این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اینجا محل قرار گیری آمار صحیح هست. فروش X1 فقط توی آمریکا و بریتانیا نزدیک 6 میلیون نسخه هست، حالا فروش جهانی و آمار شیپ بماند. اون لیستی که شما گذاشی آمار X1 ـش واسه ماه ها پیش هست، همین چند وقت پیش گفتن نزدیک 10 میلیون X1 شیپ کردن تو بازار.پست من که آمار فروش کنسول از سایت ویکیپدیا بود چرا حذف شد؟!
ویکیپدیا هم ممنوعه؟
اگه ممنوعه، همون جدول رو از یه سایت دیگه بزارم؟
List of million-selling game consoles - Wikipedia, the free encyclopedia
باید یک 3ds جور کنم این عنوان رو بازی کنم خیلی داره خوب میفروشه باید عنوان شاخی شده باشهYoukai Watch 2 : Shin Uchi در دو روز اول عرضه بازی در ژاپن تونست 1.2 میلیون بفروشه,در مقایسه عنوان قبلی این سری یعنی Youkai Watch 2 : Ganso / Honke همین مقدار رو در 4 روز فروخت.
Youkai Watch 2 - Shin Uchi: over 1.2 million units sold in 2 days - NeoGAF
این آمار فقط آمار فروش فیزیکی بازی هست.
طبق اخرین گزارش GfK امار فروش PS4 در المان 1.2 میلیون و Xbox One هم به 270 هزار کنسول رسیده است، که نسبت فروش PS4 به Xbox One در این بازار تقریبا به 4.44:1 می رسونه. جالب اینکه در این گزارش گفته شده نسبت فروش Xbox One به PS4 در بقیه بازارهای اروپایی (به جز UK) در همین حدود یا حتی بدتر است.
خوب الان مثلا فروش بيشتر PS4 دليل برتري هستش اونم تو ايران؟فروش اندرويد از آي او اس و ويندوز تو ايران بيشتره ولي همه ميدونن كه اندرويد سيستم عامل خوبي نيست.
وان اينترنت پرسرعت ميخواد،حجم بيشتري مصرف ميكنه،خريد از استورش نياز به وي پي ان داره و ... پس تو ايران حداقل اوضاعش خيلي فرق ميكنه حتي قيمت بازي هاشم بيشتره!
برتر بودن يك چيز به نظر من به فروشش نيست،به ميزان بهره بردن و كار كردن كاربرا از دستگاهشونه.
البته هر كس يك نظري داره ولي بعضي با چنان كينه اي نظر ميدن انگار حقشون رو خوردن.
حق با شماستخوب الان مثلا فروش بيشتر PS4 دليل برتري هستش اونم تو ايران؟فروش اندرويد از آي او اس و ويندوز تو ايران بيشتره ولي همه ميدونن كه اندرويد سيستم عامل خوبي نيست.
وان اينترنت پرسرعت ميخواد،حجم بيشتري مصرف ميكنه،خريد از استورش نياز به وي پي ان داره و ... پس تو ايران حداقل اوضاعش خيلي فرق ميكنه حتي قيمت بازي هاشم بيشتره!
برتر بودن يك چيز به نظر من به فروشش نيست،به ميزان بهره بردن و كار كردن كاربرا از دستگاهشونه.
البته هر كس يك نظري داره ولي بعضي با چنان كينه اي نظر ميدن انگار حقشون رو خوردن.
نمی دونم تعریفتون از بهره برداری و کارکرد چیه! ولی تعریف و برداشتی که از این واژه دارین متاسفانه کاملاً اشتباهه! هم در مورد اندروید هم PS4؛ این نظر کاملاً شخصیه، که چه شخصی و چگونه و به چه منظور از Deviceـش بهره برداری داشته باشه.خوب الان مثلا فروش بيشتر PS4 دليل برتري هستش اونم تو ايران؟فروش اندرويد از آي او اس و ويندوز تو ايران بيشتره ولي همه ميدونن كه اندرويد سيستم عامل خوبي نيست.
خوب الان مثلا فروش بيشتر PS4 دليل برتري هستش اونم تو ايران؟فروش اندرويد از آي او اس و ويندوز تو ايران بيشتره ولي همه ميدونن كه اندرويد سيستم عامل خوبي نيست.
حق با شماست
اما مثلآ همین شما نسل پیش که 360 جلوتر بود فروشش نسبت به ps3 میومدی همچین حرفی بزنی؟ یا این که فن Xbox همچین حرفی زدی (بابت فروش کمتر کنسولتون )
بحث اندروید و ios فرق میکنه عینه این میمونه که من بگم ماشین سدان فروشش از suv بیشتره اما قیاس این دو عینه قیاسه فروش bmw / benze دوتاشون تو یه کلاسن منتها میزان فروششاشون فرق میکنه منهتا تو بحث کنسول xbox/ps4 اختلاف بیش از اندازست.
کلآ فیل اسپنسر کار سختی داره چون باید خرابکاری دان متریک و جمع کنه (ضرب المثل : یه نادون سنگی تو چاه میندازه و 1000 عاقل نمیتونن درش بیارنه( یه چی تو این مایعه ها بود ضرب المثل :d )) با اون کنسول زدنش 360 واسه این اینقدر معروف شد که افرادی کار کشته ی مثه peter moor / J Allard پشتش بودن