقايست تو ضمينه پردازش ابري.تايتان فال هوش مصنوعي Grunt ها و ربات هاي اتوماتيكش با پردازش ابري بود،ميشه يه بازي از سوني بگيد كه قابليت پردازش ابري رو داره؟يا سيستم مچ ميكينگ اكس باكس لايو براي وان با استفاده از پردازش ابريه يا همين تشخيص چهره براي Sign in شدن.
سوني هنوز يه قابليت ساده از پردازش ابري رو هم نشون نداده حالا شد پيشرو؟
از ويندوز اژور توي ارتش و كار هاي نظامي،انتخابات رياست جمهوري و مدارس و دانشگاه ها و بانك ها براي پردازش استفاده ميكنن،پايه اي كه مايكروسافت تو ضمينه ي اينترنت داره خيلي قويه(يه مقايسه بين PSN و XBL بكن).
و نكته ي ديگه اينكه اين كارا پول ميخواد،سوني هنوز به سود دهي نرسيده(ايشالله برسه از شر اين سامسونگ و دار و دستش خلاص شيم) ولي مايكروسافت همين امسال ٢٠ ميليارد دلار سود دهي داشت،از لحاظ توان مالي فقط اپله كه ميتونه با مايكروسافت رقابت كنه.
با حرف شما هم موافقم،اين صنعت نياز به يك تكوني اساسي تري داره تا با اين چيزا موقعيت ها عوض بشه،به نظر من مثلاً اين قابليت پردازش ابري چيزي اساسي و پايه اي نه يه آپشن دهن پر كن.

آخرین ویرایش:
کلا ماکروسافت اصلا با سونی قابل مقایسه نیست ماکرو سالی تقریبا 20 میلیارد سود خالص داره ولی سونی فکر کنم امسال 1 میلیارد دلار ضرر کرد واین قضیه دست شرکتها رو برای انجام فن آوری خیلی باز میکنه
البته یک فرقی هم که دارن دو شرکت این هست که طبق آخرین اخبار سونی بیشترین تمرکزش رو داره محدود به PS میکنه ولی ماکرو دق دقه هاش چیزای دیگری هست

خب سوني الان بخش پلي استيشن اش براش واقعاً حياتي چون مثل فرشته نجات شده و مسئله ي بود يا نبودشه.تو بخش تلويزيون و اسمارت فون سامسونگ و برند هاي ديگه سوني رو خيلي دست بسته كردن و بيشتر براش ضرر داشتن تا سود.ولي بخش اكس باكس جزو الويت سومه مايكروسافته بعد از ويندوز و آفيس (و نرم افزار هايي كه براي پلتفورم هاي ديگه ميده)،ولي آنچنان هم براش بي اهميت نيست،تو جنگ بين مايكروسافت و اپل و گوگل اكس باكس يه مهره ي خيلي خيلي كليدي هستش چون اكو سيستم مايكروسافت رو نسبت به اپل و گوگل خيلي گسترده تر كرده.دوستاني كه اينقدر از قابليت هاي TV وان ايراد ميگيرن يادشون باشه كه مايكروسافت با يك محصول در ٢ جبهه مي جنگه با سوني تو گيم و با اپل و گوگل تو اسمارت تي وي.دقدقه ي مايكروسافت اين وسط بيشتر اپل و گوگل هستن تا سوني،تازه سوني به نظر من بجاي رقيب يه جورايي با مايكروسافت تو يك جبهه هستن تا كنسول هاي خانگي حفظ بشن و جاي خودشونو به اندرويد تي وي يا اپل تي وي ندن،مثلاً عرضه ي PS Vita TV يه خدمت خيلي بزرگ بود چون با قيمت عالي كه داشت دست اپل و گوگل رو تو اين ضمينه بست و يه جورايي سوني هم به كنسول و هم به خودش و هم به مايكروسافت خدمت كرد.توي مبحث گيم مايكروسافت و سوني درسته رقيبن ولي توي اسمارت تي وي دوست هم هستن.من وقتي آمار فروش PS4 رو ميبينم خيلي خوشحال ميشم حتي با اينكه از وان بيشتره ولي اين نويد رو به من ميده كه كنسولا حفظ ميشن و اپل و گوگل كاري از پيش نمي برن،تجربه نشون داده هر وقت اپل يا گوگل پاشون به جايي باز بشه اون صنعت فقط مصرف گرا ميشه و با ترفند هاي مختلف از تو جيب مردم پول هاي خرد ولي كلاني بيرون ميكشن بدون اينكه چيزي رو ارائه كنن.

اولین بازی که بر پایه cc میاد crackdown هست ;;)که تمام تخریب ساختمان ها و فیزیک اون بر عهده cloud ـه قبلا هم توی یه کنفرانسی که اسمش یادم نیست اونجا در قالب یه دمو این تکنولوژی رو نشون دادن
سونی چطور جلوتر در این زمینه بازی کلودش کجابود؟سونی بر خلاف مایکروسافت cloud جدی نگرفته و یه جورایی نمیتونه چون تعداد سرورهایی که داره در مقایسه با مایکرو شوخشیم زشته :d و تو همین psn هم مونده هر روز down ـه

اولین بازی که بر پایه cc میاد crackdown هست ;;)که تمام تخریب ساختمان ها و فیزیک اون بر عهده cloud ـه قبلا هم توی یه کنفرانسی که اسمش یادم نیست اونجا در قالب یه دمو این تکنولوژی رو نشون دادن
سونی چطور جلوتر در این زمینه بازی کلودش کجابود؟سونی بر خلاف مایکروسافت cloud جدی نگرفته و یه جورایی نمیتونه چون تعداد سرورهایی که داره در مقایسه با مایکرو شوخشیم زشته :d و تو همین psn هم مونده هر روز down ـه

كنفرانس Build 2014 روز دوم كنفرانس كه ميخواستن به دولوپر ها قابليت هاي پردازش ابري رو نشون بدن و اردبيهشت امسال بود.

دوستان این بحث رو لطفا ادامه ندید چون خیلی ربطی به این تاپیک نداره.
===
آمار فروش کلی تو آمریکا تا انتهای نوامبر:

PS4 - 5.62 M
X1 - 4.89 M

الان سوال اينجاست كه مابقي فروش اين ٢ تا كنسول كجاست؟اروپايي اينقدر شاخ شدن!

به نظرم مایکروسافت با این برتری که این ماه به دست آورد میخ خودشو کوبید و اینکه بازار UK و US دیگه ماله خودشه مثل قبل . باور نمی کنید ؟ صبر کنین آمار دسامبر هم بیاد خودتون میفهمین ;)

دوستان این بحث رو لطفا ادامه ندید چون خیلی ربطی به این تاپیک نداره.
===
آمار فروش کلی تو آمریکا تا انتهای نوامبر:

PS4 - 5.62 M
X1 - 4.89 M

خوبه سهم XO داره میره بالاتر همین رویه رو یک سال دیگه ادامه بدن حداقل تو آمریکا برابر میشن

الان سوال اينجاست كه مابقي فروش اين ٢ تا كنسول كجاست؟اروپايي اينقدر شاخ شدن!

PS4 تو بیش از 80 کشور به جزء آمریکا عرضه شده حالا فرض کن میانگین 100 هزارتا تو هر کشور فروش داشته باشه که میشه 8 میلیون که یا آمریکا میشه 13.5 میلیون

به نظرم مایکروسافت با این برتری که این ماه به دست آورد میخ خودشو کوبید و اینکه بازار UK و US دیگه ماله خودشه مثل قبل . باور نمی کنید ؟ صبر کنین آمار دسامبر هم بیاد خودتون میفهمین ;)

من یکی که خیلی شک دارم به این مسله تنها راه چاره اینکه مایکرو قیمت رو همینطور پایین نگه داره

عزیز کینکت برگ برنده مایکرو وسطه نسل قبل بودش گجتی که بالغ بر 30 میلیون ازش فروش میره قریبا از هر دو نفری که X360 داشتن یک نفر کینکت داشت . رکورد گینس رو تو سریع ترین فروش یک گجت شکوند! بیشتر از 50 60 تا بازی انحصاری خوب و بد از سمت ترد پارتی فرست پارتی براش امد هیچ وقت منجلاب حساب نمیشه پیروزی حساب میشه چیزی که سونی هیچ وقت نتونست با move بهش برسه الان هم کاملا رهاش کرده! همین الان هم اماره فروش کینکت 2 کم نیستش بازی هایی هم که براش میاد خیلی جالب هست از ip های اصلی شرکت رقیب در سال 2014 متای بهتری گرفتن !

ایییی خدا! اگر پیروزی بود برای Xbox One چرا یهو از تو Bundle ها بیرون کشیده شد؟ اگرم ورژن دوم تعداد قابل توجهی فروش رفته بخاطر اینه که تا همین 6 ماه پیش به صورت زورکی فروخته میشد با Xbox One .....راجع به اون متا هم انصافا شورش رو دیگه در آوردین:d یه جا دیگه هم گفتم، اگر دختر بود از دست شماها (چه طرفدارای مایکروسافت، چه سونی، چه پی سی گیمر ها) تا الان 10 تا بچه زاییده بود.....اینقدر یه عدد که نظر هزارتا سایت بی ارزش و هزارتا سایتی که نظراتشون فراتر از نظر شخصی یا نظری که تحت دریافت پول گرفتن صادر میشه رو بیشتر از اون ارزشی که داره بهش ندید، متاکریتیک رو نساختن که وحی منزل باشه راجع به بد بودن یا خوب بودن یه بازی ساختنش که چهارتا آدم عاقل (که صد در صد اونایی که تمام معیار های سنجششون بر اساس متاکریتیک هستش جزوشون نیستن) یه نظر حدودی و خیلی غیر قابل استناد از بازی های عرضه شده بیاد دستشون.(وگرنه Demon's Souls هم یکی از خلاقانه ترین و Refreshing ترین بازیهای نسل پیش) ولی متاکریتیک اسکورش زیر 80 هستش.

در مورد کینکت هم بگم که مثل همه گجت های گیمینگ، یه چیز بیخوده، (Move هم همینطور) که فقط یه تلاش Desperate هستش برای جذب کردن non-gamer ها به دنیای بازی....اینم که شما اینجوری داری ازش طرفداری میکنی، فقط متعاقب Fan-boyism هستش وگرنه هیچ گیمری این مسخره بازیها که Highlight شون بازی Just dance هستش رو تکنولوژی مهمی نمیدونه:d

- - -ویرایش - - -

اما در مجموع نه CC و نه VR و نه هیچ چیز دیگه نمیتونه به این شکل که دوستان فکر میکنن ورق رو به نفع یه کنسول و شرکت عوض کنه. عموم گیمرها کنسول میخرن که باهاش بازی کنن نه کار دیگه. این افراد هم باز 90٪ شون بازی کردن کلاسیک و سنتی رو ترجیح میدن .

یعنی این حرفا باعث میشه ایمانم به انسانیت برگرده! خیلی خوشحالم هنوزم یه سری ها توی این سایت اینجور چیزارو میفهمن. عالی بود، لپ کلام رو گفتی.

ایییی خدا! اگر پیروزی بود برای Xbox One چرا یهو از تو Bundle ها بیرون کشیده شد؟ اگرم ورژن دوم تعداد قابل توجهی فروش رفته بخاطر اینه که تا همین 6 ماه پیش به صورت زورکی فروخته میشد با Xbox One .....راجع به اون متا هم انصافا شورش رو دیگه در آوردین:d یه جا دیگه هم گفتم، اگر دختر بود از دست شماها (چه طرفدارای مایکروسافت، چه سونی، چه پی سی گیمر ها) تا الان 10 تا بچه زاییده بود.....اینقدر یه عدد که نظر هزارتا سایت بی ارزش و هزارتا سایتی که نظراتشون فراتر از نظر شخصی یا نظری که تحت دریافت پول گرفتن صادر میشه رو بیشتر از اون ارزشی که داره بهش ندید، متاکریتیک رو نساختن که وحی منزل باشه راجع به بد بودن یا خوب بودن یه بازی ساختنش که چهارتا آدم عاقل (که صد در صد اونایی که تمام معیار های سنجششون بر اساس متاکریتیک هستش جزوشون نیستن) یه نظر حدودی و خیلی غیر قابل استناد از بازی های عرضه شده بیاد دستشون.(وگرنه Demon's Souls هم یکی از خلاقانه ترین و Refreshing ترین بازیهای نسل پیش) ولی متاکریتیک اسکورش زیر 80 هستش.

در مورد کینکت هم بگم که مثل همه گجت های گیمینگ، یه چیز بیخوده، (Move هم همینطور) که فقط یه تلاش Desperate هستش برای جذب کردن non-gamer ها به دنیای بازی....اینم که شما اینجوری داری ازش طرفداری میکنی، فقط متعاقب Fan-boyism هستش وگرنه هیچ گیمری این مسخره بازیها که Highlight شون بازی Just dance هستش رو تکنولوژی مهمی نمیدونه:d
.

عزیز برداشتن از باندل به خاطره احترام به مصرف کننده بودش چون واقعا راست میگید افراده زیادی هستند به کینکت علاقه ندارن مشکلی و نباید بهشون به زور فروخت فیل اسپنسر هم این رویه رو تغیر دادش ولی میگم فروش سی چند میلیونی اصلا شوخی نیستش و تحت هیچ شرایطی ربطی به "Fan-boyism" من نداره ! مسلما این سی و چند میلیون نفری که رفتن کینکت خریدن همشون non-gamer نبودن همونایی بودن که هیلو گیرز مس افکت بایوشاک هم میزدن ! وقتی همچین جامعه اماری گسترده ای داره شما نمیتونی بیای بگی به درد نخوره چون شخص شما علاقه ای نداره بین انحصاری های دو کنسول نسل قبل پرفروش ترین بازی متعلق به همین کینکتی هست که شما براش اهمیت قائل نیستید. درباره متا هم عزیز بین واقعا اینکه خودمون رو گول بزنیم که متا رو بی اهمیت جلوه بدیم مسخره هستش الان انحصاری یک کنسول خاص که خیلی ادعا داره چپ راست fail میشه طبق همین همشون میان میگن متا بده تو متا به یک بازی خیلی بخواد ظلم بشه در حده سه چهار نمره هستش ! شما با این حرفت فاتحه خوندی به همه سازنده هایی که کیفیت خوبی تو بازی هاشون ارائه دادن مقابل کسایی که یک بازی ناقص با ایده های خام رو تحویل مردم دادن هیچ بازی سازی ذاتا نمیخواد بازی بد بسازه همه ایده های خوب دارن ولی این روند پروسه ساخت و محصول نهایی هستش که کیفیت یک بازی رو مشخص میکنه و منتقد ها طبق همون میان نمره میدن به بازی ها همین کینکت 2 اگر قرار بود منتقد هاش نمرات پول بگیرن نمره بدن الان باید متای kinect sports به جای 50 60 به 80 85 ارتقا پیدا میکرد بازی که سرش هایپ هم شد به نوعی ولی نه بازی در نیومده بودش نمره بد گرفتاز اون طرف بازی های خوبی هم داره که متای بالایی میگیرن این حقیقت هستش
درکل درباره این خط پایانیت بگم که
"گرنه هیچ گیمری این مسخره بازیها که Highlight شون بازی Just dance هستش رو تکنولوژی مهمی نمیدونه"
هیچ وقت هیچ وقت تو زندگیت به خاطره کنسولی که خریدی به هر دلیلی رویا هایی که کودک بودی رو خراب نکن این کینکتی که میبینی الان میگی فقط برای dance هست (که اینطور نیست بازی های مثل D4 یاfantasia رو باید بازی کنی ) همون چیزی هست که 15 سال پیش موقع ای که ps1 بازی میکردی بهش فکر میکردی یعنی میشه یک وسیله بیاد خودمون کارکترش باشیم خودمون بازی رو کنترل کنیم

علی آقا شما وقت گرانبهاتو صرف توضیح اینجور مساءل به این جماعت نکن!!! کینکت از روز اول معرفیش رو اعصاب خیلی ها بوده و هست و کاریش هم نمیشه کرد !!تا اسمش میاد فقط دوست دارن بکوبنش!
حالا جدایی از این بحث این کینکت 2 واقعا خودش به تنهایی یه کنسول هست اگه مایکرو تو سالهایه آتی بهش بها بده اوضاع خیلی فرق خواهد کرد

درباره متا هم عزیز بین واقعا اینکه خودمون رو گول بزنیم که متا رو بی اهمیت جلوه بدیم مسخره هستش الان انحصاری یک کنسول خاص که خیلی ادعا داره چپ راست fail میشه طبق همین همشون میان میگن متا بده تو متا به یک بازی خیلی بخواد ظلم بشه در حده سه چهار نمره هستش ! شما با این حرفت فاتحه خوندی به همه سازنده هایی که کیفیت خوبی تو بازی هاشون ارائه دادن مقابل کسایی که یک بازی ناقص با ایده های خام رو تحویل مردم دادن هیچ بازی سازی ذاتا نمیخواد بازی بد بسازه همه ایده های خوب دارن ولی این روند پروسه ساخت و محصول نهایی هستش که کیفیت یک بازی رو مشخص میکنه و منتقد ها طبق همون میان نمره میدن به بازی ها همین کینکت 2 اگر قرار بود منتقد هاش نمرات پول بگیرن نمره بدن الان باید متای kinect sports به جای 50 60 به 80 85 ارتقا پیدا میکرد بازی که سرش هایپ هم شد به نوعی ولی نه بازی در نیومده بودش نمره بد گرفتاز اون طرف بازی های خوبی هم داره که متای بالایی میگیرن این حقیقت هستش
درکل درباره این خط پایانیت بگم که
"گرنه هیچ گیمری این مسخره بازیها که Highlight شون بازی Just dance هستش رو تکنولوژی مهمی نمیدونه"
هیچ وقت هیچ وقت تو زندگیت به خاطره کنسولی که خریدی به هر دلیلی رویا هایی که کودک بودی رو خراب نکن این کینکتی که میبینی الان میگی فقط برای dance هست (که اینطور نیست بازی های مثل D4 یاfantasia رو باید بازی کنی ) همون چیزی هست که 15 سال پیش موقع ای که ps1 بازی میکردی بهش فکر میکردی یعنی میشه یک وسیله بیاد خودمون کارکترش باشیم خودمون بازی رو کنترل کنیم

منظورتون از بازی ناکامل و Fail شده چی هستش؟ بازی بد، بد هستش، آدم نیازی نداره که متا اسکور Knack رو ببینه و بگه بده، یا نیازی نداره اسکور Crew رو ببینه که بده، در عوض خیلی از همین بازیهای افتضاح COD: Ghosts متا اسکور های خیلی راضی کننده ای دارن(اصلا کار ندارم چرا) من خیلی وقته که میگم سیستم متاکریتیک و حتی Rotten tomatoes برای فیلم ها هم ایراد داره (الان نمی دونم اصلا کدوم پست بود ولی چند سال پیش که تازه داشت مد میشد و این قضیه رو گوشزد کردم)

بگذریم از این مسائل شما از کجا میدونی من بچه بودم آرزوم چی بود؟ :d دروغ چرا بچه که بودم Virtual Reality واسم جذابیت داشت که الان به نظر من ایده بیخودی هستش و بیهوده. و وقتی سنی نداشتم به عنوان یه آدم 11-12 ساله Eye toy تونست 2 هفته وقتم رو تلف کنه، ولی من به عنوان یه گیمر همیشه فاصله میگرفتم از این جفنگیات، همینجا صد در صد خیلی ها بعد از خوندن کامنت من فکر میکنن من از روی طرفداری از این شرکت و اون شرکت میام میگم Kinect چیز چرتی هستش ولی من اون موقع که سونی هم Move رو معرفی کرد مسخره کردم و گفتم از دید من گیمر های قدیمی و Core دنبال این لوس بازی ها نیستن....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or