آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

یک اینوگرافیک درباره Metacritic از بازی های Nintendo

nintendo-metacritic-infographic-656x849.jpg

به نظر میاد X1 تو ماه دسامبر هم فروش خیلی خوبی رو بتونه تجربه کنه. اگه بخوایم دوباره به چارت های آمازون استناد کنیم الان تو سه هفته ابتدایی ماه دسامبر X1: AC Bundle تو رتبه دوم هست، تو فروش ساعتی هم تو رتبه اول هست. تو آمار ماه نوامبر هم X1 تو رتبه دوم بود، البته ماه قبل چندین باندل مختلف داشتن و باندل AC حدود 800K فروش داشته بود. در کل اگه X1 تو دسامبر هم بتونه نزدیک 1 میلیون بفروشه تعطیلات پرباری رو پشت سر میزاره :دی

فروش PS4 در فرانسه به 1 میلیون رسید!

3y8w5pnunnyaxipbwyc3.jpg

آلمان هم که چند روز پیش اعلام شد 1.2 میلیون. انگلیس هم یه نفر توی Neogaf نوشته حدود 1.4 میلیون هست، ولی با توجه به آمار فرانسه و آلمان به نظرم باید بیشتر از 1.4 باشه. :دی

55527798.jpg

پ.ن: این آمار رو یکی از کاربراهای GAF گزاشته. آمار فروش XO و PS4 و Wii U تو فرانسه:

PS4: 1.000.000
Wii U: 490.000
XBO: 300.000 - 330.000

که می‌شه: PS4 > XO + Wii U

Japan went crazy for the PS4 last week | VG247

فروش PS4 این هفته تو ژاپن هم یهو قاط زده :دی این هفته 68,041 عدد PS4 توسط مشتری خریداری شده و با اختلاف زیاد پر فروش ترین هفته فروش از زمان عرضه PS4 تو ژاپن هست. فروش کلی PS4 هم به 906,566 رسیده که گفته شده با ادامه این روند تو سال اول عرضه تو ژاپن هم به فروش 1 میلیون کنسول خواهند رسید که فوق العادست.

Sony - Europe holiday sales of PlayStation 4 inventory challenged
فروش پلی استیشن در اروپا انقد بالا بوده که اندرو هاوس گفته شاید با کمبود کنسول برای عرضه مواجه بشن :d
dsvjdfa1ct29.gif

چه میکنه این Sony Play Station هنوز سیل وحشتناک بازیهاش نیمده اینطوریه:x

از کجا میدونید ؟!
پیشگو هستم من:d
مشخصه.مایکروسافت توی آمریکا 50$ کاهش زده همین الان احتمالش هست E3 سال دیگه کلا یه 50 از روی کنسول برداره. سونی هم که توی گزارش مالیش گفته بود میخواد بیشتر از PS پول دربیاره خب مشخصه که کم کردن قیمت برعکس این کاره.

مشخصه.مایکروسافت توی آمریکا 50$ کاهش زده همین الان احتمالش هست E3 سال دیگه کلا یه 50 از روی کنسول برداره. سونی هم که توی گزارش مالیش گفته بود میخواد بیشتر از PS پول دربیاره خب مشخصه که کم کردن قیمت برعکس این کاره.

البته غیر از این یک نفر توی Beyond3D که قبلاً در مورد افزایش کلاک CPUـه XB1 خبر داده بود چند روز پیش میگفت که همون کسی که این خبر رو بهش داده بوده گفته که هزینه ساخت XB1 الان 30$ کمتر از PS4 هست و دارن XB1 رو بدون ضرر یا با ضرر کم روی قمیت فعلی میفروشن (البته نمیدونم هزینه کارگر و پخش و ... رو هم حساب کرده یا نه). همینطور ادعا کرده بود که مایکروسافت قصد داره با شتاب زیاد از 28nm به 20nm و از 20nm به 14nm بره طوری که شاید سال بعد همین موقع شاهد فروش هر دو کنسول 28nmـی و 20nmـی (ممکنه سایز کنسول تغییر نکنه، مثل 360 که قبل از اومدن ورژن اسلیم سایز چیپش از نمونه اولیش کوچکتر شده بود) بطور همزمان باشیم. در کل انتخاب مایکروسافت از ابتدا روی هزینه تمام شده کمتر در ساخت کنسول بوده و باید روی این نقطه قوت طراحیشون مانور بدن.

البته خوب چرا اینجور استدلال نکنیم که بخش Xbox مایکرو از طرف سهام دار ها تحت فشار هست و از اون طرف سونی سرمایه زیادی رو داره به بخش PS سرازیر میکنه...به نظر من سونی خیلی راحت تر از MS میتونه کاهش قیمت بده ولی سونی به دلایل زیر فعلا کاهش قیمت نمیده:
1- سونی با قیمت بیشتر، داره بهتر میفروشه
2-همینجوری توان تولید بیشتر از این رو نداره.با این حساب کاهش قیمت و افزایش درخواست سودی به حال سونی نخواهد داشت.
3-سونی در آستانه عرضه انحصاری های اصلی قرار داره.دلیلی برای کاهش قیمت نمیبینه

افشین دقیقا داره درست میگه. مایکروسافت تو همین سال اول اختلاف فروشش با سونی زیاد شده که خطرناکه. در نتیجه اینکه سریع تر این فاصله رو پر کنه براش خیلی مهمه وگرنه عملا سال بعد کارش تموم میشه. برای همین همه مدله داره تخفیف و آفر میده. پس اصلا بعید نیست که کاهش قیمتش دایمی باشه. اما از ان طرف سونی فروش خیلی خوب و رویایی رو داشته. فروشش هم همین الان خیلی خوبه و قشنگ داره پول در میاره. در نتیجه دلیلی نداره اصلا تخفیف بده.

من فکر میکنم مایکرو دیگه قیمت رو به قبل برنگردونه. سونی هم سال دیگه کاهش قیمت میده. البته مشکل سونی الان قیمت کنسولش نیست. بازی هاش که به ترتیب بیان فروشش خیلی بهتر میشه. تو این ماه ها هم اگه بازی هاش بهتر بودن یا بهتر عمل میکردن فروشش خیلی بالاتر میشد.

البته خوب چرا اینجور استدلال نکنیم که بخش Xbox مایکرو از طرف سهام دار ها تحت فشار هست(1) و از اون طرف سونی سرمایه زیادی رو داره به بخش PS سرازیر میکنه(2)...به نظر من سونی خیلی راحت تر از MS میتونه کاهش قیمت بده ولی سونی به دلایل زیر فعلا کاهش قیمت نمیده:
3-سونی در آستانه عرضه انحصاری های اصلی قرار داره.دلیلی برای کاهش قیمت نمیبینه
منبع؟:d
1- سونی با قیمت بیشتر، داره بهتر میفروشه=>تنها ماهی که X1 قیمت کمتر داشت (نوامبر) بیشتر فروخت.
2-همینجوری توان تولید بیشتر از این رو نداره.با این حساب کاهش قیمت و افزایش درخواست سودی به حال سونی نخواهد داشت.=>اشتباه. میزان شیپ بیشتر از میزان فروش بوده
3-سونی در آستانه عرضه انحصاری های اصلی قرار داره.دلیلی برای کاهش قیمت نمیبینه=>تنها انحصاری اصلی U4 هست که آخر 15 میاد.

افشین دقیقا داره درست میگه. مایکروسافت تو همین سال اول اختلاف فروشش با سونی زیاد شده که خطرناکه. در نتیجه اینکه سریع تر این فاصله رو پر کنه براش خیلی مهمه وگرنه عملا سال بعد کارش تموم میشه. برای همین همه مدله داره تخفیف و آفر میده. پس اصلا بعید نیست که کاهش قیمتش دایمی باشه. اما از ان طرف سونی فروش خیلی خوب و رویایی رو داشته. فروشش هم همین الان خیلی خوبه و قشنگ داره پول در میاره. در نتیجه دلیلی نداره اصلا تخفیف بده.
این↑
نمونش هم PS360 که PS همون اول 200$ تخفیف خورد با باندل های مختلف فیلم
+اینکه اگه مایکروسافت همین اول 50$ تخفیف بده و فرض بگیریم نسل 5 سال باشه میتونه 5*60$ ـ XblGold غالب کنه و ضررش رو جبران. در کل به نظر من تا آخر نسل حداقل تو US و UK قیمت X1 کمتر از PS4 خواهد بود.

سونی برای اروپا که بعید میدونم نیازی به کاهش قیمت داشته باشه. :دی فروش PS4 توی اون خطه فوق العاده هست و اختلافش با رقبا زیاده. (به جز انگلیس که اختلاف خیلی کمتره) ولی برای آمریکا شاید در آینده 50 دلار کاهش قیمت بدن. چون این طور که به نظر میرسه آمریکا دوباره دست مایکروسافت افتاده و احتمالاً تا اطلاع ثانوی X1 بیشتر از PS4 میفروشه. :دی البته اگه فروش جهانی مد نظر سونی باشه که شاید همون کاهش قیمت آمریکا رو هم به این زودی ها ندن، چون در مجموع PS4 طبق روند فعلی فروش جهانی بالاتری نسبت به X1 خواهد داشت. نسل قبل که توی آمریکا 360 فاصله زیادی با PS3 داشت و توی اروپا هم PS3 در حد امروز از رقیبش جلوتر نبود، در نهایت فروش هر دو کنسول تقریباً به یه محدوده رسید. چه برسه به این نسل که اختلاف توی اروپا بیشتره و توی آمریکا هم فعلاً PS4 جلوتر هست و اگه X1 بیاد بالا هم اختلافش کمتر از نسل قبله. البته بازار ژاپن نسبت به قبل محدودتر شده و PS4 از اون جهت کارش سخت تره.
در مجموع کار سونی برای نگه داشتن بازار آمریکا خیلی سخته. با این اختلافی که توی اکثر کشورهای اروپایی پیش اومده و ژاپن هم که هیچی، مایکروسافت همه تلاشش رو گذاشته روی انگلیس و آمریکا و هر جوری شده میخواد بازار این دو تا رو به دست بیاره. یعنی اگه PS4 مثلاً 350 دلار بشه، فکر کنم دو روز بعدش X1 هم بشه 300 دلار! :دی

به احتمال زیاد اولین کنسولی که قیمتش رو کم میکنه Xbox one هست پشت سر اون ps4 نینتندو هم که دنبال یه کنسول جدید( شاید هم ارتقا یافته wiiu ) هست مثل ۳ds

در مجموع کار سونی برای نگه داشتن بازار آمریکا خیلی سخته.

دقیقا. منتها وضع سونی اصلا بد نیست. یا قاعدتا با وجود اینکه عملا هیچ انحصاری فوق خفنی نداشته و برای آخر سال هم انحصاری درست درمون نداره بازم فروشش خوب بوده. مایکرو هم تو ماهی از سونی جلو زد که چندتا انحصاری بزرگ داشت. همینطور باندل بازی های بزرگ مولتی. انم به همراه کاهش قیمت و انواع و اقسام آفرهای عجیب غریب. واقعا اینکه مایکرو این ماه کمتر از سونی بفروشه خیلی سخت بود!:دی

این سال که با اقتدار دست سونی بود. اما مهم سال پیش رو هست. باید دید امسال بازی های انحصاری چیکار میکنن. به شخصه فکر میکنم اگه انحصاری های سونی عملکرد مورد انتظار رو داشته باشن (که قاعدتا همینطور باید باشه) سونی بدون نیاز به کاهش قیمت بازارو تو کنترل خودش میگیره.

باز هم به نظر من نقش کلیدی برای سونی توی 2015 رو Order بازی میکنه. چون با توجه به فروش خوبی که هر دوی کنسول ها توی پایان سال داشتن بدون شک بعد تعطیلات فروش هر جفتشون یه افت محسوسی میکنه. توی ان بازه زمانی اگه Order لانچ موفقی داشته باشه و مشکلات عجیب غریب نداشته باشه (میانگین امتیاز فاجعه، نقد بد یا باگ و خلاصه هر ایرادی که به فروشش لطمه بزنه) میتونه فروش استارت فروش بالای سونی برای امسال رو بزنه. اگه Order موتور رو روشن کنه در ادامه بازی های دیگه سونی عین BB و T:U و ... داغ نگهش میدارن و در آخر هم UC4 فروش آخر سال رو میتونه تضمین کنه.

کلا من فکر میکنم امسال سال انحصاری هاست نه تخفیف ها! هر کی انحصاری هاش لانچ و فروش بهتری داشته باشه برندس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or