این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
فروش PS4 در فرانسه به 1 میلیون رسید!
![]()
آلمان هم که چند روز پیش اعلام شد 1.2 میلیون. انگلیس هم یه نفر توی Neogaf نوشته حدود 1.4 میلیون هست، ولی با توجه به آمار فرانسه و آلمان به نظرم باید بیشتر از 1.4 باشه.![]()
![]()
پ.ن: این آمار رو یکی از کاربراهای GAF گزاشته. آمار فروش XO و PS4 و Wii U تو فرانسه:
PS4: 1.000.000
Wii U: 490.000
XBO: 300.000 - 330.000
که میشه: PS4 > XO + Wii U
Japan went crazy for the PS4 last week | VG247
فروش PS4 این هفته تو ژاپن هم یهو قاط زدهاین هفته 68,041 عدد PS4 توسط مشتری خریداری شده و با اختلاف زیاد پر فروش ترین هفته فروش از زمان عرضه PS4 تو ژاپن هست. فروش کلی PS4 هم به 906,566 رسیده که گفته شده با ادامه این روند تو سال اول عرضه تو ژاپن هم به فروش 1 میلیون کنسول خواهند رسید که فوق العادست.
Sony - Europe holiday sales of PlayStation 4 inventory challenged
فروش پلی استیشن در اروپا انقد بالا بوده که اندرو هاوس گفته شاید با کمبود کنسول برای عرضه مواجه بشن :d
PS4 نهامکانش هست که کنسول ها قیمتشون 50 دلار بیاد پایین؟
پیشگو هستم من:dاز کجا میدونید ؟!
پیشگو هستم من:d
مشخصه.مایکروسافت توی آمریکا 50$ کاهش زده همین الان احتمالش هست E3 سال دیگه کلا یه 50 از روی کنسول برداره. سونی هم که توی گزارش مالیش گفته بود میخواد بیشتر از PS پول دربیاره خب مشخصه که کم کردن قیمت برعکس این کاره.
البته خوب چرا اینجور استدلال نکنیم که بخش Xbox مایکرو از طرف سهام دار ها تحت فشار هست و از اون طرف سونی سرمایه زیادی رو داره به بخش PS سرازیر میکنه...به نظر من سونی خیلی راحت تر از MS میتونه کاهش قیمت بده ولی سونی به دلایل زیر فعلا کاهش قیمت نمیده:پیشگو هستم من:d
مشخصه.مایکروسافت توی آمریکا 50$ کاهش زده همین الان احتمالش هست E3 سال دیگه کلا یه 50 از روی کنسول برداره. سونی هم که توی گزارش مالیش گفته بود میخواد بیشتر از PS پول دربیاره خب مشخصه که کم کردن قیمت برعکس این کاره.
منبع؟:dالبته خوب چرا اینجور استدلال نکنیم که بخش Xbox مایکرو از طرف سهام دار ها تحت فشار هست(1) و از اون طرف سونی سرمایه زیادی رو داره به بخش PS سرازیر میکنه(2)...به نظر من سونی خیلی راحت تر از MS میتونه کاهش قیمت بده ولی سونی به دلایل زیر فعلا کاهش قیمت نمیده:
3-سونی در آستانه عرضه انحصاری های اصلی قرار داره.دلیلی برای کاهش قیمت نمیبینه
این↑افشین دقیقا داره درست میگه. مایکروسافت تو همین سال اول اختلاف فروشش با سونی زیاد شده که خطرناکه. در نتیجه اینکه سریع تر این فاصله رو پر کنه براش خیلی مهمه وگرنه عملا سال بعد کارش تموم میشه. برای همین همه مدله داره تخفیف و آفر میده. پس اصلا بعید نیست که کاهش قیمتش دایمی باشه. اما از ان طرف سونی فروش خیلی خوب و رویایی رو داشته. فروشش هم همین الان خیلی خوبه و قشنگ داره پول در میاره. در نتیجه دلیلی نداره اصلا تخفیف بده.
در مجموع کار سونی برای نگه داشتن بازار آمریکا خیلی سخته.